![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Speram ca cineva ar putea să mă ajute pe acest subiect. Am căutat în jurul de pe net şi cant seem la spre a lua orice răspunsuri drepte. Am construit mama un PC şi a cumparat un disc OEM Windows XP. Sale într-o cutie maro şi pe partea din faţă se spune că trebuie să utilizeze un OPK (OEM Preinstallation Kit) Am găsit informaţii pe site-ul Microsoft şi alţii, dar tot ce am nevoie să ştiu dacă este de fapt am nevoie de asta OPK? Microsoft pare să cred că fac, dar nu a fost vorbi pe unele site-uri web spunând că tu dont! Pot folosi acest XP cum ar fi normal să cizme de la º i a instala? Has anyone a avut această versiune pe XP în cazul în care este necesar sa o OPK sau se I chiar ignora şi folosiţi-o ca de obicei. I havnt rupt sigiliul încă! hohot de râs Thanks for your time! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar boot de pe CD-ul şi a instala acest fel.
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru asta! Mă simt mai bine despre a rupe sigiliul acum. Deci, de a folosi acest OPK "," în cazul în care vă face o imagine. (Nu prea clued pe imagistice) Mulţumesc încă o dată |
|
| |||
| |||
| În esenţă, este vorba de o versiune a CD-ul care cizme de la HDD. Prea simplu, dar suficient de aproape.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |