![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Argh! Dobrze, aby rozpocząć z wiem nic o komputerach! Mam laptopa Samsung R510, próbowałem otworzyć dokument programu Word i wcześniej z jakiegoś powodu laptopa tylko rozbił. (nigdy nie zdarzyło się wcześniej, laptop ma tylko zostały wykorzystane około 5 razy, I've gdyby tylko przez tydzień!) I pozostawił uruchomiony przez około 10 minut, ale kiedy wróciłem, było jeszcze odpowiadać. Próbowałem zwykłej, Ctrl Alt usunąć, aby przywołać Menedżera zadań dowiedzieć się, czy był to program, który rozbił się, ale nic. W końcu miałem tylko przytrzymać przycisk zasilania, aby ponownie (zły Wiem, ale nie miał innej możliwości) Teraz wont load. Ładuje do samsung ekran, a następnie ekran robi się czarny i mówi "Uruchomienie z AHC I CD-ROM: Dysk przeczytać błąd Naciśnij Ctrl + Alt + Del, aby zrestartować " I've wciśnięty ctrl alt del wiele razy, aby ponownie uruchomić, ale stale wyświetlany jest komunikat ten sam błąd. Używam Windows Vista Home Premium, niektóre specyfikacje według play.com -- Procesor: Intel Pentium Dual Core T3200 2 GHz Procesor: Intel Pentium Dual Core T3200 / 2 GHz (Dual-Core) Pamięć cache: 1 MB - L2 Cache RAM: 2 GB pamięci DDR2 SDRAM - 667 MHz (1 x 2 GB) Dysk twardy: 160 GB - 5400 obr / min Dysk twardy jest dwa dyski z 69gb na każdym Przepraszamy, jeśli nie zawiera wystarczających informacji, albo za mało ... jak już mówiłem, mój komputer jest bardzo podstawowa wiedza! z góry dzięki za pomoc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Brzmi jak twardy restart uszkodzeniu niektórych plików systemu Windows, to tylko nadzieję przypadku ich naprawy.
| |||
| |||
| Tak, to wraz z dysku odzyskiwania systemu Windows. Że mam uruchomić? To wcale nie wszystko na nim, więc nie jestem zaniepokojona utraty danych. |
|
| |||
| |||
| Ożywienie Dysk może pozwolić zrobić naprawy, to może być nawet pełne Vista CD, a następnie możesz naprawić wszelkie błędy boot. Powiedział, że może to życie jest do pełnego odzyskania, ale brzmi jak you don't mind. Give it a try. |
|
| |||
| |||
| Myślałem, że ten temat, ale byłem przestraszony mi się bałagan go dalej: P (I zazwyczaj kończy się podejmowania gorsze rzeczy!) I've started it off, hopefully it'll pracy. Dziękujemy za pomoc i przepraszam, jeśli jestem blondynką i jest głupi: p I'll let you know if it works Thanks again, Rachel |
|
| |||
| |||
| Arggh! To nie działa. Nie pamiętam dokładnie błąd, I'll try Agan kiedy wracać do domu z pracy. Nie wydaje się uznanie twardy dysk (lub oba dyski twarde, ponieważ naprawdę jest dwóch) I nawet próbował przywrócić pełną robi, ale nawet to nie działa: ( Wrrr ... |
|
| |||
| |||
| Ouch, brzmi jak dysk może mieć faktycznie rozbił następnie. Jeśli jest to stary tygodnie chciałbym skontaktować się z miejscem, w którym go kupił. Ja biorę ma gwarancji? |
|
| |||
| |||
| Brzmi jak początkowy problem, próbuje uruchomić komputer z dysku CD, a nie z dysku twardego. Może dostałem zmiana kolejności uruchamiania w BIOS-ie. I'd sprawdzić i upewnić się, że system jest ustawiony w trybie uruchamiania z twardego dysku w BIOS. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I've just uruchomić narzędzie naprawy startowego systemu Windows przy użyciu dysku, że razem z moim laptopem. On poszedł za pośrednictwem po raz pierwszy powiedział coś w stylu "klikając wykończenie będzie ponowne uruchomienie komputera, jeśli komputer uruchamia się normalnie, nie działa, jeżeli okna doesnt start, uruchom ponownie" - coś takiego, że mimo To nie działa, więc pobiegł narzędzie ponownie i I've just dostał ten błąd Startrep.exe - Błąd aplikacji Wyjątkiem Integer dzielenie przez zero. (0xc0000094) nastąpił we wniosku na lokalizację 0x0084cc2b. Kliknij przycisk OK, aby zakończyć program. A tak, to w ramach gwarancji, miałem nadzieję, że to naprawić siebie, ale nie patrząc so good! |
![]() |
|
| Zakładki |