mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Išjungti vartotojams peržiūrėti vietinius diskus, ir jos turinys

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 14, 2009, 13:35
KTU
Naujas Narys

Default Išjungti vartotojams peržiūrėti vietinius diskus, ir jos turinys

Labas
Aš grupei politika blokuoti vartotojus peržiūrėti ir susipažinti su vietos diske. Vienas iš labiau į politiką yra čia kuris riboja vartotojų įdiegti aplications 2003 Terminal serverių. Šie du politikai dirba puikiai. Bet problema yra ta, kad kai vartotojas Hit kai spesific installtion setup, jis galės peržiūrėti ir įrašomi į vietinius diskus turinį ir gali pasirinkti diegimo nuo paraiškos lango keliu.
Vartotojai negali įrenginių paraiškas, tačiau aš taip pat norėčiau apriboti vartotojams naršyti diskų turinys, instalaltion. Ar yra kokia nors grupe politika 2003 m. taip, kad galiu apriboti savo vartotojams peržiūrėti turinį.

Linkėjimai
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
I Have virusas ir jo išjungimas Mano Garso Systema ir blokuoja Mano interneto ryšio sllp3030 Virus, Spyware & Security 1 15 liepa 2009 12:45
Nurodymai kaip išjungti vidaus WIRELESS CARD banjoman Networking, Modems & VoIP 1 8 birželis 2009 11:24
Išjungti Laptop Touchpad gregd99 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 18 28 gruodis 2007 16:16
Local Area Connection piktogramą nematė Chain2r Networking, Modems & VoIP 2 25 gruodis 2007 01:02
Išjungti antrą kietąjį diską jezzialli Drives & Removable Media 5 2 rugpjūtis 2007 02:26
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.