az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Devre dışı bırakılması Kullanıcılar Yerel Sürücüler ve içeriğini görüntülemek için

Reply

Konu Araçları
Old 14 Haziran 2009, 13:35
KUT
Yeni Üye Grubu

Default Devre dışı bırakılması Kullanıcılar Yerel Sürücüler ve içeriğini görüntülemek için

Merhaba
Kullanıcıların engellemek için görmek ve yerel sürücüler erişim grup kullanılır. Bir daha politikası burada 2003 Terminal sunucularına aplications kurmak için kullanıcılar kısıtlar olduğunu. Bu iki politikaları mükemmel çalışıyor. , O görmek ve yerel sürücüler içerik listesi ve uygulama pencere kurulum için yol seçin edebilir edebilir Fakat sorun, ne zaman kullanıcı bazı spesific yükleme kurulum eder.
Kullanıcılar uygulamaları yüklemek mümkün değil ama ben de süre instalaltion tahrik içerik taramak için kullanıcılar kısıtlamak istiyorum. Orada 2003 yılında ki içerik taramak için Kullanıcılarım kısıtlayabilirsiniz bir grup var.

Saygılar
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir virüs ve Bu devre dışı bırakılması Benim Ses Systema ve Internet Bağlantısı Engelleme mı sllp3030 Virüs, Spyware ve Güvenlik 1 15. Temmuz 2009 12:45
Dahili kablosuz kart devre dışı bırakılması için Talimatlar banjoman Ağ, Modemler & VoIP 1 8. Haziran 2009 11:24
Devre dışı bırakılması, Laptop Touchpad gregd99 Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles 18 28. Aralık 2007 16:16
Yerel Ağ Bağlantısı simgesini görmedim Chain2r Ağ, Modemler & VoIP 2 25. Aralık 2007 01:02
İkinci sabit disk devre dışı bırakılması jezzialli Sürücüler ve Taşınabilir Medya 5 2. Ağustos 2007 02:26
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından