manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Disk boot fail ...?

Reply

Thread Tools
Old 24. prosinca 2007, 13:46
Novi član grupe

Default Disk boot fail ...?

Hello moje ime je Josh i ja bi stvarno poštovati svatko tko je na ovaj unos:

Nedavno sam odlučio je sastaviti svoje računalo. It's cool kako sam spremljen novac kupnji posebnog dijela, a postupak stavljajući sve zajedno je dobar za učenje iskustvo do sada. Jedini problem je, nakon što je konačno naručivanje Windows XP Professional x64 bitni i umetanje u CD / DVD-ROM-a za koji trenutak slave, BIOS još mi kaže da je u nedostatku to čizma disk.

Ovdje su moje naočale:

Gigabajt model S-serije P35C-DS3R matična ploča http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2551

Intel Core 2 Quad Q6600 Procesor (2.4 GHz) http://accessories.us.dell.com/sna/p...682&lid=585550

NVIDIA e-GeForce 8600 GTS Graphics Card http://www.nvidia.com/object/geforce_8600.html

Western Digital SATA 300 MB / s, 400 GB prostora na disku, 16 MB Cache, 7200 RPM Tvrdi disk

Samsung SH-S203B DVD Writer http://www.samsung.com/in/products/o...s/sh_s203b.asp

Thermaltake Purepower 500W Napajanje http://www.thermaltake.com/product/P...94/w009394.asp

Antec Devet stotina Ultimate Gamer Case http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900

Kao što sam pomicanje kroz BIOS Im 'koristeći staru tipkovnicu Compaqa komad iz povijesti ... čeka dok se operativni sustav je prije nego što sam moga instalirati bežični Logitech tipkovnicu. JA postaviti moj prioritet boot uređaja kao što je CD-ROM uređaj u BIOS-Napredne Screen, kao priručnik reći mene to je sve što sam stvarno trebate učiniti prije plavi ekran pops gore o particioniranje hard disk space for Windows Professional. Može li misliti na bilo koji od tih komponenti nije kompatibilan sa x64 bitni operacijski sustav? Čuo sam (glasine), da neki optički pogoni su obavezna za ovu x64 Professional (Samsung kompatibilan je ovo?). ... Također sam primjetio na stranicu NVIDIA o 8600 grafičkom karticom koja je klasificirana pod "32" stope "stream processing" Ako pogledate vrhu tablice ... to znači išta ???.. . Samo da znaš ja nosio anti-statični zglavak privitak dok montažu i primijenjene lijep čak sloj termalne paste na procesor kao usmjerena.

Iako nakon svakog provjeriti u BIOS za dvadesetak puta pokrenut je (prije nego što sam dobio je operacijski sustav, samo to provjeriti BIOS) je temp uvijek pročita u niskom je 30 C, došlo je do jedne točke kad sam bio provjerom temp od CPU u BIOS da sam primjetio na temp je do visine od 70 C. shvatio sam da sam bumped slučaj u plugging ga u opet i zbog toga CPU Fan nije bio u cijelosti na (ventilatora bio iako i dalje prikazuju) ... dva od svojih debelih uglu plastičnih vijaka su labave, dok ostala dva na strong ... pa čak i ako je ventilator bio pokrenut mislim da je to izgubiti topline. Na taj način JA je dobio vanjska strana išaran i isključiti u comp (Tako sve u svemu CPU je pokrenut pri temperaturi do 70 C za oko 12 sekundi), pijan CPU Fan više čvrsto na matičnoj ploči, a bio je povratak u poslovnim čitanja konstanta 33 C nakon prvog testa. Iako ne vjerujem da je ovo velika stvar, ja mislio bih napomenuti da se svatko od vas ljubazno duše koji su mislili na lijek. Čuo sam da čak i zdravu CPU temp je nešto ispod 40 C, i ja čuti CPU mogu izdržati puno i da je dostizanje temps do 70 za kratko vrijeme, ne uzrokuje bilo koju trajnu štetu. Imam nikada moci pokrenuti na moj CPU s ventilatorom nije povezan / prikazivati na svim... Ja sam čuo da ne štete CPU-a u roku od sekunde.

Za Vašu informaciju o operativnom sustavu: JA nije 'dobiti bilo koji od velikih trgovaca kao što sam učinio moje ostale dijelove (Micro Center), ali, umjesto sa stranica zove CietDirect.com, koji prodaje jeftine softvera. Našao sam XP Pro x64 za $ 90! I'm pumped jer obično troškovima do 299,99. The site izgleda čitljiv (http://www.cietdirect.com/product_sp...php?s=1&id=163), Čak i ako je paket nije sadržavao plavi karton Microsoft slučaju kao da pokazuje na web, ali diska u mekanu, tanak, crni zaštitni slučaju čitanja u stručnim print:

Engleski, Microsoft Windows XP Professional
x64 Edition
(Ključ proizvoda Obvezno)

Lipanj 2006
Systems
Studentski Mediji / Work At Home Mediji

Završni dio Stavka br E85-03210

Licenciranje

Svi koristiti pod uvjetom da ugovor o količinskom licenciranju. Ne činite ilegalne kopije ovog diska. Nije za maloprodaju ili OEM distribucije. Nije za prodaju.

To je sloj u bronci / smeđe boje, sa Microsoft logotipova i izgleda kao pravi posao (bar kod i sve). "Microsoft je razveden / tiskani u zlato na osjetljivim na dijelu unutrašnjosti prsten (gdje ste ga flip preko info na stranu, a vi vidite tanki prsten blizu centra). Ja iskreno mislim ovo je dobra stvar, ali sam pomislio Ja bih spomenuo kako je ovo dobro za vaša pomoć.

- I'm skopčavanje moc direktno na moj comp zajedničku kuću 120V utičnice. (Ne uzburkanje protektor onoliko koliko je to računalo moć sama po sebi)

- U disku radi: blinks zelena, otvara, zatvara, reopens.

- LED's su gazirana plava, fanovi su zaživjela.

Čini se da sve ide ok osim za shitty izjave, da se sistem ne uspije BIOS boot disk.

Bilo koji sugestija bi bilo mnogo poštovati. Hvala.
Old 29. prosinca 2007, 19:08
Donatorska Grupa

Default Disk boot fail ...?

Bok

Disk što je jednostavno za količinsko licenciranje na disku za korištenje od strane tvrtki koje su za količinsko licenciranje sporazuma s tvrtkom Microsoft. Protuzakonito je korištenje koristiti ovaj disk za instalaciju sustava Windows za upotrebu, ja bi ozbiljno poslati ga natrag i probati i dobiti povrat novca onda kupiti OEM inačici koji će vas dozvoljeno koristiti zato što je izgradio računala (mnogo jeftiniji od 299,99) .

Vrlo je moguće da je ovaj disk nije boot disk, samo da bi se distribuirati preko mreže.
Imate li na disku koji ste znali da možete čizma računalo from? Svibanj se isplati pokušati.

Nadam se da ovo pomaže.

Javite nam kako vam se on.

Mnogo Hvala

Leo
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk ve0804 Drives & Izmjenjivi mediji 6 14. svibanj 2009 14:42
Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter joebeaven Drives & Izmjenjivi mediji 10 18. ožujak 2009 17:39
Računalo ne može čizma from disk: Pomozite pls ... Mle4me Općenito Software Chat 4 16. prosinac 2007 12:38
NTDLR nestalo diskete NEPOŠTIVANJA Alantrini Windows Operating Systems 9 16. studeni 2007 20:38
Pomoć! Disk je nevažeći nakon pokušava dvoboj-boot yellowbus Windows Operating Systems 4 15. kolovoz 2007 15:30
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.