мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Да ли ми је потребан пакет ОПК?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12 сви 2008, 12:21
Нови члан групе

Default Да ли ми је потребан пакет ОПК?

Бок

Надао сам се да неко може да ми помогне на ову тему. Имам око тражили на интернету и изгледа да не могу добити одмах све одговоре.

Сам подигао моје маме ПЦ и купили "ОЕМ Уиндоус КСП диск. Његова у браон кутији и на насловној пише да мора користити пакет ОПК (ОЕМ прединсталационог комплет)

Нашао сам информације на Мицрософт сајту и другима, али све треба да знам да ли је заиста потребна ова ОПК пакет? Мицрософт изгледа да мислим да не постоји, али је разговор о неким сајтовима који говоре нот!

Могу ли користити овај КСП-ли нормално да се покрене са и инсталирати? Да ли је неко имао ову верзију на КСП-у, где је потребан пакет ОПК или ћу га само игнорисати и користити га као нормалан. Хавнт ипак сам сломљена печат! баш смешно

Хвала на стрпљењу!
Old 12. мај 2008, 12:25
Администратор Гроуп

Само покретање ван ЦД-а и инсталирати на тај начин.

Ви користите пакет ОПК ако желите да инсталирате оперативни систем без отварања, тако да можете да запечаћене понуде за купца.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 12. мај 2008, 12:38
Нови члан групе

Хвала за то! Осећам се боље о важним сада печат. Тако да можете користити овај "пакет ОПК" ако вам израду слика. (Не превише цлуед се на сликање)

Хвала опет
Old 12. мај 2008, 14:00
Донаторска Група

У суштини то је верзија ЦД који чизме са ХДД-у. Превише једноставно, али је довољно близу.

Reply

Register

Боокмаркс
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц