![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Azt reméltem, valaki tudna nekem segíteni ebben a témában. Kerestem a neten körül vidám, és úgy tűnik, hogy egyenes választ kapni. Én találtam ki anyám egy számítógépre és vettem egy OEM Windows XP lemezt. Ennek a barna doboz és az elülső azt mondja, hogy kell használni OPK (OEM Preinstallation kit) Találtam információk a Microsoft honlapján és mások, de nekem nem is kell tudni, ha tényleg kell ez az OPK? A Microsoft úgy tűnik, hogy hiszem, de nem volt beszélni az egyes weboldalakon mondja, hogy ön dont! Használhatom-e, mint a normál XP-hoz csomagtartó-ból és telepíteni? Van bárki is ezt a verziót az XP, ha annak van szüksége, vagy az OPK én csak nem vesz róla tudomást, és használja, mint a normális. Én havnt megtört a pecsét még! hangosan nevet Thanks for your time!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak le a boot CD-t és telepítse így.
| |||
| |||
| Thanks for that! Én jobban érzem magam körül a pecsét feltörése most. Szóval ezt a "OPK" hogy ha egy kép. (Nem túl clued fel képalkotó) Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Lényegében ez a változata a CD-t, hogy a csizma a HDD. Túl egyszerű, de elég közel.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |