![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Dúfal som, že niekto mi mohol pomôcť k tejto téme. Mám hľadač asi na netu a dotírat zdať sa až k brať žiadne priame odpovede. Postavil som mamu pc a kúpil OEM Windows Xp disk. Jeho v hnedej krabici a na prednej strane sa hovorí, že musím použiť OPK (OEM Preinstallation kit) Našiel som informácie na webe spoločnosti Microsoft a ďalších, ale všetko, čo potrebujete vedieť, je, keď to skutočne potrebujú OPK? Microsoft Zdá sa, že som to ale už hovorí na niektorých webových stránkach tvrdia, že si dont! Môžem ho používať ako normálny XP pre zavedenie z a nainštalovať? Má niekto túto verziu na XP, ak jeho potreby OPK alebo mám jednoducho ignorovať a použiť ju ako normálne. I havnt zlomil pečať ešte! váľať sa Thanks for your time! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len zavádzanie z CD ak inštaláciu tak.
| |||
| |||
| Thanks for that! Cítim sa lepšie, o porušení plomby teraz. Takže použitie tejto "OPK", ak si robiť obrázok. (Nie príliš dozvedieť sa o zobrazovanie) Vďaka znova |
|
| |||
| |||
| V podstate sa jedná o verziu z CD, ktoré spúšťa z pevného disku. Príliš jednoduché, ale dostatočne blízko.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |