![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Ήλπιζα ότι κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει σε αυτό το θέμα. Έχω την αναζήτηση γύρω από την καθαρή και την επίκλιση φαίνεται να πάρει οποιαδήποτε ευθεία απάντηση. Έχτισα μαμά μου Η / Υ και αγόρασε ένα OEM Windows Xp δίσκο. Του σε ένα καφέ κουτί και στο μέτωπο αυτό λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα OPK (κιτ Preinstallation OEM) Βρήκα πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία της Microsoft και τους άλλους, αλλά όλοι πρέπει να γνωρίζω είναι εάν χρειάζομαι πραγματικά αυτό το OPK; Η Microsoft φαίνεται να σκέφτεται να κάνω, αλλά έγινε λόγος για ορισμένες ιστοσελίδες λέγοντας ότι εσείς dont! Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το XP σαν κανονικό για την εκκίνηση και από την εγκατάσταση; Έχει κάποιος είχε αυτή την έκδοση για XP, όπου χρειάζεται ένα OPK του ή θα πρέπει να αγνοήσουμε απλώς και το χρησιμοποιούν σαν κανονικό. I havnt σπασμένα η σφραγίδα ακόμα! γελάω δυνατά Ευχαριστώ για το χρόνο σας! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά εκκίνηση από το CD και εγκαταστήστε αυτόν τον τρόπο.
| |||
| |||
| Thanks for that! Νιώθω καλύτερα για το σπάσιμο της σφραγίδας τώρα. Έτσι χρησιμοποιείτε αυτό το "OPK" εάν καταστεί σας μια εικόνα. (Δεν είναι πολύ clued μέχρι την απεικόνιση) Ευχαριστώ και πάλι |
|
| |||
| |||
| Ουσιαστικά είναι μια έκδοση του CD που ξεκινά από το σκληρό δίσκο. Πολύ απλό, αλλά αρκετά κοντά.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |