menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

"A disk read error došlo Stlačte Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows nie je zavádzaním

Reply

Thread Tools
Old 4. júna 2009, 16:10
Nový člen skupiny

Default "A disk read error došlo Stlačte Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows nie je zavádzaním

Argh!

Dobre, to začať s, já vím, nič o počítačoch!

Mám Samsung R510 laptop, som sa snažil otvoriť dokument vo Worde a skôr sa z nejakého dôvodu notebooku len zhroutil. (nikdy nestalo pred notebooku bola použitá asi 5 krát, som len, že za týždeň!)
Nechal som to beží asi 10 minút, ale keď som sa vrátila, bolo stále nereaguje. Snažil som sa je obvyklá, ctrl alt odstrániť, aby sa Správca úloh, aby ste zistili, či to bol program, ktorý havaroval, ale nič. Na konci, musel som jednoducho držte tlačidlo napájania reštartovať (zlé Já vím, ale já som nemal inú možnosť)

Teraz je zvyknutý zaťaženie. Načíta do samsung obrazovke, potom je čierna obrazovka a hovorí
"Zaviesť z AHC I CD-ROM:
A disk read error vyskytl
Stlačte Ctrl + Alt + Del to restart "

I've stlačení ctrl alt del niekoľkokrát reštartovať, ale já neustále rovnaké chyby.

Som pomocou Windows Vista Home Premium, niektoré parametre podľa play.com --
Procesor: Intel Pentium Duální Core T3200 2 GHz
Procesor: Intel Pentium Duální Core T3200 / 2 GHz (Dual-Core)
Cache Memory: 1 MB - L2 Cache
RAM: 2 GB DDR2 SDRAM - 667 MHz (1 x 2 GB)
Pevný disk: 160 GB - 5400 ot. / Min
Pevný disk je vlastne dva disky s 69GB pre každého

Ospravedlňujeme sa, ak mám dostatok informácií, ktoré nie sú zahrnuté, alebo nie dost ... Ako som už povedal, môj počítač je veľmi základné znalosti!

Vďaka vopred za pomoc
Old 4. júna 2009, 16:25
Administrátor Skupina

Default "A disk read error došlo Stlačte Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows nie je zavádzaním

Znie to ako tvrdý restart poškodené niektoré súbory systému Windows, snad je to len prípad opravy.

Povedal, že príde s Windows CD alebo využitie CD?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4. júna 2009, 16:32
Nový člen skupiny

Áno, stalo sa pre obnovenie systému Windows disk. Mám bežať, že?
Je ťažko sa na ňom niečo, tak som nemala strach o strate dát.
Old 4. júna 2009, 16:35
Administrátor Skupina

Vymáhanie Disk môže vám urobiť opravu, to môže byť aj úplné Vista CD a potom stačí opraviť akékoľvek boot chyby.

Povedal, že to môže nútiť vás k tomu úplné zotavenie, ale je to zvuky ako ty nevadí.

Skúsiť to.
Old 4. júna 2009, 16:48
Nový člen skupiny

Myslel som, že asi robí, ale ja som sa bál ísť na neporiadok to ďalšie: p (I zvyčajne končí výrobu horšie veci!)
Jsem začal ho, dúfajme, že to bude fungovať.

Ďakujeme za vašu pomoc a ľutujem, ak som bola blondína a hloupá: p

Uvidíme vás vedieť, či to funguje

Vďaka ešte raz,

Rachel
Old 5. júna 2009, 00:16
Nový člen skupiny

Arggh!
It didn't work. I can't remember presnú chybu, uvidíme Agan vyskúšať, keď som si z práce domov.

Zdá sa, že nie je potrebné uznať, že pevný disk (alebo ako pevné disky, pretože fakt, že má dva)
Dokonca som sa pokúsil robiť úplné obnove, ale aj to nefunguje: (

Grrr ...
Old 5. júna 2009, 04:14
Administrátor Skupina

Au, to vyzerá ako pohon by mohol mať skutočne zhroutil potom.

Ak je to týždeň starý bych kontaktné miesto, kde ste kúpil.

Beriem to má záruku?
Old 5. júna 2009, 09:08
Člen Skupina

Znie to, ako počiatočné ťažkosti sa snaží zaviesť systém z CD a nie z pevného disku. Možná uvádzacieho Aby dostal zmeniť v BIOSu. Já bych skontrolovať a uistite sa, že systém je nastavený na boot z pevného disku v systéme BIOS.
Old 5. júna 2009, 13:45
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal rwc1969 View Post
Znie to, ako počiatočné ťažkosti sa snaží zaviesť systém z CD a nie z pevného disku. Možná uvádzacieho Aby dostal zmeniť v BIOSu. Já bych skontrolovať a uistite sa, že systém je nastavený na boot z pevného disku v systéme BIOS.
Musím byť úprimný s tebou, nemám potuchy, čo je BIOS alebo skontrolovať.

Som len spustiť nástroj oprava spúšťanie systému Windows pomocou disku, ktoré sa stalo s mojím notebookem. Je prešla prvýkrát, potom povedal niečo ako "kliknutím na tlačidlo Dokončiť sa reštartuje počítač, ak váš počítač začne normálně to pracuje, keď okná doesnt start, spustit to znova" - niečo ako, že tak či tak,

To nefunguje, tak jsem běžel nástroj znovu a som dostal túto chybu

Startrep.exe - Chyba aplikácie
Výnimkou Celočíselná delenie nulou.
(0xc0000094) sa objavila v aplikácii na mieste 0x0084cc2b.
Kliknutím na tlačidlo OK ukončite program.

A áno, je v záruke, bol som dúfal, že to opraviť sám, ale to nie je tak dobré hľadáte!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.