![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Argh!
Dobre, to začať s, já vím, nič o počítačoch! Mám Samsung R510 laptop, som sa snažil otvoriť dokument vo Worde a skôr sa z nejakého dôvodu notebooku len zhroutil. (nikdy nestalo pred notebooku bola použitá asi 5 krát, som len, že za týždeň!) Nechal som to beží asi 10 minút, ale keď som sa vrátila, bolo stále nereaguje. Snažil som sa je obvyklá, ctrl alt odstrániť, aby sa Správca úloh, aby ste zistili, či to bol program, ktorý havaroval, ale nič. Na konci, musel som jednoducho držte tlačidlo napájania reštartovať (zlé Já vím, ale já som nemal inú možnosť) Teraz je zvyknutý zaťaženie. Načíta do samsung obrazovke, potom je čierna obrazovka a hovorí "Zaviesť z AHC I CD-ROM: A disk read error vyskytl Stlačte Ctrl + Alt + Del to restart " I've stlačení ctrl alt del niekoľkokrát reštartovať, ale já neustále rovnaké chyby. Som pomocou Windows Vista Home Premium, niektoré parametre podľa play.com -- Procesor: Intel Pentium Duální Core T3200 2 GHz Procesor: Intel Pentium Duální Core T3200 / 2 GHz (Dual-Core) Cache Memory: 1 MB - L2 Cache RAM: 2 GB DDR2 SDRAM - 667 MHz (1 x 2 GB) Pevný disk: 160 GB - 5400 ot. / Min Pevný disk je vlastne dva disky s 69GB pre každého Ospravedlňujeme sa, ak mám dostatok informácií, ktoré nie sú zahrnuté, alebo nie dost ... Ako som už povedal, môj počítač je veľmi základné znalosti! Vďaka vopred za pomoc |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Znie to ako tvrdý restart poškodené niektoré súbory systému Windows, snad je to len prípad opravy.
|
|||
|
|||
|
Áno, stalo sa pre obnovenie systému Windows disk. Mám bežať, že?
Je ťažko sa na ňom niečo, tak som nemala strach o strate dát. |
|
|
|||
|
|||
|
Vymáhanie Disk môže vám urobiť opravu, to môže byť aj úplné Vista CD a potom stačí opraviť akékoľvek boot chyby.
Povedal, že to môže nútiť vás k tomu úplné zotavenie, ale je to zvuky ako ty nevadí. Skúsiť to.
|
|
|
|||
|
|||
|
Myslel som, že asi robí, ale ja som sa bál ísť na neporiadok to ďalšie: p (I zvyčajne končí výrobu horšie veci!)
Jsem začal ho, dúfajme, že to bude fungovať. Ďakujeme za vašu pomoc a ľutujem, ak som bola blondína a hloupá: p Uvidíme vás vedieť, či to funguje Vďaka ešte raz, Rachel |
|
|
|||
|
|||
|
Arggh!
It didn't work. I can't remember presnú chybu, uvidíme Agan vyskúšať, keď som si z práce domov. Zdá sa, že nie je potrebné uznať, že pevný disk (alebo ako pevné disky, pretože fakt, že má dva) Dokonca som sa pokúsil robiť úplné obnove, ale aj to nefunguje: ( Grrr ... |
|
|
|||
|
|||
|
Au, to vyzerá ako pohon by mohol mať skutočne zhroutil potom.
Ak je to týždeň starý bych kontaktné miesto, kde ste kúpil. Beriem to má záruku? |
|
|
|||
|
|||
|
Znie to, ako počiatočné ťažkosti sa snaží zaviesť systém z CD a nie z pevného disku. Možná uvádzacieho Aby dostal zmeniť v BIOSu. Já bych skontrolovať a uistite sa, že systém je nastavený na boot z pevného disku v systéme BIOS.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Som len spustiť nástroj oprava spúšťanie systému Windows pomocou disku, ktoré sa stalo s mojím notebookem. Je prešla prvýkrát, potom povedal niečo ako "kliknutím na tlačidlo Dokončiť sa reštartuje počítač, ak váš počítač začne normálně to pracuje, keď okná doesnt start, spustit to znova" - niečo ako, že tak či tak, To nefunguje, tak jsem běžel nástroj znovu a som dostal túto chybu Startrep.exe - Chyba aplikácie Výnimkou Celočíselná delenie nulou. (0xc0000094) sa objavila v aplikácii na mieste 0x0084cc2b. Kliknutím na tlačidlo OK ukončite program. A áno, je v záruke, bol som dúfal, že to opraviť sám, ale to nie je tak dobré hľadáte! |