![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Použil jsem skupina politických blokovat uživatele k zobrazení a přístup k místním jednotkám. Ještě jedna politika je zde, který omezuje uživatele na instalaci aplikací na 2003 Terminálovou serverů. Tyto dvě politiky funguje dokonale. Ale problém je, že pokud se uživatel zasáhnout některé spesific installtion nastavení, pak je schopen zobrazit a seznam obsahu místní jednotky a je schopen vybrat cestu pro instalaci aplikace, která z okna. Uživatelé jsou schopni instalovat aplikace, ale také chtějí omezit uživatelům prohlížet obsah disků a zároveň instalaltion. Existuje nějaká skupina politiky v roce 2003, takže mohu omezit moji uživatelé k prohlížení obsahu. Pozdravy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I Have a viru a jeho vypnutí zvuku Moje Systema a blokování Moje připojení k Internetu | sllp3030 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 15. července 2009 12:45 |
| Pokyny pro zakázání interní bezdrátová karta | banjoman | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 8 června 2009 11:24 |
| Zakázání Laptop Touchpad | gregd99 | Notebooky, Mobily a PDA | 18 | 28. prosince 2007 16:16 |
| Připojení k místní síti ikona neviděl | Chain2r | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 25. prosince 2007 01:02 |
| Zakázání druhý pevný disk | jezzialli | Drives & Removable Media | 5 | 2. srpna 2007 02:26 |
| Thread Nástroje | |
| |