![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь знає, як запустити Windows, коли це відбувається, є в будь-якому випадку я можу завантажити в безпечному режимі, а потім виконати відновлення системи, коли я почала Comp XP екрані з'являється, але я звичку меню Пуск навантаження або настільний екран повідомлення DLL файлів відсутні або неповної PLS Бронювання процедур SPA Адміністратор переналаштувати або завантажити DLL файлів і може отримати доступ до меню BIOS, натиснувши на ділі запуску Thats але я тільки саме можна робити |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б робити ремонт Windows.
| |||
| |||
| havnent отримав оригінальний диск, але є оновлення Windows discfrom тисячолітті XP дочки комп'ютер працює під XP, що будуть робити те ж саме чи є інший спосіб запуску Windows у безпечному режимі думали відновлення системи може зробити трюк він втратив DLL-файл, коли дочка завантажений один з її гра була ще одна перезавантаження. |
|
| |||
| |||
| Натискання F8 кілька разів поспіль з моменту, коли ви вмикаєте комп'ютер на допоможе вам у безпечному режимі. Відновлення системи може повернути вас запущений і працює. В іншому випадку вам дійсно потрібні компакт-диска Windows, що збігається з версією Windows, що знаходиться на вашому жорсткому диску, щоб зробити ремонт. |
|
| |||
| |||
| вдалося отримати Windows безпечний режим екрана вгору, але нахиляє Стрілки використовувати для вибору безпечного режиму точного I Послання отримати це C: \ WINDOWS \ System32 \ BCM logon.dll вдалося завантажити зверніться до вашого системного адміністратора, щоб замінити dll.or відновити оригінальний DLL RESTART |
|
| |||
| |||
| Вам необхідно повне XP CD боюся Mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Погляньте тут dsleet.
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Від читання його повідомленні говориться, хоча безпечному режимі навантаження він не може отримати доступ Windows, і сказали, щоб перезавантажити. |