μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Η απενεργοποίηση χρήστες για να δείτε την Τοπική Δίσκοι και το περιεχόμενό

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Ιουν 2009, 13:35
KUT
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Η απενεργοποίηση χρήστες για να δείτε την Τοπική Δίσκοι και το περιεχόμενό

Γεια σου
Χρησιμοποίησα πολιτική ομάδα να μπλοκάρει τους χρήστες για να δείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση στις τοπικές μονάδες δίσκου. Μια πιο πολιτική είναι εδώ η οποία περιορίζει τους χρήστες να εγκαταστήσουν aplications για 2003 Terminal server. Οι δύο αυτές πολιτικές λειτουργεί τέλεια. Το πρόβλημα όμως είναι ότι, όταν ο χρήστης που επλήγησαν ορισμένες spesific installtion ρύθμιση, αν ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να δείτε την λίστα και το περιεχόμενο των τοπικών δίσκους και είναι σε θέση να επιλέξετε τη διαδρομή για την εγκατάσταση από αυτό το παράθυρο της εφαρμογής.
Οι χρήστες είναι σε θέση να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές, αλλά θέλω επίσης να περιορίσει τους χρήστες να περιηγηθείτε στο περιεχόμενο των δίσκων, ενώ instalaltion. Υπάρχει κάποια ομάδα πολιτικής για το 2003 έτσι ώστε να μπορέσω να περιορίσεις μου χρήστες να περιηγηθείτε στο περιεχόμενο.

Χαιρετισμοί
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Έχω ένα ιό και η απενεργοποίηση μου Systema Ήχος και Παρεμποδιστικό My Internet Connection sllp3030 Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 15 Ιουλ 2009 12:45
Οδηγίες για την απενεργοποίηση εσωτερική ασύρματη κάρτα banjoman Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 8 Ιουν 2009 11:24
Η απενεργοποίηση Laptop Touchpad gregd99 Laptops, Κινητά & PDA 18 28 Δεκ. 2007 16:16
Local Area Connection εικονίδιο δεν θεωρείται Chain2r Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 25 Δεκ. 2007 01:02
Η απενεργοποίηση δεύτερο σκληρό δίσκο jezzialli Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 5 2 Αυγ 2007 02:26
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.