az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Bir OPK gerekiyor mu?

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2008, 12:21 12
Yeni Üye Grubu

Default Bir OPK gerekiyor mu?

Merhaba

Biri bu konuda bana yardım umuyordum. Ben net ve cant herhangi bir düz cevapları görünüyor etrafında arama var.

Ben inşa annem bir PC ve OEM Windows XP diskini aldım. Its a kahverengi kutusuna ve bir OPK (OEM Önkurulum kiti kullanmak gerektiğini söyledi ön)

Eğer gerçekten bu OPK gerekirse, Microsoft site ve diğerleri ama bilmem gereken bilgi bulunur? Microsoft öyle düşünüyorum ama görünen bazı web sitelerinin yoksa söyleyerek konuşmak olmuştur!

Ben önyükleme ve yüklemek normal gibi bu XP kullanabilir miyim? Herkes XP yerde onun gerekli bir OPK yoksa sadece göz ardı eder ve normal gibi kullanabilirsiniz bu sürümü olmuştur. Henüz mühür kırık havnt! çok komik

Thanks for your time!
Old Mayıs 2008, 12:25 12.
Yönetici Grubu

CD kapatma Sadece çizme ve bu şekilde yükleyin.

Eğer, onu bir müşteriye mühürlü sağlayabilmektedir açmadan OS yüklemek istiyorsanız bir OPK kullanın.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Mayıs 2008, 12:38 12.
Yeni Üye Grubu

Thanks for that! Ben şimdi daha mührü kırarak hissediyorum. Eğer bir resim yapma Yani "bu" OPK kullanın. (Not too görüntüleme) kadar clued

Tekrar teşekkürler
Old Mayıs 2008, 14:00 12.
Bağış Grubu

Esasen bu CD bir versiyonu olduğunu HDD'den çizme. Çok basit ama yeterince yakın.

Reply

Register

Bookmarks
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından