![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Треба ми помоћ у инсталацији ДирецтКс 9. Ја сам помоћу Уиндоуси КСП Профессионал Генуине софтвера. Преузео сам датотеку из Мицрософт ДирецтКс уебсите. Када сам покушао инсталирати, појављује се порука и она каже "А кабинет потребне фајлове за инсталацију не може бити поуздана. Проверите ифровање су укључени и кабинет датотека потврда важи." Хвала и поздрав Саји |
|
| |||
| |||
| Врага, ја сјећам ово грешка, можда једном од најатрактивнијих досадних икад. И заиста тешко поправити. Углавном, проблем произлази из МС када додато криптографске потписе на њихову безбедност софтвера. Део је ДирецтКс Рунтиме датира од пре, зато нема потписа и тако се не успе инсталирате. Предлажем вам погледајте овај МС Кноуледгебасе члан и следите кораке у тамо. Репорт назад ако ништа радити. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ДирецтКс 10,1 Иссуе, мислим! | глиб | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 8 април 2009 15:05 |
| Најнижа ДирецтКс 10 могућ? | пенгуин92 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 18 јануар 2008 10:33 |
| Мо / бо ЦПУ инсталације | марсаы001 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 13 јануар 2008 14:39 |
| Помозите! Проблеми са ДирецтКс / Инсталирање Радеон картице | Лунатыцк | Мултимедија и кодеци | 1 | 1 јануар 2008 00:45 |
| Потребна ДирецтКс 10,1 Нема нових ГПУ. Али! | СоциалУарфаре | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 20 аугуст 2007 03:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |