![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Biri bu konuda bana yardım umuyordum. Ben net ve cant herhangi bir düz cevapları görünüyor etrafında arama var. Ben inşa annem bir PC ve OEM Windows XP diskini aldım. Its a kahverengi kutusuna ve bir OPK (OEM Önkurulum kiti kullanmak gerektiğini söyledi ön) Eğer gerçekten bu OPK gerekirse, Microsoft site ve diğerleri ama bilmem gereken bilgi bulunur? Microsoft öyle düşünüyorum ama görünen bazı web sitelerinin yoksa söyleyerek konuşmak olmuştur! Ben önyükleme ve yüklemek normal gibi bu XP kullanabilir miyim? Herkes XP yerde onun gerekli bir OPK yoksa sadece göz ardı eder ve normal gibi kullanabilirsiniz bu sürümü olmuştur. Henüz mühür kırık havnt! çok komik Thanks for your time! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CD kapatma Sadece çizme ve bu şekilde yükleyin.
| |||
| |||
| Thanks for that! Ben şimdi daha mührü kırarak hissediyorum. Eğer bir resim yapma Yani "bu" OPK kullanın. (Not too görüntüleme) kadar clued Tekrar teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Esasen bu CD bir versiyonu olduğunu HDD'den çizme. Çok basit ama yeterince yakın.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |