![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я сподівався, хтось може допомогти мені в цьому питанні. Я пошукав там на чисті і косяк мабуть, отримати будь-які прямі відповіді. Я збудував моєї мами комп'ютер і купив OEM Windows Xp диска. Її в коричневою коробці і на фронті він говорить, що я повинен використовувати ОПК (OEM Preinstallation Kit) Я знайшов інформацію на сайті Microsoft та інші, але все що мені потрібно знати, якщо я справді потрібен цей ОПК? Microsoft, здається, думають, але я мав розмову на деяких сайтах кажуть, що ви не! Чи можу я використовувати це як нормальне XP завантажитися і встановити? Хто-небудь вже цю версію на XP, де її необхідно ОПК або я просто проігнорувати його і використовувати його як нормальний. Я havnt сломанной печаткою ще! ха-ха-ха Спасибо за ваш час! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто завантажити з CD і встановити таким чином.
| |||
| |||
| Дякуємо вам за це! Я відчуваю себе краще про порушення друк зараз. Таким чином, ви використовувати цей "ОПК", якщо Вам за зображення. (Не дуже розкрив вгору по Imaging) Ще раз спасибі |
|
| |||
| |||
| По суті, він представляє собою версію компакт-диску, що завантажується з жорсткого диска. Дуже прості, але досить близько.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |