![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ví někdo, jak spustit systém Windows, když se to stane, je tam i přesto můžete spustit v nouzovém režimu a pak udělat obnovení systému při startu i comp xp obrazovky přichází zvyklý, ale i zatížení start menu nebo ploše obrazovky zprávy dll soubor chybí nebo je neúplný pls conatct Správce změnit nebo nahrát dll soubor můžete otevřít i bios menu zasahující del při startu, ale to je jediná věc, co se dá dělat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych si na Windows opravy.
| |||
| |||
| havnent mám originální disk, ale mám Windows upgrade discfrom tisíciletí na xp dcery počítači běží na xp se, že totéž existuje jiný způsob, jak spustit systém Windows v nouzovém režimu myšlenka obnovení systému mohli udělat trik je ztracena dll soubor, když dcera naloženo jedno ze svých her v musely udělat znovu. |
|
| |||
| |||
| Stiskem F8 opakovaně od okamžiku, kdy budete zase na PC dostane vás do nouzového režimu. A obnovení systému se může dostat vás zpět nahoru a běh. Jinak si opravdu potřebujete Windows CD, které se shoduje s verzí systému Windows, který je na pevném disku, proveďte opravu. |
|
| |||
| |||
| se podařilo získat okna nouzovém režimu obrazovky ale převýšení použití šipek zvolit bezpečný způsob přesnou zprávu, kterou jsem si je C: \ Windows \ System32 \ BCM logon.dll nepodařilo načíst obraťte se na správce systému s cílem nahradit dll.or obnovit původní dll RESTART |
|
| |||
| |||
| Potřebujete plné XP CD Obávám se, kámo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nahlédněte tady dsleet.
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Od čtení jeho poselství, že i když uvádí, safe-mode zatížení nemůž přístup Windows a oznámili to restart. |