![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Aš grupei politika blokuoti vartotojus peržiūrėti ir susipažinti su vietos diske. Vienas iš labiau į politiką yra čia kuris riboja vartotojų įdiegti aplications 2003 Terminal serverių. Šie du politikai dirba puikiai. Bet problema yra ta, kad kai vartotojas Hit kai spesific installtion setup, jis galės peržiūrėti ir įrašomi į vietinius diskus turinį ir gali pasirinkti diegimo nuo paraiškos lango keliu. Vartotojai negali įrenginių paraiškas, tačiau aš taip pat norėčiau apriboti vartotojams naršyti diskų turinys, instalaltion. Ar yra kokia nors grupe politika 2003 m. taip, kad galiu apriboti savo vartotojams peržiūrėti turinį. Linkėjimai |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| I Have virusas ir jo išjungimas Mano Garso Systema ir blokuoja Mano interneto ryšio | sllp3030 | Virus, Spyware & Security | 1 | 15 liepa 2009 12:45 |
| Nurodymai kaip išjungti vidaus WIRELESS CARD | banjoman | Networking, Modems & VoIP | 1 | 8 birželis 2009 11:24 |
| Išjungti Laptop Touchpad | gregd99 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 18 | 28 gruodis 2007 16:16 |
| Local Area Connection piktogramą nematė | Chain2r | Networking, Modems & VoIP | 2 | 25 gruodis 2007 01:02 |
| Išjungti antrą kietąjį diską | jezzialli | Drives & Removable Media | 5 | 2 rugpjūtis 2007 02:26 |
| Temos įrankiai | |
| |