![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ох! Добре, для початку всього, я нічого не знаю про комп'ютери! У мене є ноутбук Samsung R510, я спробував відкрити документ Word раніше, і чомусь ноутбук просто впав. (ніколи не траплялося раніше, ноутбук має тільки були використані приблизно в 5 разів, я була тільки на тиждень!) Я залишив його працює близько 10 хвилин, але коли я повернувся, вона все ще не вдається. Я намагався завжди, Ctrl Alt видалити, щоб довести до диспетчера завдань, щоб знайти її, якщо це була програма, яка впала, але нічого. Врешті-решт, я повинен був просто натисніть та потримайте кнопку живлення, щоб перезавантажити (погано знаю, але в мене не було іншого вибору) Тепер це звичай навантаження. Він завантажує на Samsung екран, потім екран стає чорним і каже: "Boot від ПВК I CD-ROM: Помилка читання диска відбулася Натисніть Ctrl + Alt + Del, щоб перезапустити " Я натисканні Ctrl Alt справі багато разів, щоб запустити знову, але я постійно отримую ту ж помилку. Я використовую Windows Vista Home Premium, деякі специфікації відповідно до play.com -- Процесор: Intel Pentium Dual Core T3200 2 ГГц Процесор: Intel Pentium Dual Core T3200 / 2 ГГц (Dual-Core) Кеш пам'ять: 1 МБ - Кеш L2 Пам'ять: 2 ГБ DDR2 SDRAM - 667 МГц (1 х 2 Гб) Жорсткий диск: 160 ГБ - 5400 об / хв Жорсткий диск насправді два диски з 69gb на кожній Вибачте, якщо я не включив достатньої інформації, або не вистачає ... Як я вже говорив, мої знання комп'ютера дуже простий! Спасибо заранее за будь-яку допомогу |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучить як жорстка перезавантаження пошкоджені деякі файли Windows, сподіваюся це просто випадок їх ремонту.
| |||
| |||
| Та вона прийшла з диска відновлення Windows. Я повинен запускати, що? Навряд чи має нічого на ній, так що я не турбуватися про втрати всіх даних. |
|
| |||
| |||
| Відновлення диска може дозволять вам зробити ремонт, він може бути навіть повне Vista CD, а потім ви можете просто виправити будь-які помилок. При цьому вона може змусити вас зробити повне відновлення, але це звучить як ви не заперечуєте. Спробуйте. |
|
| |||
| |||
| Я думав про роблять це, але я боявся я збираюся псувати його далі: P (зазвичай я в кінцевому підсумку зробити ще гірше!) Я почав його, ми сподіваємося, він буде працювати. Спасибо та за вашу допомогу вибачаюся, якщо я несу блондинку і дурний: P Я дам вам знати, якщо він працює Ще раз спасибі, Рахіль |
|
| |||
| |||
| ARGGH! Це не спрацювало. Я не пам'ятаю точних помилки, я постараюся Аганья, коли я з роботи додому. Це не схоже, визнаючи жорсткий диск (або обидва жорсткі диски, тому що насправді воно має два) Я навіть пробував робити повне відновлення, але навіть це не працює: ( Хмм ... |
|
| |||
| |||
| Ой, схоже на диску можна дійсно впав тоді. Якщо це старий тижні я б звернутися в місце, де ви його купили. Я користуюся має гарантію? |
|
| |||
| |||
| Схоже, проблема первісного вона намагається завантажитися з компакт-диска, а не з жорсткого диска. Може бути, порядок завантаження переодягнувся в BIOS. Я б перевірити і переконатися, що система налаштована на завантаження з жорсткого диска в BIOS. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я тільки виконати запуск інструменту Ремонт використанні Windows диск, який прийшов з мого ноутбука. Він пройшов в перший раз, то сказав щось на зразок "Натискання кнопки Finish призведе до перезавантаження комп'ютера, якщо комп'ютер завантажується нормально, над яким він працював, якщо Windows doesn't Пуск, Виконати це знову" - щось подібне в будь-якому випадку, Це не спрацювало, і я побіг програму повторно і я тільки що отримав цю помилку StartRep.exe - Помилка програми Відділом винятком цілого числа на нуль. (0xc0000094) відбулося в додатку за адресою 0x0084cc2b. Натисніть кнопку ОК, щоб завершити роботу програми. І звичайно, він знаходиться на гарантії, я сподівалася виправити це сам, але вона не дивилась так добре! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Обсяги жорстких дисків помилка при завантаженні - "помилка диска" "Натисніть будь-яку клавішу, щоб перезапустити" | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 6 | 13 березня 2009 15:56 |
| Запуск Windows I Get "для продовження натисніть F2 для налаштування Натисніть F12" Помилка | massivee | Генеральний обладнання чат | 7 | 17 лютого 2009 01:44 |
| Диск читати помилка! | rwc1969 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 27 грудня 2008 21:31 |
| Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". | aechain | Операційні системи Windows | 5 | 24 січня 2008 15:45 |
| "помилка читання диска" | xraminx | General Software чат | 1 | 24 грудня 2007 05:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |