![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors žino, kaip paleisti Windows, jei tai atsitiks, tai ten vis tiek galiu imu ir tada daryti sistemos atkūrimo, kai aš pradedu KOMP XP ekrane pasirodo bet man nieko nevyksta meniu Pradėti arba darbalaukio ekrano DLL failo trūksta arba pateikta neišsami pls conatct Administratorius pertvarkyti arba įkelti DLL failas galiu gauti BIOS meniu pataikyti del paleidimo metu, bet thats vienintelis dalykas, ką galiu padaryti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd do Windows remontas.
| |||
| |||
| havnent gavo originalią disko, bet tai yra Windows atnaujinimo discfrom tūkstantmečio po XP dukters kompiuteryje veikia XP, kad tai pats yra dar vienas būdas paleisti Windows safe mode minties System Restore gali padaryti apgauti, ji prarado Dll kai dukra pakrauti vieną savo žaidimų teko daryti iš naujo. |
|
| |||
| |||
| Paspausdami klavišą F8, nuo įjungus kompiuterį, padės jums į Safe Mode. System Restore gali jums atgal ir veikia. Priešingu atveju jums tikrai reikia "Windows" CD, kuris atitinka Windows versiją, kuri yra jūsų kietajame diske daryti remontas. |
|
| |||
| |||
| pavyko gauti Windows Safe Mode ekrano viršų, bet cant naudokite rodyklės pasirinkti Safe Mode tiksliai žinutę man yra C: \ Windows \ System32 \ BCM logon.dll nepavyko įkelti susisiekite su sistemos administratoriumi, kad pakeisti dll.or atkurti originalią Dll RESTART |
|
| |||
| |||
| Jums reikia visiškai XP CD Bijau mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Susipažinkite čia dsleet.
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Nuo skaitant jo laišką ji teigia, nors safe-mode apkrovų jis negali naudotis "Windows", ir sakė, kad iš naujo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba Įvertinimas Dingęs failas nėra virusų programinę įrangą | christine154 | Virus, Spyware & Security | 2 | Rugpjūtis 17, 2008 04:21 |
| Windows 98 sistemos failo trūksta | hehosilver | Windows "operacinės sistemos | 5 | Rugpjūtis 16, 2008 10:05 |
| The Sims 2 wont install on my Vista KOMP trūkstamų failų autorungui.dll padėti EEK = ( | winrii | PC & konsolės Žaidimai | 4 | Gegužė 25, 2008 03:17 |
| Nėra failų neleidžia Startup - Hal.dll | lloydwoodford91 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 4 gegužė 2008 09:18 |
| Trūksta Browseui.dll failą | Diktatura | Windows "operacinės sistemos | 20 | 23 gruodis 2007 12:21 |
| Temos įrankiai | |
| |