менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Завантажувального диска Fail ...?

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 грудня 2007, 13:46
Нові члени групи

Default Завантажувального диска Fail ...?

Привіт мене звуть Джош, і я дійсно ціную введення нікому про це:

Я недавно вирішив зібрати свій комп'ютер. Це круто, як я зекономив гроші, купівлі окремих частин, і процес здачі всі разом, була в хорошому досвіді навчання до цих пір. Єдина проблема, нарешті, після замовлення Windows XP Professional x64 Bit, и вставити в CD / DVD-ROM на той момент слави, BIOS ще розповідає мені, що в іншому випадку завантаження диска.

Ось мої специфікації:

Gigabyte S-Series моделі P35C-DS3R Материнська плата http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2551

Intel Core 2 Quad Q6600 CPU (2,4 ГГц) http://accessories.us.dell.com/sna/p...682&lid=585550

E-NVIDIA GeForce 8600 GTS відеокарта http://www.nvidia.com/object/geforce_8600.html

Western Digital SATA 300 Мб / с, 400 Гб дискового простору, кеш 16 МБ, 7200 об / хв Жорсткий диск

Samsung SH-S203B DVD Writer http://www.samsung.com/in/products/o...s/sh_s203b.asp

Thermaltake Purepower 500W Харчування http://www.thermaltake.com/product/P...94/w009394.asp

Antec Дев'ятсот Ultimate Коротко справу http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900

Як я прокручування BIOS я використовую стару клавіатуру Compaq зі шматка історії ... чекати, поки операційна система перед встановити мою бездротову клавіатуру Logitech. Можу встановити пріоритетні як завантажувального пристрою CD-ROM пристроїв у Advanced BIOS екрану, як керівництво розповідає мені, що це все, що я дійсно необхідно зробити, перш ніж "синій екран з'являється близько перегородки на жорсткому диску для Windows Professional. Чи можете ви назвати будь-який з цих компонентів, не сумісної з x64-розрядних операційних системах? Я чув (чутки?), Що певні оптичні диски були необхідні для цього x64 Professional (це Samsung сумісні?). ... Я також помітив на сторінці NVIDIA близько 8600 графічних карт, що він класифікований відповідно до "32" курс для "обробки потоків", якщо ви подивитеся на верхню частину таблиці ... це значить нічого ???.. . Просто, щоб ви знаєте, я носив антистатичні вкладень зап'ясті при складанні і прикладної приємний рівний шар термопасти на процесор, як зазначено.

Хоча після кожної перевірки в BIOS близько двадцяти разів поспіль його (до мене операційна система, просто перевірити BIOS) Темп завжди читає в низькому 30-С, є один момент, коли я перевіряв темп процесора в BIOS, що я зауважив, що темп досягав висоти 70 C. Я зрозумів, що я натрапив у разі вставити його в розетку знову і з-за цього вентилятора процесора не зовсім на (вентилятор був хоча ще працює) ... двох своїх товстих гвинтів пластиковий куточок були спущені, а двоє залишилися на сильних ... Так що, хоча вентилятор біг я думаю, що зробив це втрачати тепло. Так що я отримав схвильований, і вимкнув Comp (Так все і в усьому КПУ працює при температурі до +70 С протягом приблизно 12 секунд), різьбове вентилятора процесора більш твердо на материнській платі, і він повернувся до бізнесу читанні постійна 33 С після першого випробування. Хоча я не вважаю, що це велика справа, я думав, що говорити про це ніхто з вас роду душ, хто думає про лікування. Я чув, що навіть здорові Темп процесор нічого під 40 ° C, я чув, процесор може витримати багато чого, і що це досягнення Temps до 70 за короткий проміжок часу не призводить до необоротних пошкоджень. Я ніколи не запускати влади мого процесора з вентилятором не пов'язаний / біг на всіх... Я чув, що завдає шкоди процесора протягом декількох секунд.

FYI про операційну систему: я не отримаю його від будь-яких великих роздрібних продавців, як я зробив мого друга частин (Micro-Центр), але замість цього з веб-сайту називається CietDirect.com, яка продає дешеве програмне забезпечення. Я знайшов XP Pro x64 за $ 90! Я накачуванням, оскільки він зазвичай коштує до 299,99. Сайт здається Legit (http://www.cietdirect.com/product_sp...php?s=1&id=163), Навіть якщо пакет не містить синій картонний Microsoft випадку вона показує, як в Мережі, але диск у м'який, цигарковий, чорні захисні читанні справа у професійній друку:

Англійська, Microsoft Windows XP Professional
x64 Edition
(Ключ продукту обов'язково)

Червень 2006
Системи
Студентські ЗМІ / Робота На головну Медіа

Кінець Пункт елемент № E85-03210

Ліцензування

Всі експлуатації в тому ліцензійної угоди. Не робити незаконні копії цього диску. Не для роздрібної торгівлі або OEM поширення. Не для перепродажу.

Це шаруваті у бронзі / коричневого кольору, з логотипом Microsoft і виглядає як реальна угода (штрих-код і все). "З відступом Microsoft / друковані золотом на чутливі частини на внутрішній стороні кільця (де ви Перегорніть її на інформаційній стороні, і ви побачите тонкі кільця недалеко від центру). Я щиро вважаю, що це хороша річ, але я думала Я згадую про це, а також за вашу допомогу.

- Я підключення своїй силу, Comp безпосередньо до спільного дому розетки 120V. (Без стрибків напруги наскільки комп'ютер сама влада)

- Диск працює: блимає зеленим, відкриває, закриває, відновлює.

- Світлодіод виблискують синім фанатам розмитим.

Здається, що все буде ОК, за винятком дерьмово заявою про те, що система BIOS не завантажується диск.

Будь-яка пропозиція буде прийнята з вдячністю. Спасибо.
Old 29 грудня 2007, 19:08
Донор групи

Default Завантажувального диска Fail ...?

Привіт

Диску, то це просто диск об'ємом ліцензування для використання компаніями, які тому ліцензійні угоди з Microsoft. Незаконним є використання використовувати цей диск для установки Windows для Вашого користування, я б серйозним відправити його назад і спробувати отримати відшкодування потім купити ОЕМ-версія якої ви б дозволили використовувати, тому що ви побудували комп'ютер (набагато дешевше, ніж 299,99) .

Цілком можливо, що цей диск не є завантажувальним диском, повинен використовуватися тільки для розповсюдження через мережу.
У вас є диск, який ви знаєте, ви можете завантажити з комп'ютера? Може бути, варто спробувати.

Я сподіваюся, це допоможе.

Дайте нам знати, як ви отримаєте далі.

Many Thanks

Болгарський твердий лев
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Демонтується завантажувального томи, не знайдено жорстких дисків, у мене Windows Repair Disk ve0804 Знімні накопичувачі І ЗМІ 6 14 травня 2009 14:42
DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM диск і натисніть Enter joebeaven Знімні накопичувачі І ЗМІ 10 18 березня 2009 17:39
Комп'ютер не може завантажитися з диска: Допомога PLS ... Mle4me General Software чат 4 16 грудня 2007 12:38
NTDLR відсутній Boot Disk FAILURE Alantrini Операційні системи Windows 9 16 листопада 2007 20:38
Допомога! Диск є недійсним при спробі завантаження дуелі yellowbus Операційні системи Windows 4 15 серпня 2007 15:30
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.