![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Aš tikiuosi kas nors galėtų man padėti šiuo klausimu. Aš ieškojo maždaug apie neto ir cant atrodo gauti bet tiesiai atsakyti. Zbudowałem mama nupirko PC ir OEM Windows XP disko. Jo į rudą laukelyje ir visą tai sako, reikia naudoti OPK (OEM Preinstallation rinkinys) Radau informacijos apie "Microsoft" svetainės ir kiti, bet viskas, ką reikia žinoti, jei aš tikrai reikia šio OPK? "Microsoft", atrodo, manau padaryti, bet ten jau kalbėti apie kai kurių svetainių sakydamas, kad you dont! Ar galiu naudoti tai kaip normalus atsisiųsti iš ir įdiegti XP? Ar kam nors šį XP versija, kur jos reikia OPK arba aš tiesiog ignoruoti ir naudoti ją kaip įprasta. Aš havnt atsilaiko plomba dar! garsiai juoktis Ačiū už sugaištą laiką! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesiog išjungti boot CD ir įdiegti tokiu būdu.
| |||
| |||
| Thanks for that! Manau, geriau apie žymiausius plomba dabar. Taigi, jūs naudojate šį "OPK", jei jūsų formavimo vaizdas. (Ne per clued ant vaizdo) Dar kartą ačiū |
|
| |||
| |||
| Iš esmės tai yra kompaktinio disko versija, kad batai iš HDD. Pernelyg paprasta, bet pakankamai arti.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |