kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

"A Disk Read Error Occurred Nyomja meg a Ctrl + Alt + Del, hogy indítsa újra" - a Windows nem Booting

Reply

Téma eszközök
Old Június 4 2009, 16:10
Új tag Csoport

Default "A Disk Read Error Occurred Nyomja meg a Ctrl + Alt + Del, hogy indítsa újra" - a Windows nem Booting

Argh!

Oké, hogy le tudom, hogy semmit sem számítógépek!

Van egy Samsung R510 laptop, megpróbáltam megnyitni egy Word dokumentumot korábban és valamilyen okból a laptop csak lefagyott. (soha nem történt ilyesmi, a laptop csak használt kb 5-ször, én csak azt az egy hetet!)
Én hagytam futó körülbelül 10 perc alatt, de amikor én jöttem vissza, hogy még mindig nem válaszol. Próbáltam a szokásos, ctrl alt delete, hogy a feladat igazgató, hogy megtudja, ha azt a programot, amely lezuhant, de semmi. A végén volt, hogy csak tartsa lenyomva a gombot, hogy indítsa újra a hatalom (rossz Tudom, de nem volt más lehetőség)

Most már megszokott terhelést. Ez betölti a Samsung képernyőn, akkor a képernyőn is fekete, és azt mondja
"Boot from AHC I. CD-ROM:
A lemez olvasási hiba
Nyomja meg a Ctrl + Alt + Del, hogy újraindítsa "

Én nyomni ctrl alt del számos alkalommal újraindítani, de Folyamatosan ugyanazt a hibát.

Én Windows Vista Home Premium, egyes specifikációk szerint play.com --
Processzor: Intel Pentium Dual Core T3200 2 GHz
Processzor: Intel Pentium Dual Core T3200 / 2 GHz (Dual-Core)
Cache memória: 1 MB - L2 Cache
RAM: 2 GB DDR2 SDRAM - 667 MHz (1 x 2 GB)
Merevlemez: 160 GB - 5400 rpm
A merevlemez van, a két meghajtó 69gb minden

Bocs, ha már nem tartalmazza elegendő információt, vagy nem elég ... Ahogy mondtam, a számítógépes ismeretek nagyon alap!

köszi előre is minden segítséget
Old Június 4 2009, 16:25
Administrator Group

Default "A Disk Read Error Occurred Nyomja meg a Ctrl + Alt + Del, hogy indítsa újra" - a Windows nem Booting

Úgy hangzik, mint a kemény újraindítani a Windows sérült fájlokat, remélhetőleg ez csak egy esetben, javítás őket.

Vajon jön a Windows CD-t vagy helyreállítási CD-t?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Június 4 2009, 16:32
Új tag Csoport

Igen ez jött a Windows helyreállítási lemezt. Most, hogy fut?
Ez alig van valami rajta, így én nem aggódik vesztes minden adat.
Old Június 4 2009, 16:35
Administrator Group

A helyreállítási lemez május let you do a javítást, akkor is lehet egy teljes Vista CD és akkor csak a boot hibák kijavításához.

Ezt mondta akkor lép hatályba, ha nem a teljes helyreállítási, de ez úgy hangzik, mint ha nem bánod.

Próbáljuk meg.
Old Június 4 2009, 16:48
Új tag Csoport

Arra gondoltam, hogy ezt, de én is félek én a rendetlenség meg a jövőben: P (általában a végén a dolgok rosszabb!)
Már kezdte ki, remélhetőleg ez lesz.

Köszönöm a segítséget és bocs ha én vagyok a szőke és ostoba: p

I'll let you know, ha működik

Thanks again,

Rachel
Old Június 5 2009, 00:16
Új tag Csoport

Arggh!
Nem ment. Nem emlékszem a pontos hibát, majd próbálja meg újra, amikor hazaértem a munkából.

Nem úgy tűnik, hogy elismerik a merevlemezt (vagy a merevlemezek, mert tényleg van kettő)
Én is próbáltam ezt a teljes helyreállítására, de még azt sem, hogy nem működik: (

Grrr ...
Old Június 5 2009, 04:14
Administrator Group

Jaj, úgy hangzik, mint a meghajtó lehet hogy valóban lezuhant majd.

Ha ez egy héttel korábbi Azt kapcsolatba a hely, hol vásárolta meg.

Én azt a jótállás?
Old Június 5 2009, 09:08
Csoport tagja

Úgy hangzik, mint az eredeti probléma, hogy próbálják elindítani a CD-t, és nem a merevlemezre. Lehet, hogy a csomagtartó, hogy a BIOS-ban van változás. Szeretném ellenőrizni, és győződjön meg arról, a rendszer úgy van beállítva, hogy indítani a merevlemez a BIOS.
Old Június 5 2009, 13:45
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by rwc1969 View Post
Úgy hangzik, mint az eredeti probléma, hogy próbálják elindítani a CD-t, és nem a merevlemezre. Lehet, hogy a csomagtartó, hogy a BIOS-ban van változás. Szeretném ellenőrizni, és győződjön meg arról, a rendszer úgy van beállítva, hogy indítani a merevlemez a BIOS.
Van, hogy őszinte veled, fogalmam sincs, milyen BIOS van, vagy ellenőrizni azt.

Most fut az Indítópult javítóeszköz a Windows lemez, hogy eljött az én laptop. Átment az első alkalommal, majd mondott valamit, mint a "majd a Befejezés gombra kattintva indítsa újra a számítógépét, ha a számítógép indul rendesen, akkor működött, ha az ablakok doesnt kezdeni, fuss ez újra" - valami ilyesmi anyway,

Nem jött össze, így Futottam az eszközt, és épp most van a hiba

Startrep.exe - Application Error
A kivétel osztás nullával.
(0xc0000094) fordult elő a kérelmet a helyszínen 0x0084cc2b.
Befejezéséhez kattintson az OK gombra a program.

És igen, ez a garancia, reméltem, hogy meg magam, de nem keresnek olyan jól!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" ashaiba Általános fémáru Chat 6 13. március 2009 15:56
Starting Windows kapok, hogy "Press F2 A telepítő Press F12" Hiba massivee Általános fémáru Chat 7 17. február 2009 01:44
A lemez olvasási hiba történt! rwc1969 Drives & Removable Media 5 27. december 2008 21:31
Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". aechain A Windows operációs rendszerek 5 24. január 2008 15:45
"lemez olvasási hiba" xraminx General Chat szoftver 1 24. december 2007 05:33
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.