![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Argh! Tamam, başlayalım, burada bilgisayar hakkında bir şey bilmiyorum! Ben, bir word önceki ve açık çalıştı Samsung R510 dizüstü bilgisayar olan dizüstü bilgisayar sadece bir nedenle düştü. (daha önce hiç, bir dizüstü bilgisayar sadece kullanılmaya başlanmıştır 5 kez, sadece bir hafta için yaşadım!) Ben yaklaşık 10 dakika boyunca çalışır, ama sol ben geri geldim, hala tepkisiz oldu. Eğer bir program kaza oldu olağan, Ctrl Alt görev yöneticisi açmak bulmak için, silmek, ancak hiçbir şey denedim. Sonunda, sadece yeniden başlatmak için güç tuşuna basın gerekiyordu (biliyorum kötü, ama başka seçenek vardı) Şimdi alışkanlık yükleyin. Samsung ekrana Bu yükler, sonra da ekran siyah gider ve der ki AHC Ben CD "Önyükleme-ROM: Disk hata oluştu okuyun Ctrl + Alt + Del "yeniden başlatmak için Ben Del birçok kez yeniden başlatmak için Ctrl Alt basıldıktan sonra, ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. Ben Windows Vista Home Premium kullanıyorum, play.com göre bazı özellikleri -- İşlemci: Intel Pentium Dual Core T3200 2 GHz İşlemci: Intel Pentium Dual Core T3200 / 2 GHz (Dual-Core) Cache Bellek: 1 MB - L2 Cache RAM: 2 GB DDR2 SDRAM - 667 MHz (1 x 2 GB) Sabit Disk: 160 GB - 5400 d / d Sabit disk aslında her 69gb iki sürücü olduğunu Maalesef ben de henüz yeterli bilgi ya da yeterli değil ... Ben, benim bilgisayar bilgisi çok temel olduğunu söyledi! Herhangi bir yardım için şimdiden teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sabit yeniden umarım onları tamir sadece bir durumda, bazı Windows dosyaları bozuk gibi görünüyor.
| |||
| |||
| Evet windows kurtarma diski ile geldi. Ben çalıştırmak edeyim mi? Bu zor, bu nedenle herhangi bir veri kaybetme konusunda endişeli değilim üzerine bir şey var. |
|
| |||
| |||
| Kurtarma diski bir onarım izin Mayıs, hatta tam bir Vista CD ve olabilir o zaman herhangi bir açılış hataları düzeltebilirsiniz. İşte bu bir kurtarma yapmak için kuvvet Mayıs söyledi, ancak bu gibi sakıncası yoktur geliyor. Bir dene. |
|
| |||
| |||
| Ben bu, ama ben daha da bozmak için gidiyordu: p (Ben genellikle kötü şeyler yaparken son korktum yapıyor sandım!) Yani, umarım bu iş olacak onu başlattık. Thanks for your help ve üzgünüm ben sarışın açıyorum ve aptal: p Eğer çalıştığını size bildireceğiz Tekrar teşekkürler, Rachel |
|
| |||
| |||
| Arggh! Bu işe yaramadı. Ben, ben denemek olacak ben işten eve gelmek agan kesin hata hatırlayamıyorum. Bu sabit disk tanıma doesn't seem to be (ya da her iki sabit sürücüler, çünkü gerçekten iki vardır) Bir geri ama tam da işe yaramadı yaparken bile denedim: ( Grrr ... |
|
| |||
| |||
| Ah, aslında o kaza olabilir sürücüye benziyor. Eğer bir hafta yere onu satın temas da eskidir. Bunun bir garantisi var mı? |
|
| |||
| |||
| O değil, sabit sürücüdeki CD'den boot çalışıyordum ilk sorun gibi geliyor. belki önyükleme sırası BIOS'unda değiştirildi var. Ben kontrol ediyorum ve sistem boot BIOS'unda from the hard drive ayarlandığından emin olun. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Sadece Başlangıç onarım aracı benim laptop ile birlikte gelen Windows disk kullanarak çalıştırmalısınız ettik. Bu ilk defa aracılığıyla, daha sonra benzer bir şey "eğer bilgisayarınızı normal olarak, bu çalıştı başlar tıklayarak tamamladığınızda, bilgisayarınızı yeniden başlatın söyledi gidip bu gibi pencere doesnt başlatmak, çalıştırın tekrar" - bir şey zaten, Bu, bu yüzden tekrar aracını çalıştırdım ve sadece bu hata var didn't work Startrep.exe - Uygulama Hatası Sıfır tarafından hariç Tamsayı bölümü. (0xc0000094) yer 0x0084cc2b adresindeki uygulamada oluştu. Tıklayın Programı sonlandırmak için Tamam'ı tıklatın. Ben kendim düzeltmek için umuyordum Ve evet, bu garanti kapsamında değildir, ancak bu kadar güzel görünen değil! |
![]() |
|
| Bookmarks |