![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Použil som skupina politických blokovať užívateľa na zobrazenie a prístup k miestnym jednotkám. Ešte jedna politika je tu, ktorý obmedzuje používateľa na inštaláciu aplikácií na 2003 Terminálový server. Tieto dve politiky funguje dokonale. Ale problém je, že ak sa užívateľ zasiahnuť niektoré spesific installtion nastavenia, potom je schopný zobraziť a zoznam obsahu miestnej jednotky a je schopný vybrať cestu pre inštaláciu aplikácie, ktorá z okna. Užívatelia sú schopní inštalovať aplikácie, ale tiež chcú obmedziť užívateľom prezerať obsah diskov a zároveň instalaltion. Existuje nejaká skupina politiky v roku 2003, takže môžem obmedziť moji užívatelia na prehliadanie obsahu. Pozdravy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| I Have a vírusu a jeho vypnutie zvuku Moja Systema a blokovanie Moja pripojenie k Internetu | sllp3030 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 15. júla 2009 12:45 |
| Pokyny pre zakázanie interné bezdrôtová karta | banjoman | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 8 júna 2009 11:24 |
| Vyhostiť Laptop Touchpad | gregd99 | Notebooky, Mobily a PDA | 18 | 28. decembra 2007 16:16 |
| Pripojenie k miestnej sieti ikona neviděl | Chain2r | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 25. decembra 2007 01:02 |
| Vyhostiť druhý pevný disk | jezzialli | Drives & Removable Media | 5 | 2. augusta 2007 02:26 |
| Thread Tools | |
| |