мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

"Читање диска грешка Притисните Цтрл + Алт + Дел то Рестарт" - Уиндоус не боотинг

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. јуни 2009, 16:10
Нови члан групе

Default "Читање диска грешка Притисните Цтрл + Алт + Дел то Рестарт" - Уиндоус не боотинг

Ах!

Ок, за почетак са, знам ништа о рачунарима!

Имам Самсунг Р510 лаптоп, ја покушао отворити Уорд документ раније и из неког разлога је лаптоп само пала. (никада није десило пре, за лаптоп је био коришћен само око 5 пута сам га имао само за недељу дана!)
Ја лево он изводи за око 10 минута, али кад сам се вратила, она је још увек не реагује. Покушао сам се уобичајеном, Цтрл алт избрисати да пренесу горе задатак водитељ да ли је програм који пала, али ништа. На крају, само сам морао моц држите дугме за рестарт (лош знам, али нисам имао другог избора)

Сада је навика оптерећења. Она Самсунг оптерећења на екрану, а затим иде црни екран и каже
"Боот фром АХЦ И ЦД-РОМ-а:
А диск реад еррор оццуред
Притисните Цтрл + Алт + Дел то рестарт "

Сам притиснут Цтрл алт дел то рестарт много пута, али ја држати добивање исте грешке.

Им 'помоћу Уиндоус Виста Хоме Премиум, неке наочале према плаы.цом --
Процесор: Интел Пентиум Дуал Цоре Т3200 2 ГХз
Процесор: Интел Пентиум Дуал Цоре Т3200 / 2 ГХз (Дуал-Цоре)
Цацхе Меморы: 1 МБ - Л2 Цацхе
РАМ: 2 ГБ ДДР2 СДРАМ - 667 МХз (1 кс 2 ГБ)
Хард Дриве: 160 ГБ - 5400 рпм
Тврди диск је заправо два дискови са 69гб на свакој

Жао ми је ако сам не налази довољно информација, или није довољно ... као што сам рекао, мој рачунар знање је врло основне!

Хвала унапред за било какву помоћ
Old 4. јуни 2009, 16:25
Администратор Гроуп

Default "Читање диска грешка Притисните Цтрл + Алт + Дел то Рестарт" - Уиндоус не боотинг

Звучи као хард рестарт оштети неки прозори слика, надамо се да је само код њих поправљати.

Јесте ли са Уиндоус ЦД-а или ЦД-а опоравак?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 4. јуни 2009, 16:32
Нови члан групе

Да је дошао са Уиндоус рецоверы диск. Хоћемо ли покренути тај?
То је било тешко на њу, тако да нисам забринут о губљења никакве податке.
Old 4. јуни 2009, 16:35
Администратор Гроуп

Опоравак диск мај Вас обавити поправку, он мај бити пун Видик ЦД-а, а затим можете поправити било који боот грешке.

Мај, рекао је да је снага коју треба да урадите потпуни опоравак, али звучи као да не смета.

Дајте јој пробати.
Old 4. јуни 2009, 16:48
Нови члан групе

Мислио сам да радиш о томе, али сам се препала сам био идући у нереду га даље: п (ја обично заврше чинећи ствари биле још горе!)
Почела сам га искључити, надамо се да ћемо радити.

Хвала вам на помоћи и извињавамо се ако сам се плавуша и глупа: П

Ја ћу Вас обавештавамо да ради

Хвала опет,

Рацхел
Old 5. јуни 2009, 00:16
Нови члан групе

Арггх!
То није 'посао. Не могу се сетити тачно грешка, ја ћу пробати Аган кад сам стићи кући са посла.

То не чини се да Препознавајући врстог диска (или обоје тврде дискове, јер стварно има две)
Чак сам покушао радиш враћању пун, али ни то не раде: (

Гррр ...
Old 5. јуни 2009, 04:14
Администратор Гроуп

Оуцх, звучи као погон може имати заправо пала онда.

Ако је то старо викенд бих контакт месту где сте га купили.

Ја га има гаранцију?
Old 5. јуни 2009, 09:08
Мембер Гроуп

Звучи као иницијални проблем је био тежак за чизма из ЦД-а, а не са хард диска. можда боот редослед добио промена у БИОС. Дајте проверите и уверите се систем је постављен на боот са хард диска у БИОС-а.
Old 5. јуни 2009, 13:45
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы руц1969 View Post
Звучи као иницијални проблем је био тежак за чизма из ЦД-а, а не са хард диска. можда боот редослед добио промена у БИОС. Дајте проверите и уверите се систем је постављен на боот са хард диска у БИОС-а.
Морам бити искрен са вама, ја немам појма шта БИОС или проверити га.

Иве 'праведан трчање Стартуп Репаир Тоол помоћу Уиндоус диск који сте добили са мој лаптоп. Он је отишао по први пут, онда је рекао несто као "клик завршити ће се поново покренути рачунар, ако рачунар почне нормално, то је радио, ако се Уиндоус покрене, покрените поново ову" - нешто као да је свеједно,

То није рад, тако да сам ишла алата и опет сам добила управо ову грешку

Стартреп.ексе - Апплицатион Еррор
Изузетак интегер подела по нула.
(0ксц0000094) догодили су се у примјени на локацији 0кс0084цц2б.
Кликните ОК да бисте прекинути тај програм.

И да, то је под гаранцију, надала сам се да ја то поправити, али то не гледа тако добра!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц