rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Czy muszę OPK?

Reply

Narzędzia wątku
Old 12 maj 2008, 12:21
Nowe państwa grupy

Default Czy muszę OPK?

Cześć

Miałem nadzieję, ktoś może mi pomóc w tej sprawie. Mam zrewidowany wokoło w internecie i cantomat wydawać się stać się żadnych prostych odpowiedzi.

I zbudował mama pc i kupiłem OEM Windows XP usunąć. Jego brązowe w polu i na przedniej mówi muszę używać OPK (zestaw preinstalacji OEM)

Znalazłem informacje na stronie Microsoftu i innych, ale wszystko muszę wiedzieć, czy tak naprawdę potrzebujemy tego OPK? Microsoft wydaje się myśleć zrobić, ale nie było rozmowy na niektórych stronach internetowych mówiąc, że dont!

Czy mogę używać tego XP jak normalne i załadować system z instalacji? Czy ktoś już tej wersji na XP, gdy jego potrzeby OPK lub będę zignoruj go i używać go jak normalnego. I havnt złamane pieczęcią jeszcze! lol

Thanks for your time!
Old 12 maja 2008, 12:25
Administrator Group

Default Czy muszę OPK?

Wystarczy uruchomić off CD i zainstalować w ten sposób.

Korzystając OPK, jeśli chcesz zainstalować system operacyjny bez konieczności otwierania go, dzięki czemu można przedstawić jej zamkniętych dla klienta.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 maja 2008, 12:38
Nowe państwa grupy

Default Czy muszę OPK?

Thanks for that! Czuję się lepiej o złamanie pieczęci teraz. Tak więc korzystać z tej "OPK" jeśli podejmowania obrazu. (Niezbyt clued się na imaging)

Jeszcze raz dziękujemy
Old 12 maja 2008, 14:00
Grupa dawcy

Default Czy muszę OPK?

Zasadniczo jest to wersja CD, że buty z dysku twardego. Zbyt proste, ale wystarczająco blisko.

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.