mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Atslēdz lietotājiem skatīt Vietējie diski un tās satura

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 14, 2009, 13:35
KUT
New Member Group

Default Atslēdz lietotājiem skatīt Vietējie diski un tās satura

Čau
Es mēdzu Group Policy bloķēt lietotājiem apskatīt un piekļūt vietējai diskus. Vēl viens politika ir šeit, kas ierobežo lietotājus instalēt aplications 2003 Terminal serveriem. Šīm abām politikas jomām strādā perfekti. Bet problēma ir tāda, ka tad, kad lietotājs skāra dažas spesific installtion setup, viņš / viņa spēj, lai apskatītu un saraksta saturam vietējām diskus un spēj izvēlēties ceļu iekārtai no šā pieteikuma loga.
Lietotāji nespēj uzstādīt pieteikumus, bet es arī gribu ierobežot lietotājiem pārlūkot saturu diskus, bet instalaltion. Vai ir kādas grupas politiku 2003, lai es varētu ierobežot manu lietotājiem pārlūkot saturu.

Sveicieni
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
I Have vīrusu un tā atslēgšana My Sound Systema un Blocking My Internet Connection sllp3030 Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 1 15 jūlijs 2009 12:45
Norādījumi par invaliditāti iekšējā wireless karte banjoman Networking, Modemi & VoIP 1 8 jūnijs 2009 11:24
Atspējošanas Laptop Touchpad gregd99 Portatīvie datori, Mobiles & PDA 18 28 decembris 2007 16:16
Local Area Connection ikonas nav novērota Chain2r Networking, Modemi & VoIP 2 25 decembris 2007 01:02
Atslēdz otru cieto disku jezzialli Drives & Removable Media 5 2 augusts 2007 02:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.