manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Onemogućivanje korisnici za pregled lokalni diskovi i njen sadržaj

Reply

Thread Tools
Old 14. lipnja 2009, 13:35
Kut
Novi član grupe

Default Onemogućivanje korisnici za pregled lokalni diskovi i njen sadržaj

Bok
Koristio sam pravila grupe za blokiranje korisnika za pregled i pristup lokalnim pogonima. Još jedna politika koja je ovdje ogranićava korisnike instalirati aplikacije na 2003 Terminal servera. Ova dva pravila radi savršeno. No, problem je u tome, kada neki korisnik hit spesific installtion setup, on / ona je u mogućnosti da biste pregledali popis i sadržaj lokalnih diskova te je u mogućnosti da izaberete stazu za instalaciju iz tog applikacije prozoru.
Korisnici ne mogu instalirati programe, ali i ja želim ograničiti korisnicima pregledavanje sadržaja dok instalaltion diskovi. Ima li pravila grupe u 2003 tako da mogu ograničiti moju korisnicima pregledavanje sadržaja.

Pozdravi
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
I Have a Virus i njegove Onemogućivanje My Sound Systema i blokiranja Moja Internet veza sllp3030 Virus, Spyware i sigurnost 1 15. srpnja 2009 12:45
Upute za onemogućavanje interne bežična kartica banjoman Networking, Modemi & VoIP 1 8. lipnja 2009 11:24
Onemogućivanje Laptop Touchpad gregd99 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 18 28. prosinac 2007 16:16
Local Area Connection ikonu ne vidimo Chain2r Networking, Modemi & VoIP 2 25. prosinac 2007 01:02
Onemogućivanje drugi hard disk jezzialli Drives & Izmjenjivi mediji 5 2. kolovoz 2007 02:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.