פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

האם אני זקוק OPK?

Reply

שרשרת כלים
Old 12 מאי 2008, 12:21
קבוצת חברות חדשות

הי

קיוויתי שמישהו יוכל לעזור לי בנושא זה. יש לי חיפש על נטו צביעות נראה לקבל תשובות ישר.

בניתי לאמא שלי מחשב וקנה OEM הדיסק של Windows XP. בתיבת חום שלה בחזית זה אומר שאני חייב להשתמש OPK (ערכת OEM Preinstallation)

מצאתי מידע באתר מיקרוסופט ואחרים אבל כל מה שאני צריך לדעת זה אם אני באמת צריך את זה OPK? מיקרוסופט חושבים שאני עושה אבל יש כבר מדברים על אתרי אינטרנט מסוימים אומר כי אתה לא!

האם אני יכול להשתמש זה כמו XP רגיל כדי לאתחל מתוך ולהתקין? האם מישהו היה גירסה זו על XP שם זקוק OPK שלה או שמא עלי פשוט להתעלם מזה ולהשתמש בו כמו נורמלי. אני havnt שבור את החותם עדיין! לצחוק בקול רם

תודה על הזמן שלך!
Old 12 מאי 2008, 12:25
מנהל קבוצת

רק את תקליטור אתחול ולהתקין ככה.

אתה משתמש OPK אם ברצונך להתקין את מערכת ההפעלה בלי לפתוח אותה כדי שתוכל לספק את זה חתום ללקוח.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 מאי 2008, 12:38
קבוצת חברות חדשות

תודה על זה! אני מרגיש טוב יותר על שבירת חותם עכשיו. אז אתה משתמש זה OPK "" אם תמונה שלך עושה. (גם לא רמז על הדמיה)

שוב תודה
Old 12 מאי 2008, 14:00
קבוצת תורמים

בעיקרו של דבר הוא גרסה של תקליטור כי המגפיים של HDD. פשוט מדי, אבל קרוב מספיק.

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.