![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Надао сам се да неко може да ми помогне на ову тему. Имам око тражили на интернету и изгледа да не могу добити одмах све одговоре. Сам подигао моје маме ПЦ и купили "ОЕМ Уиндоус КСП диск. Његова у браон кутији и на насловној пише да мора користити пакет ОПК (ОЕМ прединсталационог комплет) Нашао сам информације на Мицрософт сајту и другима, али све треба да знам да ли је заиста потребна ова ОПК пакет? Мицрософт изгледа да мислим да не постоји, али је разговор о неким сајтовима који говоре нот! Могу ли користити овај КСП-ли нормално да се покрене са и инсталирати? Да ли је неко имао ову верзију на КСП-у, где је потребан пакет ОПК или ћу га само игнорисати и користити га као нормалан. Хавнт ипак сам сломљена печат! баш смешно Хвала на стрпљењу! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само покретање ван ЦД-а и инсталирати на тај начин.
| |||
| |||
| Хвала за то! Осећам се боље о важним сада печат. Тако да можете користити овај "пакет ОПК" ако вам израду слика. (Не превише цлуед се на сликање) Хвала опет |
|
| |||
| |||
| У суштини то је верзија ЦД који чизме са ХДД-у. Превише једноставно, али је довољно близу.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |