менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Відключення користувачам переглядати локальні диски та його зміст

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 червня 2009, 13:35
Нові члени групи

Default Відключення користувачам переглядати локальні диски та його зміст

Привіт
Я використав групову політику, щоб заблокувати користувачам переглядати та отримувати доступ до локальних дисків. Ще одна політика тут яка обмежує користувачів встановлювати Програми по 2003 термінальних серверів. Ці два політики працює відмінно. Але проблема в тому, що, коли користувач Hit деякими специфічними установка Installtion, він / вона може переглядати і список вмісту локальних дисків і має можливість обрати шлях для установки з цього вікна програми.
Користувачі не можуть INSTAL додатків, але я також хочу, щоб обмежити користувачам можливість переглядати вміст дисків при instalaltion. Чи є який-небудь групі політики в 2003 році, щоб я міг обмежити користувачам переглядати вміст.

Привіт
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
I Have вірусу і його Моє Відключення звуку Система і блокування Мій інтернет-з'єднання sllp3030 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 15 липня 2009 12:45
Напрямки для відключення внутрішнього бездротових карт banjoman Мережа, Модеми & VoIP 1 8 червня 2009 11:24
Відключення ноутбук Touchpad gregd99 Ноутбуки, КПК & Mobiles 18 28 грудня 2007 16:16
Підключення по локальній мережі значок не бачив Chain2r Мережа, Модеми & VoIP 2 25 грудня 2007 01:02
Відключення другого жорсткого диска jezzialli Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 2 серпня 2007 02:26
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.