manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Trebam OPK?

Reply

Thread Tools
Old 12 svi 2008, 12:21
Novi član grupe

Default Trebam OPK?

Bok

Sam bio nadajući netko mogao pomoć mene na ovu temu. JA imati pretražen okolo na netu i licemjerje činiti se da bi bilo ravno odgovore.

Sam sagradio moj mama pc i kupio OEM Windows Xp disk. Njezina u smeđu kutiju i na prednjoj kaže moram koristiti OPK (OEM Preinstallation kit)

Našao sam informacije o Microsoftovim stranicama i drugima, ali svi treba da znam je li mi zaista potrebna ovaj OPK? Microsoft Čini se da sam učiniti, ali je došlo do razgovarati na nekim web kaže da te dont!

Mogu li koristiti ovaj XP kao što je normalno dignuti iz te uvesti koga u službu? Je li itko imao ovu verziju gdje je XP na svojim potrebno OPK ili ću samo ga ignorirajte i koristiti ga kao normalan. Ja havnt slomljen pečat još! lol

Thanks for your time!
Old 12 svibanj 2008, 12:25
Administrator Group

Default Trebam OPK?

Pravedan čizma od CD-a i instalirati na taj način.

Možete koristiti OPK ako želite instalirati OS bez otvaranja, tako da mogu dostaviti ga zapečaćen do kupca.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 svibanj 2008, 12:38
Novi član grupe

Default Trebam OPK?

Hvala za to! Osjećam se bolje o razbijanje pečat sada. Na taj način koristite ovu "OPK" ako tvoj stvaranje slike. (Nije previše clued gore na slikanje)

Hvala opet
Old 12 svibanj 2008, 14:00
Donatorska Grupa

Default Trebam OPK?

U osnovi to je verzija od CD-a koji čizme sa HDD. Previše jednostavan, ali dovoljno blizu.

Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.