manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

"Čitanju diska pogreška Pritisnite Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows ne booting

Reply

Thread Tools
Old 4. lipnja 2009, 16:10
Novi član grupe

Default "Čitanju diska pogreška Pritisnite Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows ne booting

Ah!

Ok, za početak sa, znam ništa o računalima!

Imam Samsung R510 laptopa, ja pokušao otvoriti Word dokument ranije i iz nekog razloga je laptop samo pala. (nikada nije desilo prije, za laptop je bio korišten samo oko 5 puta sam ga imao samo za tjedan dana!)
Ja lijevo on izvodi za oko 10 minuta, ali kad sam se vratila, ona je još uvijek ne reagira. Pokušao sam se uobičajenom, ctrl alt izbrisati da prenesu gore zadaća voditelj da li je program koji pala, ali ništa. Na kraju, samo sam morao moc držite dugme za restart (loš znam, ali nisam imao drugog izbora)

Sada je navika opterećenja. Ona Samsung opterećenja na ekranu, a zatim ide crni ekran i kaže
"Boot from AHC I CD-ROM-a:
A disk read error occured
Pritisnite Ctrl + Alt + Del to restart "

Sam pritisnut ctrl alt del to restart mnogo puta, ali ja držati uzimajući iste pogreške.

Im 'koristeći Windows Vista Home Premium, neke naočale prema play.com --
Procesor: Intel Pentium Dual Core T3200 2 GHz
Procesor: Intel Pentium Dual Core T3200 / 2 GHz (Dual-Core)
Cache Memory: 1 MB - L2 Cache
RAM: 2 GB DDR2 SDRAM - 667 MHz (1 x 2 GB)
Hard Drive: 160 GB - 5400 rpm
Tvrdi disk je zapravo dva diskovi sa 69gb na svakoj

Žao mi je ako sam ne nalazi dovoljno informacija, ili nije dovoljno ... kao što sam rekao, moj računalo znanje je vrlo osnovne!

Hvala unaprijed za bilo kakvu pomoć
Old 4. lipnja 2009, 16:25
Administrator Group

Default "Čitanju diska pogreška Pritisnite Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows ne booting

Zvuči kao hard restart ošteti neki prozori slika, nadamo se da je samo kod njih popravljati.

Jeste li s Windows CD-a ili CD-a oporavak?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4. lipnja 2009, 16:32
Novi član grupe

Da je došao sa Windows recovery disk. Hoćemo li pokrenuti taj?
To je bilo teško na nju, tako da nisam zabrinut o gubljenja nikakve podatke.
Old 4. lipnja 2009, 16:35
Administrator Group

Oporavak disk svibanj Vas obaviti popravak, on svibanj biti pun Vidik CD-a, a zatim možete popraviti bilo koji boot pogreške.

Svibanj, rekao je da je snaga koju treba učiniti potpuni oporavak, ali zvuči kao da ne smeta.

Dajte joj probati.
Old 4. lipnja 2009, 16:48
Novi član grupe

Mislio sam da radiš o tome, ali sam se prepala sam bio idući u neredu ga dalje: p (ja obično završe čineći stvari bile još gore!)
Počela sam ga isključiti, nadamo se da ćemo raditi.

Hvala vam na pomoći i ispričavam se ako sam se plavuša i glupa: P

Ja ću Vas obavještavamo da radi

Hvala opet,

Rachel
Old 5. lipnja 2009, 00:16
Novi član grupe

Arggh!
To nije 'funkcionirati. Ne mogu se sjetiti točno greška, ja ću probati Agan kad sam stići kući s posla.

To ne čini se da prepoznavajući tvrdog diska (ili oboje tvrde diskove, jer stvarno ima dvije)
Čak sam pokušao radiš vraćanju pun, ali ni to ne rade: (

Grrr ...
Old 5. lipnja 2009, 04:14
Administrator Group

Ouch, zvuči kao pogon može imati zapravo pala onda.

Ako je to staro tjedan bih kontakt mjestu gdje ste ga kupili.

Ja ga ima jamstvo?
Old 5. lipnja 2009, 09:08
Member Group

Zvuči kao inicijalni problem je bio težak to čizma from CD-a, a ne sa hard diska. možda boot redoslijed dobio promjena u BIOS. Dajte provjerite i uvjerite se sustav je postavljen na boot s hard diska u BIOS-a.
Old 5. lipnja 2009, 13:45
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by rwc1969 View Post
Zvuči kao inicijalni problem je bio težak to čizma from CD-a, a ne sa hard diska. možda boot redoslijed dobio promjena u BIOS. Dajte provjerite i uvjerite se sustav je postavljen na boot s hard diska u BIOS-a.
Moram biti iskren s vama, ja nemam pojma šta BIOS ili provjeriti ga.

Ive 'pravedan trčanje Startup Repair Tool koristeći Windows disk koji ste dobili s moj laptop. On je otišao po prvi put, onda je rekao nesto kao "klik završiti će se ponovno pokrenuti računalo, ako računalo počne normalno, to je radio, ako se Windows pokrene, pokrenite ponovno ovu" - nešto kao da je svejedno,

To nije rad, tako da sam išla alata i opet sam dobila upravo ovu grešku

Startrep.exe - Application Error
Izuzetak Integer podjela po nula.
(0xc0000094) dogodili su se u primjeni na lokaciji 0x0084cc2b.
Kliknite U redu da biste prekinuti taj program.

I da, to je pod garanciju, nadala sam se da ja to popraviti, ali to ne gleda tako dobra!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" ashaiba General Hardware Chat 6 13. ožujak 2009 15:56
Početna Windows dobivam "nastaviti Pritisnite F2 za podesiti Pritisnite F12" Error massivee General Hardware Chat 7 17. veljača 2009 01:44
Čitanju diska pogreška! rwc1969 Drives & Izmjenjivi mediji 5 27. prosinac 2008 21:31
Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". aechain Windows Operating Systems 5 24 siječanj 2008 15:45
"disk read error" xraminx Općenito Software Chat 1 24. prosinac 2007 05:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.