mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

"Įvyko disko skaitymo klaida Paspauskite CTRL + ALT + DEL" - "Windows" ne Atsisiuntimas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 4, 2009, 16:10
Naujas Narys

Oi!

Gerai, kad pradėti nuo, aš nieko nežinau apie kompiuterius!

Turiu LG R510 nešiojamas kompiuteris, aš bandžiau atidaryti Word dokumentas anksčiau ir dėl kokios nors priežasties nešiojamas tiesiog sudaužė. (neįvyko prieš, nešiojamas kompiuteris buvo naudojamas tik maždaug 5 kartus, aš tik turėjo jį savaitę!)
Aš paliko ji veikia apie 10 minučių, tačiau kai aš atėjau atgal ji vis neatsako. Bandžiau įprasta, ctrl alt delete išugdyti Task Manager, kad sužinoti, ar tai buvo programa, kuri nulūžo, bet nieko. Galų gale, aš tiesiog laikykite nuspaudę mygtuką maitinimo perkrauti (blogai aš žinau, bet aš neturėjau kito pasirinkimo)

Dabar jis nieko nevyksta. Jis įkelia į "Samsung" ekraną, tada ekranas tampa juodas ir sako:
Boot nuo AHC I CD-ROM:
Disko skaitymo klaida
Paspauskite CTRL + ALT + DEL "

Aš primygtinai ctrl alt del daug kartų iš naujo, bet gaunu tą pačią klaidą.

Aš naudoju Windows Vista Home Premium, kai Specifikacijos pagal play.com --
Procesorius: Intel Pentium Dual Core T3200 2 GHz
Procesorius: Intel Pentium Dual Core T3200 / 2 GHz (Dual-Core)
Cache Memory: 1 MB - L2 Cache
RAM: 2 GB DDR2 SDRAM - 667 MHz (1 x 2 GB)
Kietasis diskas: 160 GB - 5400 rpm
Kietasis diskas yra faktiškai du diskus su 69gb kiekvienam

Atsiprašau, jei aš neįskaičiuoti pakankamai informacijos, arba nėra pakankamai ... Kaip sakiau, mano kompiuterio žinios yra labai paprastas!

Thanks in advance for any help
Old Birželis 4, 2009, 16:25
Administrator Grupė

Panašiai kaip sunku paleisti sugadintų kai "Windows" failus, tikėkimės tai tik į jas ištaisyti atveju.

Ar jis ateis su Windows CD ar recovery CD?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 4, 2009, 16:32
Naujas Narys

Taip jis padarė su Windows atkūrimo diskas. Ar galiu naudoti, kad?
Jis vargu ar turi ką nors apie tai, kad aš nesu susirūpinęs prarasti visus duomenis.
Old Birželis 4, 2009, 16:35
Administrator Grupė

Atkūrimo diskas gali jums padaryti remontą, tai gali būti net visiškai Vista CD ir tada jūs galite paprasčiausiai nustatyti bet įkrovos klaidų.

Tai sakė, kad gali priversti jus daryti visiškai pasveiks, tačiau tai skamba kaip you don't mind.

Give it a try.
Old Birželis 4, 2009, 16:48
Naujas Narys

Aš maniau apie tai padaryti, bet aš buvau išsigandęs buvau ketinate mess it up toliau: P (aš paprastai galų gale priėmimo ką blogiau!)
Aš pradėjo jį išjungti, tikiuosi jis bus darbe.

Dėkojame už jūsų pagalbą ir atsiprašau, jei aš vis blond ir kvailas: P

I'll let you know, jeigu jis veikia

Thanks again,

Rachelė
Old Birželis 5, 2009, 00:16
Naujas Narys

Arggh!
It didn't work. Negaliu prisiminti tikslaus klaidos, I'll try Agan kai aš namo iš darbo.

Neatrodo, kad būtų pripažįstama kietąjį diską (ar abu kietieji diskai, nes iš tikrųjų tai yra du)
Aš net bandė daryti visiškai atstatyti, bet net ir tai nepadėjo: (

Grrr ...
Old Birželis 5, 2009, 04:14
Administrator Grupė

Ouch, skamba kaip vairuoti galėjo iš tikrųjų sudužo tada.

Jei jis yra senas savaitę Norėčiau susisiekti su vieta, kur jį nupirko.

Aš tai jau garantija?
Old Birželis 5, 2009, 09:08
Narys

Panašiai kaip ir pradinis problema jis bando krautis iš CD, o ne iš kietojo disko. gal boot kad turiu pakeisti BIOS. Norėčiau patikrinti ir įsitikinti, ar sistema yra nustatytas krautis iš disko į BIOS.
Old Birželis 5, 2009, 13:45
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by rwc1969 View Post
Panašiai kaip ir pradinis problema jis bando krautis iš CD, o ne iš kietojo disko. gal boot kad turiu pakeisti BIOS. Norėčiau patikrinti ir įsitikinti, ar sistema yra nustatytas krautis iš disko į BIOS.
Turiu būti sąžiningas su savimi, aš neįsivaizduoju, ką BIOS arba ją patikrinti.

I've just run Startup Repair Tool naudojant Windows disko, kad atėjo su savo laptopa. Jis vyko pirmą kartą pasakė kažką panašaus į "paspaudę apdaila bus paleiskite kompiuterį iš naujo, jei jūsų kompiuteris pradeda normaliai, jis dirbo, jei Windows doesnt Pradėti, Vykdyti šią programą iš naujo", - kažką panašaus, kad bet kuriuo atveju,

Ji neveikia, todėl išbėgau priemonė dar ir aš ką tik gavau šį klaidos

Startrep.exe - Application Error
Išskyrus Integer skaidymas nuliui.
(0xc0000094) įvyko ne vieta 0x0084cc2b taikymas.
Spustelėkite Gerai, jei norite nutraukti programą.

Ir taip, tai pagal garantiją, aš tikiuosi sutvarkyti save, bet jis neieško taip gerai!
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.