![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vie niekto, ako spustiť systém Windows, keď sa to stane, je tam aj napriek tomu môžete spustiť v núdzovom režime a potom urobiť obnovenie systému pri štarte aj comp xp obrazovky prichádza zvyknutý, ale aj zaťaženie start menu alebo ploche obrazovky správy dll súbor chýba alebo je neúplný pls conatct Správca zmeniť alebo nahrať dll súbor môžete otvoriť aj bios menu zasahujúcu del pri štarte, ale to je jediná vec, čo sa dá robiť |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych si na Windows opravy.
| |||
| |||
| havnent mám originálne disk, ale mám Windows upgrade discfrom milénia na xp dcéry počítači beží na xp sa, že to isté existuje iný spôsob, ako spustiť systém Windows v núdzovom režime myšlienka obnovenia systému mohli urobiť trik je stratená dll súbor, keď dcéra naložený jedno zo svojich hier v museli urobiť znovu. |
|
| |||
| |||
| Stlačením F8 opakovane od okamihu, keď budete zase na PC dostane vás do núdzového režimu. A obnovenie systému sa môže dostať vás späť hore a beh. Inak si naozaj potrebujete Windows CD, ktoré sa zhoduje s verziou systému Windows, ktorý je na pevnom disku, vykonajte opravu. |
|
| |||
| |||
| sa podarilo získať okna núdzovom režime obrazovky ale prevýšenia použitie šípok zvoliť bezpečný spôsob presnú správu, ktorú som si je C: \ Windows \ System32 \ BCM logon.dll nepodarilo načítať obráťte sa na správcu systému s cieľom nahradiť dll.or obnoviť pôvodné dll RESTART |
|
| |||
| |||
| Potrebujete plné XP CD Obávam sa, kamoš. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nahliadnite tady dsleet.
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Od čítania jeho posolstvo, že aj keď uvádza, safe-mode zaťaženie nemôže prístup Windows a oznámili to restart. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc AVG File chýba mať žiaden vírus softvér | christine154 | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 17. augusta 2008 04:21 |
| Windows 98 chýbajúcich systémových súborov | hehosilver | Operačné systémy Windows | 5 | 16. augusta 2008 10:05 |
| Sims 2 zvyknutý inštalovať na mojom Vista comp chýba súbor autorungui.dll pomoci EEK = ( | winrii | PC a herné konzoly | 4 | 25. mája 2008 03:17 |
| Chýba súbor zabraňuje spusteniu - hal.dll | lloydwoodford91 | Operačné systémy Windows | 1 | 4. mája 2008 09:18 |
| Chýba Browseui.dll obrázok | SAZ | Operačné systémy Windows | 20 | 23. decembra 2007 12:21 |
| Thread Tools | |
| |