menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Musím OPK?

Reply

Thread Nástroje
Old 12. května 2008, 12:21
Nový člen skupiny

Default Musím OPK?

Nazdar

Doufal jsem, že někdo mi mohl pomoci k tomuto tématu. Mám hledač asi na netu a dotírat zdát se až k brát žádné přímé odpovědi.

Postavil jsem mámu pc a koupil OEM Windows Xp disk. Jeho v hnědé krabici a na přední straně se říká, že musím použít OPK (OEM Preinstallation kit)

Našel jsem informace na webu společnosti Microsoft a dalších, ale vše, co potřebujete vědět, je, když to skutečně potřebují OPK? Microsoft Zdá se, že jsem to ale už mluví na některých webových stránkách tvrdí, že si dont!

Mohu ho používat jako normální XP pro zavedení z a nainstalovat? Má někdo tuto verzi na XP, pokud jeho potřeby OPK nebo mám prostě ignorovat a použít ji jako normální. I havnt zlomil pečeť ještě! válet se

Thanks for your time!
Old 12 května 2008, 12:25
Administrátor Skupina

Default Musím OPK?

Jen zavádění z CD ak instalaci tak.

Používáte OPK, pokud chcete nainstalovat operační systém bez nutnosti otevírat, protože tak můžete dodávky je uzavřena na zákazníka.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 května 2008, 12:38
Nový člen skupiny

Default Musím OPK?

Thanks for that! Cítím se lépe, o porušení plomby nyní. Takže použití této "OPK", pokud si dělat obrázek. (Ne příliš dozvědět se o zobrazování)

Díky znovu
Old 12 května 2008, 14:00
Dárce Skupina

Default Musím OPK?

V podstatě se jedná o verzi z CD, které spouští z pevného disku. Příliš jednoduché, ale dostatečně blízko.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.