![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tudja valaki, hogy hogyan kell kezdeni az ablakok, ha ez megtörténik, ott van egyébként én tud kezdeni csökkentett módban, majd ezt a rendszer-visszaállítás, amikor kötelező xp start képernyő jön ki, de én szokás load start menü vagy asztali képernyő üzenet dll fájl hiányzik, vagy hiányos pls conatct tisztviselőt, hogy újra vagy teher dll fájlt tudok belépni a bios menübe hitting del indításkor, de amit az egyetlen dolog, amit tehetek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én nem egy Windows-javítás.
| |||
| |||
| havnent megvan az eredeti lemez, de van egy Windows-frissítést discfrom évezred az xp leányai számítógépen fut XP, hogy tegyék meg ugyanezt, hogy létezik egy másik út, hogy a Windows csökkentett módban gondolta a rendszer-visszaállítás nem lehet a trükk, hogy elvesztette a dll fájlt, ha lánya loaded egyik lány volt a játék, hogy a számítógép újraindítása. |
|
| |||
| |||
| Nyomja meg többször az F8 billentyűt, amikor viszont a PC-on lesz meg a biztonságos módot. A rendszer-visszaállítás május vissza, és fut. Egyébként, hogy tényleg szükség van a Windows CD-t, amely megfelel a Windows verzió, amely a merevlemezen, hogy a javítás. |
|
| |||
| |||
| Sikerült windows safe mode képernyőt használja fel, de vidám nyíllal válassza ki a Csökkentett mód a pontos üzenetet kapok a C: \ Windows \ System32 \ BCM logon.dll nem sikerült betölteni forduljon a rendszergazdához, hogy helyettesítsék a dll.or visszaállítani az eredeti dll ÚJBÓL KIFEJT |
|
| |||
| |||
| Szüksége van egy teljes XP CD Félek haver. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Érdemes megnézni itt dsleet.
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Olvasva az üzenet azt állítja, bár biztonságos módban betölti azt a Windows nem tud hozzáférni, és azt mondta, hogy újraindul. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség avg fájl eltűnt nincs vírus szoftver | christine154 | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 17. augusztus 2008 04:21 |
| Windows 98 rendszer fájl hiányzik | hehosilver | A Windows operációs rendszerek | 5 | 16. augusztus 2008 10:05 |
| Sims 2 szokás telepíteni az én Vista comp hiányzó file autorungui.dll segít eek = ( | winrii | PC és konzol játékok | 4 | 25. május 2008 03:17 |
| A hiányzó fájl megakadályozza indítás - Hal.dll | lloydwoodford91 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 4. május 2008 09:18 |
| Hiányzik Browseui.dll fájl | SAZ | A Windows operációs rendszerek | 20 | 23. december 2007 12:21 |
| Téma eszközök | |
| |