menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Musím OPK?

Reply

Thread Tools
Old 12. mája 2008, 12:21
Nový člen skupiny

Default Musím OPK?

Nazdar

Dúfal som, že niekto mi mohol pomôcť k tejto téme. Mám hľadač asi na netu a dotírat zdať sa až k brať žiadne priame odpovede.

Postavil som mamu pc a kúpil OEM Windows Xp disk. Jeho v hnedej krabici a na prednej strane sa hovorí, že musím použiť OPK (OEM Preinstallation kit)

Našiel som informácie na webe spoločnosti Microsoft a ďalších, ale všetko, čo potrebujete vedieť, je, keď to skutočne potrebujú OPK? Microsoft Zdá sa, že som to ale už hovorí na niektorých webových stránkach tvrdia, že si dont!

Môžem ho používať ako normálny XP pre zavedenie z a nainštalovať? Má niekto túto verziu na XP, ak jeho potreby OPK alebo mám jednoducho ignorovať a použiť ju ako normálne. I havnt zlomil pečať ešte! váľať sa

Thanks for your time!
Old 12 mája 2008, 12:25
Administrátor Skupina

Default Musím OPK?

Len zavádzanie z CD ak inštaláciu tak.

Používate OPK, ak chcete nainštalovať operačný systém bez nutnosti otvárať, pretože tak môžete dodávky je uzavretá na zákazníka.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 mája 2008, 12:38
Nový člen skupiny

Default Musím OPK?

Thanks for that! Cítim sa lepšie, o porušení plomby teraz. Takže použitie tejto "OPK", ak si robiť obrázok. (Nie príliš dozvedieť sa o zobrazovanie)

Vďaka znova
Old 12 mája 2008, 14:00
Darcu Skupina

Default Musím OPK?

V podstate sa jedná o verziu z CD, ktoré spúšťa z pevného disku. Príliš jednoduché, ale dostatočne blízko.

Reply

Register

Záložky
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.