mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

"Disk Read kļūda Nospiediet Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows nevar booting

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 4, 2009, 16:10
New Member Group

Default "Disk Read kļūda Nospiediet Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows nevar booting

Argh!

Labi, lai sāktu ar, es neko nezinu par datoriem!

Man ir Samsung R510 klēpjdatoru, es mēģināju atvērt Word dokumentu agrāk un kādu iemeslu dēļ klēpjdators tikai crashed. (nekad nav noticis pirms, klēpjdators ir izmantota tikai aptuveni 5 reizes, man bija tikai to nedēļu!)
Es kreisajā tas darbojas apmēram 10 minūtes, bet kad es atgriezos, tas vēl nereaģē. Es mēģināju ierasts, ctrl alt izdzēst, lai atvērtu uzdevumu pārvaldnieku, lai uzzinātu, vai tā ir programma, kas crashed, bet nekas. Šajā sakarā man bija tikko turiet ieslēgšanas pogu, lai restartētu (slikti zinu, bet man nebija citas izvēles)

Tagad tas paradis slodzi. Tā slodze uz samsung ekrāna, tad ekrāns paliek melns un saka:
"Boot no AHC I CD-ROM:
Diska lasīt kļūda
Nospiediet Ctrl + Alt + Del to restart "

Esmu piespiež ctrl alt del vairākas reizes restartēt, bet es regulāri saņemt paša kļūdu.

Es izmantojot Windows Vista Home Premium, daži pēc play.com specs --
Procesors: Intel Pentium Dual Core T3200 2 GHz
Procesors: Intel Pentium Dual Core T3200 / 2 GHz (Dual-Core)
Kešatmiņa Atmiņa: 1 MB - L2 Cache
RAM: 2 GB DDR2 SDRAM - 667 MHz (1 x 2 GB)
Hard Drive: 160 GB - 5400 rpm
Cietais disks ir faktiski divus diskus ar 69gb par katru

Žēl ja man nav iekļauti pietiekami daudz informācijas, vai ne pietiekami ... Kā jau teicu, mana datora zināšanas ir ļoti vienkāršas!

paldies iepriekš par jebkādu palīdzību
Old Jūnijs 4, 2009, 16:25
Administrator Group

Default "Disk Read kļūda Nospiediet Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows nevar booting

Izklausās grūti atsākt bojātu dažas Windows failu, cerams, tas tikai gadījumā, remonts.

Vai tas nāk ar Windows CD vai reģenerācijas CD?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūnijs 4, 2009, 16:32
New Member Group

Jā tas bija ar Windows atkopšanas diska. Vai man palaist to?
Diez vai ir kaut kas par to, tāpēc es esmu neuztraucas par iespēju zaudēt datus.
Old Jūnijs 4, 2009, 16:35
Administrator Group

Atgūšana disks var let you do remontu, tas var būt pat pilnīgi Vista CD un tad jūs varat noteikt jebkura boot kļūdas.

Ka teica, ka var likt jums darīt pilnīgu atgūšanu, bet tas izklausās jums nav prātā.

Arī tā pamēģināt.
Old Jūnijs 4, 2009, 16:48
New Member Group

Es domāju par to dara, bet man bija bail man gatavojas mess it up tālāk: p (es parasti galu galā to, ka lietas ļaunāk!)
Esmu sācis to nost, cerams, tas būs darbs.

Paldies par jūsu palīdzību un sorry, ja es esmu ir blonda un stulba: p

I'll let you know, ja tas darbojas

Thanks again,

Rachel
Old Jūnijs 5, 2009, 00:16
New Member Group

Arggh!
Tā nestrādāja. Es nevaru atcerēties precīzi kļūda, es mēģināšu Agan, kad man mājās no darba.

Nešķiet, kas atzīst cieto disku (vai gan cieto disku, jo tiešām ir divi)
Es pat mēģināju darīt pilnīgi atjaunot, bet pat to, ka nedarbojas: (

Grrr ...
Old Jūnijs 5, 2009, 04:14
Administrator Group

Sakta, izklausās disku varētu reāli crashed tad.

Ja tas ir nedēļas vecs Es gribētu sazināties vieta, kur var iegādāties to.

Es tā garantija?
Old Jūnijs 5, 2009, 09:08
Loceklis

Līdzīgi kā sākotnējo problēmu, centos palaist no CD nevis no cietā diska. varbūt boot secībā got mainīti BIOS. Man, lūdzu pārbaudiet un pārliecinieties, vai sistēma ir iestatīta boot no cieto disku BIOS.
Old Jūnijs 5, 2009, 13:45
New Member Group

Quote:
Originally Posted by rwc1969 View Post
Līdzīgi kā sākotnējo problēmu, centos palaist no CD nevis no cietā diska. varbūt boot secībā got mainīti BIOS. Man, lūdzu pārbaudiet un pārliecinieties, vai sistēma ir iestatīta boot no cieto disku BIOS.
Man ir godīgs ar jums, man nav ideju, ko BIOS ir vai to pārbaudīt.

Esmu tikko palaist startēšanas labošanas rīks, izmantojot Windows disku, kas nāca kopā ar savu portatīvo datoru. Tā piedzīvoja pirmo reizi, tad teica kaut ko līdzīgu "klikšķinot pabeigt tiks pārstartēts dators, ja dators sāk normāli, tas ir apstrādāts, ja logi doesn't sākt, apskatiet šo no jauna" - kaut kas, piemēram, ka vienalga,

Tas nedarbojas, tāpēc es ilga instruments atkal, un es tikko dabūju šo kļūdu

Startrep.exe - Application Error
Izņēmums Integer dalīšanu ar nulli.
(0xc0000094) radās pieteikuma vieta 0x0084cc2b.
Noklikšķiniet uz Labi, lai pārtrauktu programmas.

Un jā, tas ir garantijas, es cer salabot pats, bet tā nedomāja tik labi!
Reply

Register

Bookmarks