kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Csinál Szükségem van egy OPK?

Reply

Téma eszközök
Old Május 12 2008, 12:21
Új tag Csoport

Default Csinál Szükségem van egy OPK?

Szia

Azt reméltem, valaki tudna nekem segíteni ebben a témában. Kerestem a neten körül vidám, és úgy tűnik, hogy egyenes választ kapni.

Én találtam ki anyám egy számítógépre és vettem egy OEM Windows XP lemezt. Ennek a barna doboz és az elülső azt mondja, hogy kell használni OPK (OEM Preinstallation kit)

Találtam információk a Microsoft honlapján és mások, de nekem nem is kell tudni, ha tényleg kell ez az OPK? A Microsoft úgy tűnik, hogy hiszem, de nem volt beszélni az egyes weboldalakon mondja, hogy ön dont!

Használhatom-e, mint a normál XP-hoz csomagtartó-ból és telepíteni? Van bárki is ezt a verziót az XP, ha annak van szüksége, vagy az OPK én csak nem vesz róla tudomást, és használja, mint a normális. Én havnt megtört a pecsét még! hangosan nevet

Thanks for your time!?
Old Május 12, 2008, 12:25
Administrator Group

Csak le a boot CD-t és telepítse így.

Használjon egy OPK ha szeretné telepíteni az operációs rendszer nélkül nyitotta meg, így a kínálat, hogy lezárt egy ügyfél.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 12, 2008, 12:38
Új tag Csoport

Thanks for that! Én jobban érzem magam körül a pecsét feltörése most. Szóval ezt a "OPK" hogy ha egy kép. (Nem túl clued fel képalkotó)

Köszönöm
Old Május 12, 2008, 14:00
Donor Group

Lényegében ez a változata a CD-t, hogy a csizma a HDD. Túl egyszerű, de elég közel.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.