![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| se bilo tko znati kako pokrenuti Windows, kada se to dogodi je tamo ionako ne mogu pokrenuti u sigurnom načinu rada, a zatim napraviti sistem vratiti kad počnete comp ekran xp dolazi do opterećenja ali ja navika start meniju desktop ili screen poruku dll datoteka nedostaje ili je nepotpuna pls conatct administratoru da biste ponovo učitali ili dll file ja mogu pristupiti BIOS del udaranje po meni na taj početni ali jedina stvar ja mogu učiniti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htio to Windows popravak.
| |||
| |||
| havnent dobio originalni disk, ali to imati ažurirati na Windows xp discfrom tisućljeća na kćeri računalu radi na xp da će učiniti isto postoji još jedan način za pokrenuti Windows u sigurnom načinu rada mislio vratiti sustav može obaviti izigrati ona izgubila dll file kada kći učitava jedan od igara u nju morali napraviti restart. |
|
| |||
| |||
| Pritisak na tipku F8 uzastopno od kada uključite računalo će vas u sigurnom načinu rada. A sistem vratiti svibanj dobiti natrag gore i trčanje. Inače ste stvarno potreba Windows CD koji odgovara verziji sustava Windows koji je na disku kako to popraviti. |
|
| |||
| |||
| uspio dobiti prozori sigurnom načinu ekranu, ali se ne mogu koristiti strelice da izaberete točan siguran način ja dobiti poruka je C: \ Windows \ System32 \ BCM logon.dll nije opterećenje obratite se svom administratoru sustava za zamjenu dll.or vratiti izvornu dll Restart |
|
| |||
| |||
| Potrebna vam je puna XP CD Bojim se pariti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imaju izgled ovdje dsleet.
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Od čitanja njegove poruke se navodi sigurnom načinu rada iako loads on ne može pristupiti Windows i rekao je da se ponovno pokrenuti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nedostaje datoteka za pomoć avg nemam virus softver | christine154 | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 17. kolovoz 2008 04:21 |
| Windows 98 sustavu datoteka nedostaje | hehosilver | Windows Operating Systems | 5 | 16. kolovoz 2008 10:05 |
| Sims 2 navika Vista instalirati na moj comp nedostaje datoteka autorungui.dll pomoć eek = ( | winrii | PC & konzole Igre | 4 | 25. svibanj 2008 03:17 |
| Nedostaje datoteka sprečava pokretanje - hal.dll | lloydwoodford91 | Windows Operating Systems | 1 | 4. svibanj 2008 09:18 |
| Nedostaje Browseui.dll datoteku | Saz | Windows Operating Systems | 20 | 23. prosinac 2007 12:21 |
| Thread Tools | |
| |