menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

"A disk read error došlo Stiskněte Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows není zavádením

Reply

Thread Nástroje
Old 4. června 2009, 16:10
Nový člen skupiny

Default "A disk read error došlo Stiskněte Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows není zavádením

Argh!

Dobře, to začít s, já vím, nic o počítačích!

Mám Samsung R510 laptop, jsem se snažil otevřít dokument ve Wordu a dříve se z nějakého důvodu notebooku jen zhroutil. (nikdy nestalo před notebooku byla použita asi 5 krát, jsem jen, že za týden!)
Nechal jsem to běží asi 10 minut, ale když jsem se vrátila, bylo stále nereaguje. Snažil jsem se je obvyklá, ctrl alt odstranit, aby se Správce úloh, abyste zjistili, jestli to byl program, který havaroval, ale nic. Na konci, musel jsem prostě držte tlačítko napájení restartovat (zlé Já vím, ale já jsem neměl jinou možnost)

Nyní je zvyklý zatížení. Načte do samsung obrazovce, pak je černá obrazovka a říká
"Zavést z AHC I CD-ROM:
A disk read error vyskytl
Stiskněte Ctrl + Alt + Del to restart "

I've stisknutí ctrl alt del několikrát restartovat, ale já neustále stejné chyby.

Jsem pomocí Windows Vista Home Premium, některé parametry podle play.com --
Procesor: Intel Pentium Duální Core T3200 2 GHz
Procesor: Intel Pentium Duální Core T3200 / 2 GHz (Dual-Core)
Cache Memory: 1 MB - L2 Cache
RAM: 2 GB DDR2 SDRAM - 667 MHz (1 x 2 GB)
Pevný disk: 160 GB - 5400 ot. / min
Pevný disk je vlastně dva disky s 69GB pro každého

Omlouváme se, pokud mám dostatek informací, které nejsou zahrnuty, nebo ne dost ... Jak jsem již řekl, můj počítač je velmi základní znalosti!

Díky předem za pomoc
Old 4. června 2009, 16:25
Administrátor Skupina

Default "A disk read error došlo Stiskněte Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows není zavádením

Zní to jako tvrdý restart poškozeny některé soubory systému Windows, snad je to jen případ opravy.

Řekl, že přijde s Windows CD nebo využití CD?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4. června 2009, 16:32
Nový člen skupiny

Ano, stalo se pro zotavení systému Windows disk. Mám běžet, že?
Je těžko se na něm něco, tak jsem neměla strach o ztrátě dat.
Old 4. června 2009, 16:35
Administrátor Skupina

Vymáhání Disk může vám udělat opravu, to může být i úplné Vista CD a pak stačí opravit jakékoli boot chyby.

Řekl, že to může nutit vás k tomu plné zotavení, ale je to zvuky jako ty nevadí.

Zkusit to.
Old 4. června 2009, 16:48
Nový člen skupiny

Myslel jsem, že asi dělá, ale já jsem se bál jít na nepořádek to další: p (I obvykle končí výrobu horší věci!)
Jsem začal ho, doufejme, že to bude fungovat.

Děkujeme za vaši pomoc a lituji, pokud jsem byla blondýna a hloupá: p

Uvidíme vás vědět, jestli to funguje

Díky ještě jednou,

Rachel
Old 5. června 2009, 00:16
Nový člen skupiny

Arggh!
It didn't work. I can't remember přesnou chybu, uvidíme agan vyzkoušet, když jsem si z práce domů.

Zdá se, že není třeba uznat, že pevný disk (nebo jak pevné disky, protože fakt, že má dva)
Dokonce jsem se pokusil dělat úplné obnově, ale i to nefunguje: (

Grrr ...
Old 5. června 2009, 04:14
Administrátor Skupina

Au, to vypadá jako pohon by mohl mít skutečně zhroutil poté.

Pokud je to týden starý bych kontaktní místo, kde jste koupil.

Beru to má záruku?
Old 5. června 2009, 09:08
Člen Skupina

Zní to, jako počáteční potíže se snaží zavést systém z CD a ne z pevného disku. Možná zavádecího Aby dostal změnit v BIOSu. Já bych zkontrolovat a ujistěte se, že systém je nastaven na boot z pevného disku v systému BIOS.
Old 5. června 2009, 13:45
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal rwc1969 View Post
Zní to, jako počáteční potíže se snaží zavést systém z CD a ne z pevného disku. Možná zavádecího Aby dostal změnit v BIOSu. Já bych zkontrolovat a ujistěte se, že systém je nastaven na boot z pevného disku v systému BIOS.
Musím být upřímný s tebou, nemám ponětí, co je BIOS nebo zkontrolovat.

Jsem jen spustit nástroj oprava spouštění systému Windows pomocí disku, které se stalo s mým notebookem. Je prošla poprvé, pak řekl něco jako "klepnutím na tlačítko Dokončit se restartuje počítač, pokud váš počítač začne normálně to pracuje, když okna doesnt start, spustit to znovu" - něco jako, že tak jako tak,

To nefunguje, tak jsem běžel nástroj znovu a jsem dostal tuto chybu

Startrep.exe - Chyba aplikace
Výjimkou Celočíselné dělení nulou.
(0xc0000094) se objevila v aplikaci na místě 0x0084cc2b.
Klepnutím na tlačítko OK ukončete program.

A ano, je v záruce, byl jsem doufal, že to opravit sám, ale to není tak dobré hledáte!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" ashaiba Obecné Hardware Chat 6 13. Březen 2009 15:56
Počínaje Windows jsem si "to continue Stiskněte F2 Chcete Setup Tisk F12" Chyba massivee Obecné Hardware Chat 7 17. únor 2009 01:44
A disk read error došlo! rwc1969 Drives & Removable Media 5 27. prosince 2008 21:31
Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". aechain Operační systémy Windows 5 24. ledna 2008 15:45
"disk read error" xraminx Obecné Software Chat 1 24. Prosinec 2007 05:33
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.