kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Disk Boot Fail ...?

Reply

Téma eszközök
Old December 24, 2007, 13:46
Új tag Csoport

Default Disk Boot Fail ...?

Hello my name is Josh és én igazán méltányol valaki input e:

Én nemrégiben úgy döntött, hogy együtt a saját számítógépén. Semmi baj, hogy én így megtakarított pénz buying a különálló részből áll, és a folyamat minden, ami együtt már egy jó tanulási tapasztalat eddig. Az egyetlen problémát az jelenti, megrendelés után végül a Windows XP Professional x64 kicsit, és kiegészítette a CD / DVD-ROM-ot adott pillanatban a dicsőség, a BIOS is azt mondja, hogy ez nem a boot lemezt.

Itt vannak a specifikációk:

Gigabyte S-sorozatú modellje P35C-DS3R alaplap http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2551

Intel Core 2 Quad Q6600 CPU (2,4 GHz) http://accessories.us.dell.com/sna/p...682&lid=585550

NVIDIA e-GeForce 8600 GTS Grafikus kártya http://www.nvidia.com/object/geforce_8600.html

Western Digital SATA 300 MB / s, 400 GB merevlemez-terület, 16 MB gyorsítótár, 7200 RPM Merevlemez

Samsung SH-S203B DVD-író http://www.samsung.com/in/products/o...s/sh_s203b.asp

Thermaltake Purepower 500W Tápegység http://www.thermaltake.com/product/P...94/w009394.asp

Antec Kilencszáz Ultimate Gamer Case http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900

Amint azt lapozni a BIOS Én használ egy régi Compaq billentyűzet egy darab történelem ... vár, amíg az operációs rendszer előtt telepíteni Logitech vezeték nélküli billentyűzet. Én meg én kiemelt boot device a CD-meghajtó az Advanced BIOS képernyő, mint a kézikönyv azt mondja, ez minden, amit igazán szükség, hogy a kék képernyő jön nagyjából particionáláskor hely a merevlemezen a Windows Professional. Can you think sem ezeket az összetevőket nem kompatibilis az x64 bites operációs rendszer? Hallottam (pletykák?), Hogy egyes, az optikai meghajtó volt szükség erre a Professional x64 (ez Samsung kompatibilis?). ... Én is észrevettem, az NVIDIA oldalán a 8600 grafikus kártya, hogy besorolható a "32" ráta "feldolgozó" Ha megnézi a táblázat tetején ... jelent valamit ???.. . Just to let you know I viselt az anti-static csukló rögzítési míg az összeszerelést és az alkalmazott is egy szép réteg termikus paszta, hogy a processzor, mint irányítani.

Bár minden egyes ellenőrizze a BIOS-ban körülbelül hússzor fut it (mielõtt az operációs rendszert, csak azért, hogy nézd meg a BIOS-ban) a hőmérséklet mindig elolvassa az alacsony C-30's, volt egy pont, amikor a hőmérséklet ellenőrzése a CPU a BIOS-ban vettem észre, hogy a hőmérséklet elérte a magasban volt, a 70 C-rájöttem, hogy én Áttették a helyzet bedugásával meg újra, és mivel ez a CPU FAN nem volt teljes (a rajongó volt bár még mindig) ... a két sarkában vastag műanyag csavar laza volt, míg a két erős maradt ... így még akkor is, ha a ventilátor futott úgy gondolom, hogy ez veszít hőt. Van kiakadt és lekapcsolják a kötelező (tehát az összes CPU futott hőmérséklet 70 ° C-ig mintegy 12 másodpercig), csavarni a CPU Fan erőteljesebben az alaplapon, és azt vissza az üzleti olvasat állandó 33 C miután az első vizsgálat. Bár nem hiszem, ez egy nagy ügy, gondoltam megemlíteni, hogy bárki a te kedves lelkek, akik gondoltak gyógyítja. Hallottam, hogy még akkor is, ha egy egészséges CPU hőmérséklet a 40 C alá semmit, én is hallom a CPU tud ellenállni egy csomó, és hogy eléri temps legfeljebb 70, a rövid idő alatt nem okoz maradandó károsodást. Soha nem fut, hogy én a CPU ventillátor nem csatlakozik / fut minden... Én is hallottam, hogy a kár nem a CPU néhány másodperc alatt.

FYI az operációs rendszert: én nem szerezte meg a nagy, a kiskereskedők, mint én voltam már más részein (Micro Center), hanem a nevezett honlapon CietDirect.com, ami árul olcsó szoftverrel. Találtam XP Pro x64 a 90 $! Én szivattyúzott mert akkor rendszerint költségek legfeljebb 299,99. Az oldal úgy tűnik legit (http://www.cietdirect.com/product_sp...php?s=1&id=163), Még akkor is, ha a csomag nem tartalmazza a Microsoft kék karton esetében ez azt mutatja, mint a weben, de a lemez egy lágy, vékony, fekete Védőtok olvasatára szakmai print:

Angol, Microsoft Windows XP Professional
x64 Edition
(Product Key Required)

Június 2006
Rendszerek
Diák Média / Work at Home Media

Utolsó Tétel száma E85-03210

Licensing

Minden használat alá mennyiségilicenc megállapodást. Ne illegális másolatok e lemezt. Nem kiskereskedelmi vagy OEM-forgalmazás. Nem viszonteladására.

A réteges bronz / barna színben, a Microsoft logója és néz ki, mint a nagy üzlet (bar-kód és az összes). "A Microsoft behúzással / nyomtatott arany a kényes része a belsejében a gyűrű (hol flip meg az info oldalon, és a vékony gyűrű közelében center). Őszintén hiszem, ez jó dolog, de azt hittem Én is ezt a segítséget.

- Én hurkokkal hatalma my comp közvetlenül a ház közös 120V konnektorba. (No surge protector, amennyire maga a számítógép teljesítménye)

- A merevlemez működik: villog a zöld, kinyílik, becsukódik, reopens.

- LED-gyöngyöznek kék szurkolók is folynak.

Minden úgy tűnik, hogy az OK-ra megy, kivéve a szaros nyilatkozatot arról, hogy a BIOS rendszer nem indítható a lemez.

Any suggestions lenne nagyon méltányol. Köszönöm.
Old December 29, 2007, 19:08
Donor Group

Default Disk Boot Fail ...?

Szia

A lemez még csak egy kötet engedélyező lemez használata a vállalatok, amelyek térfogata licenciaszerződések a Microsoft. Az illegális használatára használja ezt a lemezt a Windows saját használatra, én komolyan azt vissza, és próbáljon meg egy visszatérítési majd megvenni egy OEM változat, amely akkor lenne, hogy használja, mert a számítógép beépített (sokkal olcsóbb, mint 299,99) .

Igencsak lehetséges, hogy ez a lemez nem egy boot lemezt, csak akkor használják, szétosztása a hálózaton keresztül.
Van egy lemezt, hogy tudod te is indítható a számítógép? Is megér egy próbát.

Remélem, ez segít.

Let us know how you get on.

Köszönet

Leo
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Unmountable Boot kötet, No merevlemezen található, még a Windows Repair Disk ve0804 Drives & Removable Media 6 14. május 2009 14:42
Disk Boot Failure, Insert System Disk majd nyomja meg az ENTER joebeaven Drives & Removable Media 10 18. március 2009 17:39
Számítógép nem tudja elindítani a lemezről: Help Pls ... Mle4me General Chat szoftver 4 16. december 2007 12:38
NTDLR hiányzó DISK BOOT FAILURE Alantrini A Windows operációs rendszerek 9 16. november 2007 20:38
Segítség! Lemez érvénytelen után próbál párbaj-boot yellowbus A Windows operációs rendszerek 4 15. augusztus 2007 15:30
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.