менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Directx установці допомогти

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 червня 2009, 06:44
Нові члени групи

Default Directx установці допомогти

Привіт,

Мені потрібна допомога в установці DirectX 9. Я використовую Windows XP Professional справжнє програмне забезпечення. Я завантажив Directx з сайту Microsoft. Коли я спробував встановити, з'являється повідомлення, і він каже: "Кабінет файлів, необхідних для монтажу не можна довіряти. Перевірки служби криптографії включені і сертифіката кабінет файлу в силі".

Thanks & Regards
Saji
Old 20 червня 2009, 08:05
Член групи

Default Directx установці допомогти

Боже, я пам'ятаю цю помилку, можливо, одним з найбільш дратівливих ніколи. І справді важко виправити.
В принципі, проблема виникає з моменту, коли MS додав криптографічного підпису безпеки для свого програмного забезпечення. Частина DirectX Runtime датується до цього, тому не має підпису, і тому не вдається встановити.

Я пропоную вам поглянути на це MS знань статті та виконувати туди. Доповісти, якщо ні одна робота.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
DirectX 10.1, я вважаю! слиз Графічні карти & Монітори 3 8 квітня 2009 15:05
Найнижчі можливості DirectX 10? penguin92 Графічні карти & Монітори 5 18 січня 2008 10:33
Mo / Bo Установка процесора marsay001 Процесори, материнські плати RAM & 3 13 січня 2008 14:39
Допоможіть! Проблеми з DirectX / установка Radeon карт Lunatyck Мультимедіа & кодеки 1 1 січня 2008 00:45
DirectX 10.1 не вимагає нового графічного процесора. Але! SocialWarfare Генеральний обладнання чат 1 20 серпня 2007 03:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.