![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Sam bio nadajući netko mogao pomoć mene na ovu temu. JA imati pretražen okolo na netu i licemjerje činiti se da bi bilo ravno odgovore. Sam sagradio moj mama pc i kupio OEM Windows Xp disk. Njezina u smeđu kutiju i na prednjoj kaže moram koristiti OPK (OEM Preinstallation kit) Našao sam informacije o Microsoftovim stranicama i drugima, ali svi treba da znam je li mi zaista potrebna ovaj OPK? Microsoft Čini se da sam učiniti, ali je došlo do razgovarati na nekim web kaže da te dont! Mogu li koristiti ovaj XP kao što je normalno dignuti iz te uvesti koga u službu? Je li itko imao ovu verziju gdje je XP na svojim potrebno OPK ili ću samo ga ignorirajte i koristiti ga kao normalan. Ja havnt slomljen pečat još! lol Thanks for your time! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravedan čizma od CD-a i instalirati na taj način.
| |||
| |||
| Hvala za to! Osjećam se bolje o razbijanje pečat sada. Na taj način koristite ovu "OPK" ako tvoj stvaranje slike. (Nije previše clued gore na slikanje) Hvala opet |
|
| |||
| |||
| U osnovi to je verzija od CD-a koji čizme sa HDD. Previše jednostavan, ali dovoljno blizu.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |