פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

"דיסק קרא אירעה שגיאה הקש CTRL + ALT + DEL כדי להפעיל מחדש" - Windows לא באתחול

Reply

שרשרת כלים
Old 4 יוני 2009, 16:10
קבוצת חברות חדשות

Default "דיסק קרא אירעה שגיאה הקש CTRL + ALT + DEL כדי להפעיל מחדש" - Windows לא באתחול

Argh!

אוקיי, כדי להתחיל עם, אני לא יודע כלום על מחשבים!

יש לי Samsung R510 הנייד, ניסיתי לפתוח מסמך Word קודמת ומסיבה כלשהי את הנייד פשוט קרס. (אף פעם לא קרה לפני כן, יש רק את הנייד היה בשימוש בערך 5 פעמים, אני רק צריך את זה כבר במשך שבוע!)
עזבתי אותו להופיע בערך 10 דקות, אבל כאשר חזרתי, זה עדיין היה להגיב. ניסיתי את הרגיל, CTRL alt למחוק כדי להעלות את מנהל המשימות כדי לברר אם זה היה תוכנית קרס, אבל לא. בסופו של דבר, הייתי צריך רק החזק את מתג ההפעלה כדי להפעיל מחדש (גרוע אני יודע, אבל לא היתה לי אפשרות אחר)

כעת זה לטעון את הרגל. זה המון על המסך Samsung, אז מגיע מסך שחור ואומר
"אני AHC boot from CD-ROM:
דיסק לקריאה אירעה שגיאה
הקש CTRL + ALT + DEL כדי להפעיל מחדש "

ביצעתי CTRL לחוץ alt del הרבה פעמים להפעיל מחדש, אבל אני כל הזמן מקבל את אותה השגיאה.

אני משתמש ב-Windows Vista Home Premium, חלק על פי מפרט play.com --
מעבד: Intel Pentium Dual Core T3200 2 GHz
מעבד: Intel Pentium Dual Core T3200 / 2 GHz (dual-core)
זיכרון מטמון: 1 MB - L2 Cache
זיכרון RAM: 2 GB DDR2 SDRAM - 667 MHz (1 X 2 GB)
Hard Drive: 160 GB - 5400 RPM
הכונן הקשיח הוא בעצם שני כוננים על כל עם 69gb

אני מצטער אם לא כללו מספיק מידע, או לא מספיק ... כמו שאמרתי, המחשב שלי הוא בעל ידע בסיסי!

תודה מראש על כל עזרה
Old 4 יוני 2009, 16:25
מנהל קבוצת

Default "דיסק קרא אירעה שגיאה הקש CTRL + ALT + DEL כדי להפעיל מחדש" - Windows לא באתחול

נשמע כמו להפעיל מחדש את הדיסק הפגום של Windows כמה קבצים, אני מקווה שזה רק מקרה של תיקון אותם.

האם זה בא עם תקליטור Windows או תקליטור שחזור?

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4 יוני 2009, 16:32
קבוצת חברות חדשות

כן הוא בא עם דיסק השחזור של Windows. אני יהיה להריץ את זה?
זה בקושי יש משהו על זה, אז אני לא מודאג לאבד נתונים כלשהם.
Old 4 יוני 2009, 16:35
מנהל קבוצת

את מסוף דיסק עשוי לתת לך לעשות תיקון, זה עלול גם להיות מלא Vista תקליטור ואז אתה יכול פשוט לתקן את כל השגיאות האתחול.

עם זאת הוא עשוי לאלץ אותך לעשות שחזור מלא, אבל זה נשמע כאילו אתה לא אכפת לך.

לנסות.
Old 4 יוני 2009, 16:48
קבוצת חברות חדשות

חשבתי על לעשות את זה, אבל פחדתי שאני הולך לעבוד על זה עוד יותר: P (אני בדרך כלל בסופו של דבר לבצע דברים גרועים יותר!)
אני כבר התחלתי את זה, אני מקווה שזה יהיה עבודה.

תודה על העזרה ועל מצטער אם אני מוכנס וטיפשים בלונדינית: P

אני נודיע לך אם זה עובד

שוב תודה,

רייצ 'ל
Old 5 יוני 2009, 00:16
קבוצת חברות חדשות

Arggh!
זה לא עובד. אני לא יכול לזכור בדיוק את השגיאה, אני יהיה אגן כאשר אני מנסה להגיע הביתה מהעבודה.

זה לא נראה הכרה של הכונן הקשיח (כוננים קשיחים, או שניהם, שכן באמת יש לו שני)
גם אני ניסיתי לעשות שחזור מלא אבל גם זה לא עובד: (

גררר ...
Old 5 יוני 2009, 04:14
מנהל קבוצת

Ouch, נשמע כמו הכונן יכול היה למעשה קרס אז.

אם זהו שבוע הייתי בן צור את המקום שבו אתה קונה את זה.

אני לוקח את זה יש אחריות?
Old 5 יוני 2009, 09:08
חבר קבוצת

נשמע כמו בעיה הראשוני היה מנסה boot from CD ולא מהדיסק הקשיח. אולי את סדר האתחול ב-BIOS יש שונה. אני מעוניין לבדוק ולוודא את המערכת מוגדרת לאתחול מהדיסק הקשיח ב-BIOS.
Old 5 יוני 2009, 13:45
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי rwc1969 View Post
נשמע כמו בעיה הראשוני היה מנסה boot from CD ולא מהדיסק הקשיח. אולי את סדר האתחול ב-BIOS יש שונה. אני מעוניין לבדוק ולוודא את המערכת מוגדרת לאתחול מהדיסק הקשיח ב-BIOS.
אני חייב להיות כנה איתך, אין לי מושג מה הוא או ה-BIOS כדי לבדוק את זה.

ביצעתי רק להפעיל את כלי התיקון של ההפעלה באמצעות דיסק של Windows שהגיעו עם הנייד שלי. הוא עבר בפעם הראשונה, ולאחר מכן אמר משהו כמו "לחיצה לסיים יהיה להפעיל מחדש את המחשב, אם המחשב שלך מתחיל לפעול כרגיל, זה עבד, אם Windows doesn't התחל, הפעל את זה שוב" - משהו כזה בכל מקרה,

זה לא עובד, אז רצתי את הכלי שוב ואני עתה יש שגיאה

Startrep.exe - שגיאת יישום
היוצא מן הכלל שלם חלוקה באפס.
(0xc0000094) אירע ביישום במיקום 0x0084cc2b ב.
לחץ על אישור כדי לסיים את התוכנית.

וכן, הוא תחת אחריות, אני מקווה לתקן את זה בעצמי, אבל זה לא כל כך טוב בחיפוש!
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.