mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Am nevoie de un OPK?

Reply

Thread Tools
Old 12 mai 2008, 12:21
Noile state Group

Default Am nevoie de un OPK?

Salut

Speram ca cineva ar putea să mă ajute pe acest subiect. Am căutat în jurul de pe net şi cant seem la spre a lua orice răspunsuri drepte.

Am construit mama un PC şi a cumparat un disc OEM Windows XP. Sale într-o cutie maro şi pe partea din faţă se spune că trebuie să utilizeze un OPK (OEM Preinstallation Kit)

Am găsit informaţii pe site-ul Microsoft şi alţii, dar tot ce am nevoie să ştiu dacă este de fapt am nevoie de asta OPK? Microsoft pare să cred că fac, dar nu a fost vorbi pe unele site-uri web spunând că tu dont!

Pot folosi acest XP cum ar fi normal să cizme de la º i a instala? Has anyone a avut această versiune pe XP în cazul în care este necesar sa o OPK sau se I chiar ignora şi folosiţi-o ca de obicei. I havnt rupt sigiliul încă! hohot de râs

Thanks for your time!
Old 12 mai 2008, 12:25
Administrator Group

Doar boot de pe CD-ul şi a instala acest fel.

Puteţi folosi o OPK, dacă doriţi să instalaţi OS fără ao deschide, astfel încât să pot furniza o sigilate la un client.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 12 mai 2008, 12:38
Noile state Group

Vă mulţumim pentru asta! Mă simt mai bine despre a rupe sigiliul acum. Deci, de a folosi acest OPK "," în cazul în care vă face o imagine. (Nu prea clued pe imagistice)

Mulţumesc încă o dată
Old 12 mai 2008, 14:00
Grupul de donator

În esenţă, este vorba de o versiune a CD-ul care cizme de la HDD. Prea simplu, dar suficient de aproape.

Reply

Register

Marcaje
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.