мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

ДирецтКс Уградња помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. јуни 2009, 06:44
Нови члан групе

Default ДирецтКс Уградња помоћ

Здраво,

Треба ми помоћ у инсталацији ДирецтКс 9. Ја сам помоћу Уиндоуси КСП Профессионал Генуине софтвера. Преузео сам датотеку из Мицрософт ДирецтКс уебсите. Када сам покушао инсталирати, појављује се порука и она каже "А кабинет потребне фајлове за инсталацију не може бити поуздана. Проверите ифровање су укључени и кабинет датотека потврда важи."

Хвала и поздрав
Саји
Old 20. јуни 2009, 08:05
Мембер Гроуп

Default ДирецтКс Уградња помоћ

Врага, ја сјећам ово грешка, можда једном од најатрактивнијих досадних икад. И заиста тешко поправити.
Углавном, проблем произлази из МС када додато криптографске потписе на њихову безбедност софтвера. Део је ДирецтКс Рунтиме датира од пре, зато нема потписа и тако се не успе инсталирате.

Предлажем вам погледајте овај МС Кноуледгебасе члан и следите кораке у тамо. Репорт назад ако ништа радити.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ДирецтКс 10,1 Иссуе, мислим! глиб Грапхицс Цардс & Мониторс 3 8 април 2009 15:05
Најнижа ДирецтКс 10 могућ? пенгуин92 Грапхицс Цардс & Мониторс 5 18 јануар 2008 10:33
Мо / бо ЦПУ инсталације марсаы001 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 3 13 јануар 2008 14:39
Помозите! Проблеми са ДирецтКс / Инсталирање Радеон картице Лунатыцк Мултимедија и кодеци 1 1 јануар 2008 00:45
Потребна ДирецтКс 10,1 Нема нових ГПУ. Али! СоциалУарфаре Генерал Хардуаре Цхат 1 20 аугуст 2007 03:08
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц