![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Potrebujem pomoc pri inštalácii DirectX 9. Ja používam Windows XP Professional Originálny softvér. Mám DirectX stiahnuté z webových stránok spoločnosti Microsoft. Keď som sa pokúsil nainštalovať, zobrazí sa správa a to správa "Inštalačný súbor potrebný pre inštaláciu nemožno veriť. Prosím overte kryptografické služby sú povolené a inštalačný súbor je platný certifikát." Thanks & S Saji |
|
| |||
| |||
| Hrom, vzpomínám si túto chybu, možno jeden z najviac obťažujúcich veky. A naozaj ťažké stanoviť. V podstate tento problém pramení z pridanej keď MS kryptografickým zabezpečenia podpisov ich softvér. Časť DirectX runtime dáta z obdobia pred týmto teda nemá podpisu, a tak sa nepodarí nainštalovať. Odporúčam vám pozrieť sa na toto MS Knowledgebase článok a postupujte podľa návodu tu. Správa späť, ak nemá prácu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| DirectX 10.1 Výtlačok, myslím! | hlien | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. apríla 2009 15:05 |
| Najlacnejšie DirectX 10 to možné? | penguin92 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 18. január 2008 10:33 |
| Po / bo cpu inštalácia | marsay001 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 13. januára 2008 14:39 |
| HELP! Problémy s DirectX / Inštalácia Radeon karty | Lunatyck | Multimedia & Kodeky | 1 | 1. januára 2008 00:45 |
| DirectX 10.1 Určené Žiadne nové GPU. Ale! | SocialWarfare | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 20. augusta 2007 03:08 |
| Thread Tools | |
| |