μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

"A Disk Read Error Occurred Press Ctrl + Alt + Del για να επανεκκινήσετε" - δεν την εκκίνηση των Windows

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Ιούνη 2009, 16:10
Νέο Μέλος Ομάδα

Default "A Disk Read Error Occurred Press Ctrl + Alt + Del για να επανεκκινήσετε" - δεν την εκκίνηση των Windows

ARGH!

Εντάξει, για να ξεκινήσει με, δεν ξέρω τίποτα υπολογιστές!

Έχω μια Samsung R510 laptop, προσπάθησα να ανοίξετε ένα έγγραφο του Word νωρίτερα και για κάποιο λόγο το laptop μόλις τράκαρε. (δεν έγινε ποτέ πριν, το laptop χρησιμοποιήθηκε μόνο για περίπου 5 φορές, έχω μόνο αν για μια εβδομάδα!)
Έφυγα από αυτή τη λειτουργία για 10 λεπτά περίπου, αλλά όταν επέστρεψα, ήταν ακόμη άκαμπτες. Προσπάθησα τα πάντα, ctrl alt διαγράψετε να αναθρέψει καθήκον του διαχειριστή για να μάθετε αν ήταν ένα πρόγραμμα που τράκαρε, αλλά τίποτα δεν. Στο τέλος, είχα μόλις κρατήστε πατημένο το κουμπί για να γίνει επανεκκίνηση (κακή ξέρω, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή)

Τώρα το συνηθίζει φορτίο. Θα φορτώνει με την samsung οθόνη, τότε πηγαίνει μαύρη οθόνη και λέει
"Εκκίνηση από AHC I CD-ROM:
Ένας δίσκος διαβάσει λάθος
Πατήστε Ctrl + Alt + Del για να επανεκκινήσετε "

Έχω πατήσει ctrl alt del πολλές φορές στη συνέχεια, αλλά να διατηρήσει το ίδιο σφάλμα.

Είμαι χρησιμοποιούν Windows Vista Home Premium, σύμφωνα με κάποιες προδιαγραφές play.com --
Επεξεργαστής: Intel Pentium Dual Core T3200 2 GHz
Επεξεργαστής: Intel Pentium Dual Core T3200 / 2 GHz (Dual-Core)
Μνήμη Cache: 1 MB - L2 Cache
RAM: 2 GB DDR2 SDRAM - 667 MHz (1 x 2 GB)
Σκληρός Δίσκος: 160 GB - 5400 rpm
Ο σκληρός δίσκος είναι πράγματι δύο δίσκους με 69gb σε κάθε

Συγγνώμη αν δεν έχω αρκετές πληροφορίες που περιλαμβάνονται, ή δεν επαρκούν ... όπως είπα, ο υπολογιστής μου γνώσεις είναι πολύ βασικό!

ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια
Old 4 Ιούνη 2009, 16:25
Διαχειριστής Ομάδα

Default "A Disk Read Error Occurred Press Ctrl + Alt + Del για να επανεκκινήσετε" - δεν την εκκίνηση των Windows

Ακούγεται σαν τη σκληρή επανεκκίνηση καταστραφούν κάποια αρχεία των Windows, η οποία ευελπιστούμε ότι είναι απλώς μια υπόθεση την επισκευή τους.

Μήπως θα έρθει με ένα CD των Windows ή την ανάκτηση CD;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4 Ιούνη 2009, 16:32
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι αυτό έγινε με την ανάκτηση παράθυρα δίσκο. Να εκτελείται αυτό;
Θα έχει σχεδόν τίποτα για αυτό, οπότε δεν είμαι ανησυχούν για την απώλεια δεδομένων.
Old 4 Ιούνη 2009, 16:35
Διαχειριστής Ομάδα

Η ανάκαμψη ενδέχεται να σας δώσει δίσκου κάνει κάποια επισκευή, ίσως μάλιστα να είναι πλήρης Vista CD και, στη συνέχεια, μπορείτε να διορθώσετε τυχόν λαθών κατά την εκκίνηση.

Η εν λόγω δύναμη μπορεί να κάνει μια πλήρη ανάκαμψη, αλλά είναι ακούγεται δεν σας πειράζει.

Δίνω μιά προσπάθεια.
Old 4 Ιούνη 2009, 16:48
Νέο Μέλος Ομάδα

Σκέφτηκα πώς θα κάνουμε αυτό, αλλά Φοβόμουν θα ήμουν χάλια μέχρι περαιτέρω: p (I συνήθως καταλήγουν να γίνουν τα πράγματα χειρότερα!)
Έχω αρχίσει να διαχωρίζουν τη θέση τους, η οποία ευελπιστούμε ότι θα εργάζονται.

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και συγγνώμη αν είμαι η ξανθιά και ηλίθια: p

Θα σας ενημερώσει αν αυτό δουλεύει

Ευχαριστώ και πάλι,

Rachel
Old 5 του Ιουνίου 2009, 00:16
Νέο Μέλος Ομάδα

Arggh!
Δεν εργασία. Δεν θυμάμαι το ακριβές σφάλμα, εγώ θα προσπαθήσω να πάρω Agan όταν το σπίτι από την εργασία.

Επίσης, δεν φαίνεται να αναγνωρίζει το σκληρό δίσκο (ή και τα δύο σκληρούς δίσκους, δεδομένου ότι όντως έχει δύο)
Ι ακόμη και προσπάθησε κάνει πλήρη αποκατάσταση, αλλά ακόμη και αυτό δεν λειτούργησε: (

Grrr ...
Old 5 του Ιουνίου 2009, 04:14
Διαχειριστής Ομάδα

Ωχ, ακούγεται η μονάδα θα μπορούσε να έχει όντως τράκαρε τότε.

Εάν είναι μια εβδομάδα παλιό θα ήθελα να επικοινωνήσετε με τον τόπο όπου το αγοράσατε.

Θεωρώ ότι έχει την εγγύηση;
Old 5 του Ιουνίου 2009, 09:08
Μέλος Ομάδα

Ακούγεται σαν το αρχικό πρόβλημα που προσπαθεί να εκκινήσετε από το CD και δεν προέρχεται από το σκληρό δίσκο. Για την εκκίνηση ίσως έχεις αλλάξει στο BIOS. Είχα ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι το σύστημα έχει ρυθμιστεί για εκκίνηση από το σκληρό δίσκο στο BIOS.
Old 5 του Ιουνίου 2009, 13:45
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας rwc1969 View Post
Ακούγεται σαν το αρχικό πρόβλημα που προσπαθεί να εκκινήσετε από το CD και δεν προέρχεται από το σκληρό δίσκο. Για την εκκίνηση ίσως έχεις αλλάξει στο BIOS. Είχα ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι το σύστημα έχει ρυθμιστεί για εκκίνηση από το σκληρό δίσκο στο BIOS.
Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν έχω ιδέα τι είναι BIOS ή να την ελέγχει.

Μόλις εκτελέσετε το εργαλείο εκκίνησης των Windows χρησιμοποιώντας το δίσκο που μου ήρθε με το laptop. Στη συνέχεια με την πρώτη φορά, στη συνέχεια, είπε κάτι σαν "κλικ τελειώσω θα επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας, αν ο υπολογιστής σας ξεκινά κανονικά, έχει εργαστεί, εάν τα παράθυρα doesn't έναρξη, εκτελέστε ξανά αυτό" - κάτι που ούτως ή άλλως,

Δεν είχε δουλειά, γι 'αυτό έτρεξε ξανά το εργαλείο και Μόλις έχεις αυτό το σφάλμα

Startrep.exe - Application Error
Η εξαίρεση διαίρεσης από το μηδέν.
(0xc0000094) σημειώθηκαν κατά την εφαρμογή, σε τοποθεσία 0x0084cc2b.
Κάντε κλικ στο OK για να τερματίσει το πρόγραμμα.

Και ναι, είναι στο πλαίσιο της εγγύησης, Ήλπιζα να το φτιάξω εγώ, αλλά δεν είναι τόσο καλή αναζήτηση!
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.