![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Argh! Oké, hogy le tudom, hogy semmit sem számítógépek! Van egy Samsung R510 laptop, megpróbáltam megnyitni egy Word dokumentumot korábban és valamilyen okból a laptop csak lefagyott. (soha nem történt ilyesmi, a laptop csak használt kb 5-ször, én csak azt az egy hetet!) Én hagytam futó körülbelül 10 perc alatt, de amikor én jöttem vissza, hogy még mindig nem válaszol. Próbáltam a szokásos, ctrl alt delete, hogy a feladat igazgató, hogy megtudja, ha azt a programot, amely lezuhant, de semmi. A végén volt, hogy csak tartsa lenyomva a gombot, hogy indítsa újra a hatalom (rossz Tudom, de nem volt más lehetőség) Most már megszokott terhelést. Ez betölti a Samsung képernyőn, akkor a képernyőn is fekete, és azt mondja "Boot from AHC I. CD-ROM: A lemez olvasási hiba Nyomja meg a Ctrl + Alt + Del, hogy újraindítsa " Én nyomni ctrl alt del számos alkalommal újraindítani, de Folyamatosan ugyanazt a hibát. Én Windows Vista Home Premium, egyes specifikációk szerint play.com -- Processzor: Intel Pentium Dual Core T3200 2 GHz Processzor: Intel Pentium Dual Core T3200 / 2 GHz (Dual-Core) Cache memória: 1 MB - L2 Cache RAM: 2 GB DDR2 SDRAM - 667 MHz (1 x 2 GB) Merevlemez: 160 GB - 5400 rpm A merevlemez van, a két meghajtó 69gb minden Bocs, ha már nem tartalmazza elegendő információt, vagy nem elég ... Ahogy mondtam, a számítógépes ismeretek nagyon alap! köszi előre is minden segítséget |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint a kemény újraindítani a Windows sérült fájlokat, remélhetőleg ez csak egy esetben, javítás őket.
| |||
| |||
| Igen ez jött a Windows helyreállítási lemezt. Most, hogy fut? Ez alig van valami rajta, így én nem aggódik vesztes minden adat. |
|
| |||
| |||
| A helyreállítási lemez május let you do a javítást, akkor is lehet egy teljes Vista CD és akkor csak a boot hibák kijavításához. Ezt mondta akkor lép hatályba, ha nem a teljes helyreállítási, de ez úgy hangzik, mint ha nem bánod. Próbáljuk meg. |
|
| |||
| |||
| Arra gondoltam, hogy ezt, de én is félek én a rendetlenség meg a jövőben: P (általában a végén a dolgok rosszabb!) Már kezdte ki, remélhetőleg ez lesz. Köszönöm a segítséget és bocs ha én vagyok a szőke és ostoba: p I'll let you know, ha működik Thanks again, Rachel |
|
| |||
| |||
| Arggh! Nem ment. Nem emlékszem a pontos hibát, majd próbálja meg újra, amikor hazaértem a munkából. Nem úgy tűnik, hogy elismerik a merevlemezt (vagy a merevlemezek, mert tényleg van kettő) Én is próbáltam ezt a teljes helyreállítására, de még azt sem, hogy nem működik: ( Grrr ... |
|
| |||
| |||
| Jaj, úgy hangzik, mint a meghajtó lehet hogy valóban lezuhant majd. Ha ez egy héttel korábbi Azt kapcsolatba a hely, hol vásárolta meg. Én azt a jótállás? |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint az eredeti probléma, hogy próbálják elindítani a CD-t, és nem a merevlemezre. Lehet, hogy a csomagtartó, hogy a BIOS-ban van változás. Szeretném ellenőrizni, és győződjön meg arról, a rendszer úgy van beállítva, hogy indítani a merevlemez a BIOS. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Most fut az Indítópult javítóeszköz a Windows lemez, hogy eljött az én laptop. Átment az első alkalommal, majd mondott valamit, mint a "majd a Befejezés gombra kattintva indítsa újra a számítógépét, ha a számítógép indul rendesen, akkor működött, ha az ablakok doesnt kezdeni, fuss ez újra" - valami ilyesmi anyway, Nem jött össze, így Futottam az eszközt, és épp most van a hiba Startrep.exe - Application Error A kivétel osztás nullával. (0xc0000094) fordult elő a kérelmet a helyszínen 0x0084cc2b. Befejezéséhez kattintson az OK gombra a program. És igen, ez a garancia, reméltem, hogy meg magam, de nem keresnek olyan jól! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" | ashaiba | Általános fémáru Chat | 6 | 13. március 2009 15:56 |
| Starting Windows kapok, hogy "Press F2 A telepítő Press F12" Hiba | massivee | Általános fémáru Chat | 7 | 17. február 2009 01:44 |
| A lemez olvasási hiba történt! | rwc1969 | Drives & Removable Media | 5 | 27. december 2008 21:31 |
| Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". | aechain | A Windows operációs rendszerek | 5 | 24. január 2008 15:45 |
| "lemez olvasási hiba" | xraminx | General Chat szoftver | 1 | 24. december 2007 05:33 |
| Téma eszközök | |
| |