![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Koristio sam pravila grupe za blokiranje korisnika za pregled i pristup lokalnim pogonima. Još jedna politika koja je ovdje ogranićava korisnike instalirati aplikacije na 2003 Terminal servera. Ova dva pravila radi savršeno. No, problem je u tome, kada neki korisnik hit spesific installtion setup, on / ona je u mogućnosti da biste pregledali popis i sadržaj lokalnih diskova te je u mogućnosti da izaberete stazu za instalaciju iz tog applikacije prozoru. Korisnici ne mogu instalirati programe, ali i ja želim ograničiti korisnicima pregledavanje sadržaja dok instalaltion diskovi. Ima li pravila grupe u 2003 tako da mogu ograničiti moju korisnicima pregledavanje sadržaja. Pozdravi |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| I Have a Virus i njegove Onemogućivanje My Sound Systema i blokiranja Moja Internet veza | sllp3030 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 15. srpnja 2009 12:45 |
| Upute za onemogućavanje interne bežična kartica | banjoman | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 8. lipnja 2009 11:24 |
| Onemogućivanje Laptop Touchpad | gregd99 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 18 | 28. prosinac 2007 16:16 |
| Local Area Connection ikonu ne vidimo | Chain2r | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 25. prosinac 2007 01:02 |
| Onemogućivanje drugi hard disk | jezzialli | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 2. kolovoz 2007 02:26 |
| Thread Tools | |
| |