![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar
Doufal jsem, že někdo mi mohl pomoci k tomuto tématu. Mám hledač asi na netu a dotírat zdát se až k brát žádné přímé odpovědi. Postavil jsem mámu pc a koupil OEM Windows Xp disk. Jeho v hnědé krabici a na přední straně se říká, že musím použít OPK (OEM Preinstallation kit) Našel jsem informace na webu společnosti Microsoft a dalších, ale vše, co potřebujete vědět, je, když to skutečně potřebují OPK? Microsoft Zdá se, že jsem to ale už mluví na některých webových stránkách tvrdí, že si dont! Mohu ho používat jako normální XP pro zavedení z a nainstalovat? Má někdo tuto verzi na XP, pokud jeho potřeby OPK nebo mám prostě ignorovat a použít ji jako normální. I havnt zlomil pečeť ještě! válet se Thanks for your time! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jen zavádění z CD ak instalaci tak.
|
|||
|
|||
|
Thanks for that! Cítím se lépe, o porušení plomby nyní. Takže použití této "OPK", pokud si dělat obrázek. (Ne příliš dozvědět se o zobrazování)
Díky znovu |
|
|
|||
|
|||
|
V podstatě se jedná o verzi z CD, které spouští z pevného disku. Příliš jednoduché, ale dostatečně blízko.