![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Надявах се някой може да ми помогне по този въпрос. Имам около търсили в мрежата и арго изглеждам към добивам кой да е прав отговори. Построих майка ми компютър и купи OEM Windows Xp диск. Нейната в кафява кутия и на предната тя казва, че трябва да използвате овулация (OEM комплект Preinstallation) Намерих информация за местоположението на "Майкрософт" и други, но всичко, което трябва да знаете е, ако действително се нуждаят от този овулация? Microsoft изглежда, мисля да направя, но там се говори на някои уебсайтове казвате, че DONT! Мога ли да използвам тази XP като нормална към обувка от и инсталиране? Има ли някой е тази версия на XP, когато неговата нужда от овулация или то аз просто го игнорира и да го използвате като нормални. Аз havnt разбити на печат все още! LOL Благодарение за отделеното време! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто стартирате от CD и инсталирате този начин.
| |||
| |||
| Благодаря за това! Чувствам се по-добре за чупене на тюлени сега. Така че да използвате този "овулация", ако си направи снимка. (Не е твърде clued горе на изображения) Благодаря отново |
|
| |||
| |||
| По същество това е версия на компактдиска, който стартира от твърдия диск. Много просто, но достатъчно близо.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |