![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Miałem nadzieję, ktoś może mi pomóc w tej sprawie. Mam zrewidowany wokoło w internecie i cantomat wydawać się stać się żadnych prostych odpowiedzi. I zbudował mama pc i kupiłem OEM Windows XP usunąć. Jego brązowe w polu i na przedniej mówi muszę używać OPK (zestaw preinstalacji OEM) Znalazłem informacje na stronie Microsoftu i innych, ale wszystko muszę wiedzieć, czy tak naprawdę potrzebujemy tego OPK? Microsoft wydaje się myśleć zrobić, ale nie było rozmowy na niektórych stronach internetowych mówiąc, że dont! Czy mogę używać tego XP jak normalne i załadować system z instalacji? Czy ktoś już tej wersji na XP, gdy jego potrzeby OPK lub będę zignoruj go i używać go jak normalnego. I havnt złamane pieczęcią jeszcze! lol Thanks for your time! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wystarczy uruchomić off CD i zainstalować w ten sposób.
| |||
| |||
| Thanks for that! Czuję się lepiej o złamanie pieczęci teraz. Tak więc korzystać z tej "OPK" jeśli podejmowania obrazu. (Niezbyt clued się na imaging) Jeszcze raz dziękujemy |
|
| |||
| |||
| Zasadniczo jest to wersja CD, że buty z dysku twardego. Zbyt proste, ale wystarczająco blisko.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |