по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

"А диск Прочети грешка Натиснете Ctrl + Alt + Del за рестартиране" - Windows не зареждане

Reply

Нишка Инструменти
Old 4 юни 2009 г., 16:10
Новите държави Група

Ех!

Добре, да започнем с, знам нищо за компютри!

Имам лаптоп Samsung R510, аз се опитах да отворя дума тук-рано и по някаква причина лаптопа просто разбил. (никога не се е случвало и преди, лаптопа е бил използван само около 5 пъти, аз само го за една седмица!)
Оставих го вървят за около 10 минути, но когато се върнах, тя беше още студен. Опитах обичайното, Ctrl ALT изтриете задачата да пренесат управител, за да разберете дали това е програма, която разбил, но нищо. В крайна сметка, аз просто трябваше да задръжте бутона на захранването за рестартиране (Лоша Знам, но аз не е имал друг избор)

Сега е свикнал товар. Това зарежда с Samsung екран, а след това на екрана е черен и казва,
"Обувка от AHC I CD-ROM:
А диска чете грешка
Натиснете Ctrl + Alt + Del за рестартиране "

Аз бях натисне Ctrl ALT дел много пъти, за да се рестартира, но аз да получавам същата грешка.

Аз съм с Windows Vista Home Premium, някои спецификациите според play.com --
Процесор: Intel Pentium Dual Core T3200 2 GHz
Процесор: Intel Pentium Dual Core T3200 / 2 GHz (Dual-Core)
Кеш памет: 1 MB - L2 кеш
RAM: 2 GB DDR2 SDRAM - 667 MHz (1 х 2 GB)
Hard Drive: 160 GB - 5400 об. / мин
Твърдият диск е с два часа дискове 69gb на всяка

Съжалявам, ако не са включени достатъчно информация, или не е достатъчно ... както казах, на компютъра ми е много основни познания!

Благодаря предварително за всяко Помощ
Old 4 юни 2009 г., 16:25
Администратор Група

Звучи като твърди рестартирате някои повредени файлове на Windows, се надяваме, че това е просто случай на ремонта им.

Знаете, че идват с Windows CD или възстановяване на CD?

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4 юни 2009 г., 16:32
Новите държави Група

Да дойде с Windows Recovery диска. Да тичам това?
Това едва ли има нещо по него, така че аз не съм притеснен за загуба на данни.
Old 4 юни 2009 г., 16:35
Администратор Група

Оползотворяването диск май ви позволи да направим ремонт, той може дори да е пълен Vista CD и след това може просто да се определи всяко зареждане грешки.

Това каза тя може сила да направиш пълно възстановяване, но това звучи като нямате нищо против.

Дай го опитам.
Old 4 юни 2009 г., 16:48
Новите държави Група

Мислех, че за да го правиш, но аз бях уплашен, че ще го каша още: P (I обикновено до края на вземане лоши неща!)
Аз бях започнал го, надявам се, че ще работи.

Благодаря за вашата помощ и съжалявам, ако съм се и тъпа блондинка: P

Аз ще ви позволи да знаете дали тя работи

Благодаря отново,

Рейчъл
Old 5 юни 2009 г., 00:16
Новите държави Група

Arggh!
То не е работа. Не мога да помня точно грешка, аз ще се опитаме Agan, когато се прибера от работа.

Той не изглежда да е признаване на твърдия диск (или и двете твърди дискове, тъй като наистина има два)
Аз дори се опита правиш пълно възстановяване, но дори това не е работа: (

Неприятна работа ...
Old 5 юни 2009 г., 04:14
Администратор Група

Ох, звучи като устройството може да има реално разбил тогава.

Ако става дума за седмица стар Бих обърнете се към мястото, където да го купи.

Аз го има гаранция?
Old 5 юни 2009 г., 09:08
Член Група

Звучи като първоначално е било проблем, опитвам към обувка от CD, а не от твърдия диск. Може би за зареждане има промени в BIOS. Бих проверете и се уверете, че системата е настроена да стартирате от твърдия диск в BIOS.
Old 5 юни 2009 г., 13:45
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от rwc1969 View Post
Звучи като първоначално е било проблем, опитвам към обувка от CD, а не от твърдия диск. Може би за зареждане има промени в BIOS. Бих проверете и се уверете, че системата е настроена да стартирате от твърдия диск в BIOS.
Аз трябва да бъда честен с вас, нямам идея какво е BIOS или да го проверите.

Аз бях просто стартирайте Startup Repair Tool използвате Windows диск, който дойде с лаптопа. Той премина през първия път, после каза нещо като "кликнете завърши, ще рестартирате компютъра си, ако вашият компютър стартира нормално, той е работил, ако Windows doesn't проекта, пуснете отново" - нещо такова, че все пак,

То не е работа, така че се завтече инструмента отново и аз просто имам тази грешка

Startrep.exe - Заявление за грешка
Изключение Цяло деление на нула.
(0xc0000094) настъпили в прилагането на местоположението 0x0084cc2b.
Натиснете OK, за да прекрати програмата.

И да, тя е под гаранция, аз се надявах да го отстраня, но тя не търси толкова хубаво!
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc