az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

"Oku Hata Oluştu Ctrl + Alt + Del to restart" - boot Disk Windows

Reply

Konu Araçları
Old 4 Haziran 2009, 16:10
Yeni Üye Grubu

Default "Oku Hata Oluştu Ctrl + Alt + Del to restart" - boot Disk Windows

Argh!

Tamam, başlayalım, burada bilgisayar hakkında bir şey bilmiyorum!

Ben, bir word önceki ve açık çalıştı Samsung R510 dizüstü bilgisayar olan dizüstü bilgisayar sadece bir nedenle düştü. (daha önce hiç, bir dizüstü bilgisayar sadece kullanılmaya başlanmıştır 5 kez, sadece bir hafta için yaşadım!)
Ben yaklaşık 10 dakika boyunca çalışır, ama sol ben geri geldim, hala tepkisiz oldu. Eğer bir program kaza oldu olağan, Ctrl Alt görev yöneticisi açmak bulmak için, silmek, ancak hiçbir şey denedim. Sonunda, sadece yeniden başlatmak için güç tuşuna basın gerekiyordu (biliyorum kötü, ama başka seçenek vardı)

Şimdi alışkanlık yükleyin. Samsung ekrana Bu yükler, sonra da ekran siyah gider ve der ki
AHC Ben CD "Önyükleme-ROM:
Disk hata oluştu okuyun
Ctrl + Alt + Del "yeniden başlatmak için

Ben Del birçok kez yeniden başlatmak için Ctrl Alt basıldıktan sonra, ama aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Ben Windows Vista Home Premium kullanıyorum, play.com göre bazı özellikleri --
İşlemci: Intel Pentium Dual Core T3200 2 GHz
İşlemci: Intel Pentium Dual Core T3200 / 2 GHz (Dual-Core)
Cache Bellek: 1 MB - L2 Cache
RAM: 2 GB DDR2 SDRAM - 667 MHz (1 x 2 GB)
Sabit Disk: 160 GB - 5400 d / d
Sabit disk aslında her 69gb iki sürücü olduğunu

Maalesef ben de henüz yeterli bilgi ya da yeterli değil ... Ben, benim bilgisayar bilgisi çok temel olduğunu söyledi!

Herhangi bir yardım için şimdiden teşekkürler
Old 4 Haziran 2009, 16:25
Yönetici Grubu

Sabit yeniden umarım onları tamir sadece bir durumda, bazı Windows dosyaları bozuk gibi görünüyor.

Bir Windows CD veya kurtarma CD'si ile birlikte gelir mi?

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4 Haziran 2009, 16:32
Yeni Üye Grubu

Evet windows kurtarma diski ile geldi. Ben çalıştırmak edeyim mi?
Bu zor, bu nedenle herhangi bir veri kaybetme konusunda endişeli değilim üzerine bir şey var.
Old 4 Haziran 2009, 16:35
Yönetici Grubu

Kurtarma diski bir onarım izin Mayıs, hatta tam bir Vista CD ve olabilir o zaman herhangi bir açılış hataları düzeltebilirsiniz.

İşte bu bir kurtarma yapmak için kuvvet Mayıs söyledi, ancak bu gibi sakıncası yoktur geliyor.

Bir dene.
Old 4 Haziran 2009, 16:48
Yeni Üye Grubu

Ben bu, ama ben daha da bozmak için gidiyordu: p (Ben genellikle kötü şeyler yaparken son korktum yapıyor sandım!)
Yani, umarım bu iş olacak onu başlattık.

Thanks for your help ve üzgünüm ben sarışın açıyorum ve aptal: p

Eğer çalıştığını size bildireceğiz

Tekrar teşekkürler,

Rachel
Old 5 Haziran 2009, 00:16
Yeni Üye Grubu

Arggh!
Bu işe yaramadı. Ben, ben denemek olacak ben işten eve gelmek agan kesin hata hatırlayamıyorum.

Bu sabit disk tanıma doesn't seem to be (ya da her iki sabit sürücüler, çünkü gerçekten iki vardır)
Bir geri ama tam da işe yaramadı yaparken bile denedim: (

Grrr ...
Old 5 Haziran 2009, 04:14
Yönetici Grubu

Ah, aslında o kaza olabilir sürücüye benziyor.

Eğer bir hafta yere onu satın temas da eskidir.

Bunun bir garantisi var mı?
Old 5 Haziran 2009, 09:08
Üye Grubu

O değil, sabit sürücüdeki CD'den boot çalışıyordum ilk sorun gibi geliyor. belki önyükleme sırası BIOS'unda değiştirildi var. Ben kontrol ediyorum ve sistem boot BIOS'unda from the hard drive ayarlandığından emin olun.
Old 5 Haziran 2009, 13:45
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by rwc1969 View Post
O değil, sabit sürücüdeki CD'den boot çalışıyordum ilk sorun gibi geliyor. belki önyükleme sırası BIOS'unda değiştirildi var. Ben kontrol ediyorum ve sistem boot BIOS'unda from the hard drive ayarlandığından emin olun.
Sana karşı dürüst olmak için, BIOS veya ne olduğunu da kontrol etmek için hiç bir fikrim var.

Sadece Başlangıç onarım aracı benim laptop ile birlikte gelen Windows disk kullanarak çalıştırmalısınız ettik. Bu ilk defa aracılığıyla, daha sonra benzer bir şey "eğer bilgisayarınızı normal olarak, bu çalıştı başlar tıklayarak tamamladığınızda, bilgisayarınızı yeniden başlatın söyledi gidip bu gibi pencere doesnt başlatmak, çalıştırın tekrar" - bir şey zaten,

Bu, bu yüzden tekrar aracını çalıştırdım ve sadece bu hata var didn't work

Startrep.exe - Uygulama Hatası
Sıfır tarafından hariç Tamsayı bölümü.
(0xc0000094) yer 0x0084cc2b adresindeki uygulamada oluştu.
Tıklayın Programı sonlandırmak için Tamam'ı tıklatın.

Ben kendim düzeltmek için umuyordum Ve evet, bu garanti kapsamında değildir, ancak bu kadar güzel görünen değil!
Reply

Register

Bookmarks