![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я використав групову політику, щоб заблокувати користувачам переглядати та отримувати доступ до локальних дисків. Ще одна політика тут яка обмежує користувачів встановлювати Програми по 2003 термінальних серверів. Ці два політики працює відмінно. Але проблема в тому, що, коли користувач Hit деякими специфічними установка Installtion, він / вона може переглядати і список вмісту локальних дисків і має можливість обрати шлях для установки з цього вікна програми. Користувачі не можуть INSTAL додатків, але я також хочу, щоб обмежити користувачам можливість переглядати вміст дисків при instalaltion. Чи є який-небудь групі політики в 2003 році, щоб я міг обмежити користувачам переглядати вміст. Привіт |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| I Have вірусу і його Моє Відключення звуку Система і блокування Мій інтернет-з'єднання | sllp3030 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 15 липня 2009 12:45 |
| Напрямки для відключення внутрішнього бездротових карт | banjoman | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 8 червня 2009 11:24 |
| Відключення ноутбук Touchpad | gregd99 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 18 | 28 грудня 2007 16:16 |
| Підключення по локальній мережі значок не бачив | Chain2r | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 25 грудня 2007 01:02 |
| Відключення другого жорсткого диска | jezzialli | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 2 серпня 2007 02:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |