פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

השבתת המשתמשים להציג מקומי כוננים ואת התוכן שלו

Reply

שרשרת כלים
Old 14 יוני 2009, 13:35
KUT
קבוצת חברות חדשות

Default השבתת המשתמשים להציג מקומי כוננים ואת התוכן שלו

הי
הייתי מדיניות קבוצתית כדי לחסום את המשתמשים להציג וגישה המקומי הכוננים. עוד אחד כאן מדיניות אשר מגבילה את המשתמשים להתקין aplications על שרתי מסוף 2003. אלה שתי המדיניות פועלת באופן מושלם. אבל הבעיה היא כי, כאשר המשתמש היכה כמה spesific installtion ההתקנה, הוא / היא יכולה להציג את התוכן ואת הרשימה של הכוננים המקומיים ואת יכולה לבחור את נתיב ההתקנה של יישום זה של החלון.
משתמשים אינם יכולים להתקין את יישומי אבל אני גם רוצה להגביל את המשתמשים לגלוש תוכן הכוננים בעת instalaltion. האם יש מדיניות קבוצתית ב 2003, כך אני יכול להגביל את המשתמשים לגלוש תוכן.

דרישת שלום
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
יש לי וירוס ועל הפיכת אזור Systema סאונד ו חוסם לי את החיבור לאינטרנט sllp3030 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 ה -15 בחודש יולי 2009 12:45
כיווני אויר לביטול כרטיס אלחוטי פנימי banjoman רישות, מודמים & VoIP 1 8 יוני 2009 11:24
השבתת Laptop Touchpad gregd99 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 18 -28 דצמבר 2007 16:16
הסמל Local Area Connection לא ראית Chain2r רישות, מודמים & VoIP 2 ה -25 בחודש דצמבר 2007 01:02
הפיכת הכונן הקשיח השני jezzialli כוננים & נשלפת 5 2nd אוגוסט 2007 02:26
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.