![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Мені потрібна допомога в установці DirectX 9. Я використовую Windows XP Professional справжнє програмне забезпечення. Я завантажив Directx з сайту Microsoft. Коли я спробував встановити, з'являється повідомлення, і він каже: "Кабінет файлів, необхідних для монтажу не можна довіряти. Перевірки служби криптографії включені і сертифіката кабінет файлу в силі". Thanks & Regards Saji |
|
| |||
| |||
| Боже, я пам'ятаю цю помилку, можливо, одним з найбільш дратівливих ніколи. І справді важко виправити. В принципі, проблема виникає з моменту, коли MS додав криптографічного підпису безпеки для свого програмного забезпечення. Частина DirectX Runtime датується до цього, тому не має підпису, і тому не вдається встановити. Я пропоную вам поглянути на це MS знань статті та виконувати туди. Доповісти, якщо ні одна робота. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| DirectX 10.1, я вважаю! | слиз | Графічні карти & Монітори | 3 | 8 квітня 2009 15:05 |
| Найнижчі можливості DirectX 10? | penguin92 | Графічні карти & Монітори | 5 | 18 січня 2008 10:33 |
| Mo / Bo Установка процесора | marsay001 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 13 січня 2008 14:39 |
| Допоможіть! Проблеми з DirectX / установка Radeon карт | Lunatyck | Мультимедіа & кодеки | 1 | 1 січня 2008 00:45 |
| DirectX 10.1 не вимагає нового графічного процесора. Але! | SocialWarfare | Генеральний обладнання чат | 1 | 20 серпня 2007 03:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |