![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו יודע איך להפעיל את Windows כאשר זה קורה האם יש בכל זאת אני יכול להפעיל במצב בטוח ולאחר מכן לבצע שחזור מערכת כאשר אני מתחיל comp XP מגיע על המסך אבל אני רגיל לטעון שולחן העבודה או בתפריט התחל המסך הודעה על קובץ DLL חסר או לא שלם pls conatct למנהל מחדש או לטעון קובץ DLL אני יכול לגשת לתפריט ה-BIOS על ידי להכות על דל ההפעלה thats אבל הדבר היחיד שאני יכול לעשות |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מעוניין לבצע תיקון של Windows.
| |||
| |||
| havnent יש דיסק מקורי אבל צריך לעשות שדרוג של Windows XP כדי discfrom Millennium הבנות המחשב פועל על XP זה יהיה לעשות את אותו הדבר האם יש דרך נוספת להפעיל את Windows במצב בטוח חשב על System Restore עשוי לעשות את העבודה זה איבד קובץ DLL כאשר הבת טעון אחד המשחקים שלה בבית היה צריך לעשות הפעלה מחדש. |
|
| |||
| |||
| לחיצה על F8 שוב ושוב לאחר הפעלת מן המחשב על תקבלו לתוך מצב בטוח. שחזור מערכת אתה עלול לקבל בחזרה והפעלה. אחרת אתה באמת צריך את תקליטור Windows התואמת של Windows גרסה כי הוא בכונן הקשיח כדי לעשות תיקון. |
|
| |||
| |||
| הצליח להשיג את Windows במצב בטוח המסך למעלה אלא צביעות להשתמש החצים כדי לבחור מצב בטוח בדיוק את ההודעה שאני מקבל הוא C: \ Windows \ System32 \ BCM logon.dll תקלה בטעינת פנה למנהל המערכת כדי להחליף את dll.or לשחזר DLL המקורי הפעל מחדש |
|
| |||
| |||
| אתה צריך מלא XP לכונן לצערי חבר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have a look כאן dsleet.
| |||
| |||
| מצטער, אני חייב כבר טועה. |
|
| |||
| |||
| מאת הקריאה שלו הודעה בה נאמר למרות מצב בטוח המון הוא לא יכול לגשת Windows והוא אמר להתחיל מחדש. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה ממוצע קובץ חסר אין וירוס | christine154 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | -17 אוגוסט 2008 04:21 |
| מערכת הקבצים של Windows 98 חסר | hehosilver | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 16th אוגוסט 2008 10:05 |
| Sims 2 רגיל להתקין את Vista על comp חסר קובץ autorungui.dll עזרה eek = ( | winrii | PC & קונסולת משחקים | 4 | ה -25 במאי 2008 03:17 |
| חסר קובץ ההפעלה מונעת - hal.dll | lloydwoodford91 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 4th מאי 2008 09:18 |
| חסר קובץ Browseui.dll | Saz | מערכות ההפעלה Windows | 20 | 23 דצמבר 2007 12:21 |
| שרשרת כלים | |
| |