menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

DirectX Inštalácia pomoci

Reply

Thread Tools
Old 20. júna 2009, 06:44
Nový člen skupiny

Default DirectX Inštalácia pomoci

Nazdar,

Potrebujem pomoc pri inštalácii DirectX 9. Ja používam Windows XP Professional Originálny softvér. Mám DirectX stiahnuté z webových stránok spoločnosti Microsoft. Keď som sa pokúsil nainštalovať, zobrazí sa správa a to správa "Inštalačný súbor potrebný pre inštaláciu nemožno veriť. Prosím overte kryptografické služby sú povolené a inštalačný súbor je platný certifikát."

Thanks & S
Saji
Old 20. júna 2009, 08:05
Člen Skupina

Default DirectX Inštalácia pomoci

Hrom, vzpomínám si túto chybu, možno jeden z najviac obťažujúcich veky. A naozaj ťažké stanoviť.
V podstate tento problém pramení z pridanej keď MS kryptografickým zabezpečenia podpisov ich softvér. Časť DirectX runtime dáta z obdobia pred týmto teda nemá podpisu, a tak sa nepodarí nainštalovať.

Odporúčam vám pozrieť sa na toto MS Knowledgebase článok a postupujte podľa návodu tu. Správa späť, ak nemá prácu.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
DirectX 10.1 Výtlačok, myslím! hlien Graphics Cards & Monitory 3 8. apríla 2009 15:05
Najlacnejšie DirectX 10 to možné? penguin92 Graphics Cards & Monitory 5 18. január 2008 10:33
Po / bo cpu inštalácia marsay001 Procesory, základné dosky & RAM 3 13. januára 2008 14:39
HELP! Problémy s DirectX / Inštalácia Radeon karty Lunatyck Multimedia & Kodeky 1 1. januára 2008 00:45
DirectX 10.1 Určené Žiadne nové GPU. Ale! SocialWarfare Všeobecné Hardware Chat 1 20. augusta 2007 03:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.