мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Диск боот фаил ...?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. Нов 2007, 13:46
Нови члан групе

Default Диск боот фаил ...?

Хелло моје име је Џош и ја би стварно поштовати свако ко је на овај унос:

Недавно сам одлучио је саставити своје рачунар. Ит'с цоол како сам сачуван новац куповини посебног дела, а поступак стављајући све заједно је добар за учење искуство до сада. Једини проблем је, након што је коначно наручивање Уиндоус КСП Профессионал кс64 битни и уметање у ЦД / ДВД-РОМ-а за који тренутак славе, БИОС још ми каже да је у недостатку то чизма диск.

Овде су моје наочаре:

Гигабајт модел С-серије П35Ц-ДС3Р матична плоча хттп://ууу.гигабыте.цом.ту/Продуцтс/...ПродуцтИД=2551

Интел Цоре 2 Куад К6600 Процесор (2.4 ГХз) хттп://аццессориес.ус.делл.цом/сна/п...682&лид=585550

НВИДИА е-ГеФорце 8600 ГТС Грапхицс Цард хттп://ууу.нвидиа.цом/објецт/гефорце_8600.хтмл

Уестерн Дигитал САТА 300 МБ / с, 400 ГБ простора на диску, 16 МБ Цацхе, 7200 РПМ Тврди диск

Самсунг СХ-С203Б ДВД Уритер хттп://ууу.самсунг.цом/ин/продуцтс/о...с/сх_с203б.асп

Тхермалтаке Пурепоуер 500У Напајање хттп://ууу.тхермалтаке.цом/продуцт/П...94/у009394.асп

Антец Девет стотина Ултимате Гамер Цасе хттп://ууу.антец.цом/ус/продуцтДетаилс.пхп?ПродИД=15900

Као што сам померање кроз БИОС Им 'помоћу стару тастатуру Цомпак комад из историје ... чека док се оперативни систем је пре него што сам мога инсталирати бежични Логитецх тастатуру. ЈА оснивати мој приоритет боот уређаја као што је ЦД-РОМ уређај у БИОС-Напредне Сцреен, као приручник рећи мене то је све што сам стварно треба да урадите пре плави екран попс горе о партиционирање диска хард диск спаце фор Уиндоус Профессионал. Може ли мислити на било који од тих компоненти није компатибилан са кс64 битни оперативни систем? Чуо сам (гласине), да неки оптички погони су обавезна за ову кс64 Профессионал (Самсунг компатибилан је ово?). ... Такође сам приметио на страницу НВИДИА о 8600 графичком картицом која је класификована под "32" стопе "стреам процессинг" Ако погледате врху табеле ... то значи било што ???.. . Само да знаш ја носио анти-статични зглавак прилог док монтажу и примијењене леп чак слој Термална пасте на процесор као усмерена.

Иако након сваког проверити у БИОС за двадесетак пута покренут је (пре него што сам добио је оперативни систем, само то да проверите БИОС) је темп увек прочита у ниском је 30 Ц, дошло је до једне тачке кад сам био провјером темп од ЦПУ у БИОС да сам приметио на темп је до висине од 70 Ц. схватио сам да сам бумпед случај у укопчавање га у опет и због тога ЦПУ Фан није био у потпуности на (вентилатора био иако и даље приказују) ... два од својих дебелих углу пластичних вијака су лабаве, док остала два на стронг ... па чак и ако је вентилатор био покренут мислим да је то изгубити топлоте. На тај начин ЈА је добио ван ишаран и искључити у цомп (Тако све у свему ЦПУ је покренут при температури до 70 Ц за око 12 секунди), пијан ЦПУ Фан више чврсто на матичној плочи, а био је повратак у пословним читања Константа 33 Ц након првог теста. Иако не верујем да је ово велика ствар, ја мислио бих напоменути да се свако од вас љубазно душе који су мислили на лек. Чуо сам да чак и здраву ЦПУ темп је нешто испод 40 Ц, и ја чути ЦПУ могу издржати пуно и да је достизање Темпс до 70 за кратко време, не изазива било коју трајну штету. Имам никада моци покренути на мој ЦПУ са вентилатором није повезан / приказују на свим... ЈА сам чуо да не штете ЦПУ-а у року од секунде.

За Вашу информацију о оперативном систему: ЈА није 'добити било који од великих трговаца као што сам учинио моје остале делове (Мицро Центер), али, уместо са страница зове ЦиетДирецт.цом, који продаје јефтине софтвера. Нашао сам КСП Про кс64 за 90 $! И'м пумпед јер обично трошковима до 299,99. Тхе сите изгледа читљив (хттп://ууу.циетдирецт.цом/продуцт_сп...пхп?с=1&ид=163), Чак и ако је пакет није садржавао плави картон Мицрософт случају као да показује на веб, али диска у меку, танак, црни заштитни случају читања у стручним штампај:

Енглески, Мицрософт Уиндоус КСП Профессионал
кс64 Едитион
(Кључ производа Обавезно)

Јуни 2006
Сыстемс
Студентски Медији / Уорк Ат Хоме Медији

Завршни део Ставка бр Е85-03210

Лиценцирање

Сви користити под условом да уговор о количинско лиценцирању. Не чините илегалне копије овог диска. Није за малопродају или ОЕМ дистрибуције. Није за продају.

То је слој у бронзе / смеђе боје, са Мицрософт логотипа и изгледа као прави посао (бар код и све). "Мицрософт је разведен / штампани у злато на осетљивим на делу унутрашњости прстен (где сте га флип преко инфо на страну, а ви видите танки прстен близу центра). Ја искрено мислим ово је добра ствар, али сам помислио Ја бих споменуо како је ово добро за ваша помоћ.

- И'м скопчавање моц директно на мој цомп заједничку кућу 120В утичнице. (Не узбуркање протектор онолико колико је то рачунар моћ сама по себи)

- У диску ради: блинкс зелена, отвара, затвара, реопенс.

- ЛЕД'с су газирана плава, фанови су заживела.

Чини се да све иде ок осим за схитты изјаве, да се систем не успе БИОС боот диск.

Било који сугестија би било много поштовати. Хвала.
Old 29. Нов 2007, 19:08
Донаторска Група

Default Диск боот фаил ...?

Бок

Диск што је једноставно за количинско лиценцирање на диску за коришћење од стране компанија које су за количинско лиценцирање споразума са компанијом Мицрософт. Противзаконито је коришћење користите овај диск за инсталацију система Уиндоус за употребу, ја би озбиљно послати га назад и пробати и добити поврат новца онда купити ОЕМ приказ који ће вас дозвољено користити зато што је изградио рачунара (много јефтинији од 299,99) .

Врло је могуће да је овај диск није боот диск, само да би се дистрибуирати преко мреже.
Имате ли на диску који сте знали да можете чизма рачунар фром? Мај се исплати пробати.

Надам се да ово помаже.

Јавите нам како вам се он.

Много Хвала

Лео
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Унмоунтабле Боот Волуме, Но Хард Диск Пронађено сам Уиндоус Репаир Диск ве0804 Дривес & Измјењиви медији 6 14 мај 2009 14:42
Диск Боот Фаилуре, Инсерт Сыстем Диск и притисните Ентер јоебеавен Дривес & Измјењиви медији 10 18 март 2009 17:39
Рачунар не може чизма фром диск: Помозите плс ... Мле4ме Уопштено Софтуаре Цхат 4 16 децембар 2007 12:38
НТДЛР нестало дискете Непоштовање Алантрини Уиндоус Оператинг Сыстемс 9 16 новембар 2007 20:38
Помоћ! Диск је неважећи након покушава двобој-боот ыеллоубус Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 15 аугуст 2007 15:30
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц