menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Disk Zavádzacia poruche ...?

Reply

Thread Tools
Old 24.prosince 2007, 13:46
Nový člen skupiny

Default Disk Zavádzacia poruche ...?

Dobrý deň, volám sa Josh a já bych opravdu ocenil nikoho vstup na toto:

Nedávno som sa rozhodol zostaviť vlastný počítač. Je to v pohode, ako som ušetril peniaze zakúpení oddelených častí, a proces uvedenia všetko dohromady bolo dobré skúsenosti doposial. Jediným problémom je, konečne po objednaní Windows XP Professional x64 bit a vložení do CD / DVD-ROM pre túto chvíľu slávy, BIOS Stále mi hovorí, že je to nedarí boot disk.

Tu sú moje špecifikácie:

Gigabyte S-séria modelu P35C-DS3R základná doska http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2551

Intel Core 2 Quad Q6600 CPU (2,4 GHz) http://accessories.us.dell.com/sna/p...682&lid=585550

NVIDIA GeForce e -- 8600 GTS Grafické karty http://www.nvidia.com/object/geforce_8600.html

Western Digital SATA 300 MB / s, 400 GB miesta na disku, 16 MB Cache, 7200 RPM Pevný disk

Samsung SH-S203B DVD spisovateľ http://www.samsung.com/in/products/o...s/sh_s203b.asp

Thermaltake Purepower 500W Napájanie http://www.thermaltake.com/product/P...94/w009394.asp

Antec Deväťsto Ultimate Gamer Case http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900

Ako som už prechádzajte BIOSu som pomocou starého Compaq klávesnicu od kusu histórie ... čakajú, až bude operačný systém je pred inštaláciu moje bezdrôtová klávesnica Logitech. Dal som prednosť spúšťacou zariadení ako CD-ROM Zariadenia v Advanced BIOS obrazovky, ako manuálna mi to je všetko, čo som naozaj potreba urobiť, ako sa objaví modrá obrazovka sa o delenie na pevnom disku pre systém Windows Professional. Môžeme si myslíte, že niektoré z týchto zložiek nie je kompatibilná s x64 bitový operačný systém? Počul som, že (fámy?), Že niektoré optické mechaniky bolo potrebné pre tento Professional x64 (je to Samsung kompatibilné?). ... Ja tiež zaznamenali na NVIDIA stránku o 8600 grafická karta, ktorá je zaradená do "32" sadzba pre "spracovanie prúdu", ak sa pozriete na hornej časti tabuľky ... to znamená čokoľvek ???.. . Len aby ste spoznali som nosil anti-static zápästie upevnenie kým montáž a použil hezký i vrstva tepelnej pasty na procesor ako réžia.

I keď sa po každej kontrole BIOS asi dvadsaťkrát spúšťanie (pred Mám operačný systém, stačí sa pozrieť na BIOS) je teplota vždy číta v nízkych 30 to C, tam bol jeden bod, keď som bol na kontrole temp CPU v BIOSu, že som si všimol, že teplota bola dosahující výšky 70 C. som si uvedomil, že som mal odpichov prípad upchaniu to znova, a pretože tento CPU FAN nebolo úplne na (ventilátor bol aj keď stále beží) ... dva jeho tlustou rohu plastové skrutky boli voľné a dve zostali na silných ... takže aj keď ventilátor běžel myslím, že to stráca teplo. Tak som sa dostal Podivínský a vypne sa comp (Takže všetko procesora bol spustený pri teplotách do 70 ° C po dobu cca 12 sekúnd), naskrutkujú CPU Fan viac pevne na základnej doske, a bolo to späť v podnikaní čítanie konštantnej 33 C po prvej skúške. Hoci Neverím, to je veľký problém, myslel som, že by som spomenúť, že sa niekto z vás, ktorí sa duša druhu myslenia liek. Počul som, že aj keď je zdravý CPU temp je čokoľvek pod 40 C, aj počuť CPU to vydrží veľa, a že dosiahnutie temps až 70 po krátku dobu, nespôsobuje žiadne trvalé poškodenie. Nikdy som plynúť moc moje CPU s vetrákom nie je pripojený / beží na všetkých... Počul som, že je škoda to CPU počas niekoľkých sekúnd.

Fyi o operačný systém: I didn't získať z akéhokoľvek veľkých maloobchodníkov, ako som vystúpil moje ostatné časti (Micro Center), ale miesto na webovej stránke s názvom CietDirect.com, ktorý predáva lacné softvér. Našiel som XP Pro x64 za $ 90! I'm odčerpaných pretože obvykle nákladov až do 299,99. Na stránkach sa zdá dôveryhodne (http://www.cietdirect.com/product_sp...php?s=1&id=163), A to i napriek tomu, že balík neobsahuje modré Microsoft kartón prípad, ako sa zobrazí na webe, ale na disku v mäkký, krehký, čierne ochrannej prípade čítania v profesionálnu tlač:

Anglicky, Microsoft Windows XP Professional
x64 Edition
(Product Key Vyžadováno)

Jún 2006
Systémy
Student Media / Work at Home Media

Koniec časti Položka č E85-03210

Licencovanie

Všetky používanie podlieha objem licenčnej zmluvy. Nevytvorte nelegálne kópie tohto disku. Nie na maloobchodný alebo OEM distribúcie. Nie za účelom ďalšieho predaja.

Je to v vrstvený bronz / hnedej farby, s aplikáciou Microsoft loga a vyzerá ako skutočné riešenie (čiarový kód a všetky). "Microsoft je Odsadiť / vytlačený v zlate na citlivú časť na vnútornej strane krúžku (ak ste flip cez info na boku a uvidíte tenký krúžok neďaleko centra). Upřímně myslíte, že to je dobrá vec, ale myslel som, že Chcel by som spomenúť túto aj za vašu pomoc.

- I'm Bodné moc môj comp priamo na spoločnom dome 120V zásuvky. (Č prepäťová ochrana, pokiaľ ide o počítače, moc sama)

- Na disku diela: blikne zelená, otvorí, zatvorí, reopens.

- LED sú šumivé modrá, fanúšikovia sú tečúcej.

Všetko sa zdá byť v poriadku bude okrem posraný vyhlásenie, že systém BIOS nedokáže boot disk.

Akékoľvek návrhy budú veľmi vítané. Vďaka.
Old 29. decembra 2007, 19:08
Darcu Skupina

Default Disk Zavádzacia poruche ...?

Nazdar

Disku ste je prostě multilicenčnej disk pre spoločnosti, ktoré majú multilicenčnej zmluvy so spoločnosťou Microsoft. Je nezákonné používať tento disk použiť pre inštaláciu systému Windows pre vaše použitie, bol by som vážne ho poslať späť a pokúsiť získať náhradu potom kúpiť OEM verziu, ktorá vám bude dovolené použiť, pretože ste postavený počítač (oveľa lacnejšie ako 299,99) .

Je veľmi možné, že tento disk nie je spúšťaciu disketu, ktorá má byť použitá len pre distribúciu po sieti.
Máte na disku, že viete, môžete boot z počítača? Môže byť zmysel sa o to pokúsiť.

Dúfam, že to pomôže.

Dajte nám vedieť, ako sa dostať ďalej.

Děkuji

Leo
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Unmountable Zavádzacia Zväzok č pevný disk Našiel som Windows Opravy diskov ve0804 Drives & Removable Media 6 14. mája 2009 14:42
Disk Zavádzacia Nedodržanie, vložte systémový disk a stlačte Enter joebeaven Drives & Removable Media 10 18. marca 2009 17:39
PC nie je možné zaviesť systém z disku: Help Pls ... Mle4me Všeobecné Software Chat 4 16. decembra 2007 12:38
NTDLR chýba BOOT DISK ZLYHANIE Alantrini Operačné systémy Windows 9 16. novembra 2007 20:38
Pomoc! Disk je neplatné po pokuse o súboj-boot yellowbus Operačné systémy Windows 4 15. augusta 2007 15:30
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.